Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!

    Az utóbbi években galaxy s3 illetve note 2 készülékeket használtam. Most lecseréltem a note 2 met,gyűjtögetve majd az s4-re,így gondoltam hogy míg összejön az ára az S4-nek,addig a párom volt készülékét,egy galaxy s-t fogok majd használni,ami már pár hónapja a fiókban pihent!
    Több problémával is szembesültem,először is,hogy ezen a telefonon még az öreg 2.3.4.android van (telenoros) és sajnos nem valamelyik ICS. Igazából ahhoz nem is értek,hogy rootoljam a telefont vagy hogy feltegyek rá egy ICS.t.,így ebben nagyon nem is kérnék emiatt segítséget.
    Viszont az szerintetek mitől lehet,hogy tel.beszélgetés közben akivel beszélek,ő ún.zúgást hall néha a hangom mellett,és akkor szinte nem is érti mit beszélek? Pedig régebben mikor a párom használta,még nem volt ilyen gondja!
    A másik problémám,hogy marketnél (google play) van egy fiókom,ami nem gmail-es hanem citromail-es. (nem szeretem a gmail.t!) Ezzel az ICS-nél és JB-nél nem is volt gond,mert ott hozzá tudtam adni másik (nem gmail-es) fiókot,de itt 2.3.4.-nél ezt nem engedi! (nincs is olyan lehetőség,hogy más fiókot csatoljak a markethez) Gondoltam,hogy akkor majd a tel.beállításai között (fiókok és szinkronizálás) majd akkor ott adom hozzá a citromail-es email címem,de ott sem engedi. Pedig jónéhány progit megvettem már,és mind a citromail-es email-emre vannak beregisztrálva! Hogy tudnám ezt aktiválni,hogy ne csak a gmail-es email címet fogadja el?

    Köszönöm,ha tud valaki majd nekem segíteni ezekben! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák