Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • masterful87

    senior tag

    (már előre elnézést kérek!)

    Tudjátok Ti, hogy milyen egy utolsó, szutyok, fröcsöntött ipari hulladék a telefonunk???
    A hardverre nem lehet panasz, még a gyári Ginger is egészen kellemes, már éppen kezdtem volna maximálisan elégedett lenni a telóval, csakhogy:
    1) Az akksi lötyög benne, de egy pici papírdarab az akksi és a hátlap között ezt a gondot parádésan megoldja!
    2) Pár hónap és elkezd recsegni-ropogni a krómhatású műanyag keret!
    3) Aztán eltelik fél év, és a kamera felőli oldalon hangyafingnyi érintésre zörög, rezeg benne valami!
    Az gagyi anyaghasználat már csak hab a tortán, ezt elfogadtam amikor megvettem, de nem hittem volna, hogy ez csak egyre rosszabb lesz, és az anyagok egy év alatt elfáradnak...

    És hogy miért is vagyok felháborodva:
    Utóbbi két hónapban feltűnt hogy a kameránál zörög benne valami. Ha valami zörög az sok jót nem jelent, így elvittem a FixDirect Kft.-hez, ők közölték, hogy a használatot nem befolyásolja ez a hiba, és különben se kocogtassam, mert a kamera tönkremehet! Szóval visszaadták, hogy nagyon vigyázzak rá, mert kinyiffanhat a kamera, ahelyett hogy megszüntetnék volna a hiba forrását, és akkor talán nem megy tönkre...
    Ezek után szervizfutár ugyanezzel a hibával, mondják, hogy megjavították, mi történt? Kaptam új kijelzőt! Semmi nem indokolta, de kicserélték (ezen a modulon van a vibramotor, a hangszóró, meg a jack csati és a fantasztikus "króm" keret is) És hopp... nem recseg az oldala, banyek, akkor a keret recsegett oldalt!
    Mivel megint nem szüntették meg a probléma okát, így személyesen vittem el Budaörsre a TeleMax-hoz! Ugyanezzel a hibával felvette a srác, de mondta hogy idővel minden SGS elkezd zörögni a kameránál, ezt bizonyítandó elő is vett egy másik SGS-t a fiókból és mutatta, hogy az is tudja ezt a "feature"-t! (mondta hogy volt már itt ezzel a gonddal felháborodott ügyfél, neki egy 4 telefonos bemutatót tartott!!!) Kérdem hogy akkor ez hogy van? Széthullik a telefon, és senki se tudja megjavítani? Ez ilyen, el kell fogadni, ha meg tönkre megy, akkor ennyi volt? Azt válaszolta, hogy a szerviz jelezte a Samsung felé, hogy itt van egy ilyen általános probléma, mit lehet csinálni? Samsung közölte, hogy ez a hiba a működést nem befolyásolja, így nincs miről beszélni! De mi az, hogy a Samsung se tudja a hiba pontos okát megállapítani, aztán akkor meglehetne szüntetni, és nincs ez! Beszélünk tovább, hogy megszűnt a keret recsegése, erre a srác, hogy igen, arról a hibáról is tudnak, az azért szűnt meg, mert ki lett cserélve az egész eleje, vagyis a keret is, és lám, nem recseg!

    Szánalom, hogy a Samsung képes volt egy ilyen igénytelen, minőséget hírből se ismerő burkolatba bugyolálni az SGS-t!
    Hát ezt érdemli az a vásárló, aki elkötelezte magát a tavalyi Samu csúcsteló mellett 130-150 ezerért! De könyörgöm, én nem egy kopóeszközt vásároltam, egy telefontól talán nem akkora elvárás, hogyha vigyáznak rá, akkor őrizze már meg az eredeti állapotát! Mi jön ezután? Feltalálják az eldobható mobilt? Lebomlik magától másfél év után? Az SGS elég jó prototípusnak minősülne!
    Le a kalappal Samsung, szép munka volt...

Aktív témák