Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    Valaki mondja meg mi történt:

    Anno jó pár hónapja rootoltam a telót CF auto root-tal, feltettem a CWM-et, aztán felpakolgattam néhány custom rom-ot, de végül visszaálltam a T-s rom-ra.
    Mivel ott is beragadt sok minden és a végén már minden le volt tiltva, hogy ne merüljön az akksi, gondoltam ismét custom rom-ozok egyet.

    Viszont a CWM nem tudta flashelni a rom-okat, az aláírás ellenőrzésénél leállt és visszakaptam a szűz T-s rom-ot. A végén már a CM-es windowsos telepítő is azt írta, hogy a telefon nincsen benne a támogatott eszközök listájában, ami baromira furcsa volt.

    Gugli és xda után oda jutottam, hogy lehet újabb verziójú CWM kellene, de sem Odin, sem CWM nem tudtam flashelni. Majd feltettem a rom managert, ami szintén nem csinált semmit a telóval, viszont kiírta, hogy a telefon nincsen rootolva és a super su-t sem találja.

    Úgyhogy most maradt a T-s rom, ami zabálja az akksit, pedig beállítottam mindent. Viszont tegnap feltettem töltőre a telót, és 5 óra alatt csak 13%-ot töltött fel belőle. Kiderült, hogy hiába tiltottam minden google szolgáltatást, újratelepültek és zabálják az akksit.

    Megint tiltottam őket, így reggelig csak 20%-ot merült a teló, de már megint futnak ezek a google szolgáltatások.

    2 kérdésem van: mi a fenét csináljak, hogy tudjak custom rom-ot feltenni?
    T-s rom alatt mit kell tennem, hogy végleg megszabaduljak a sok google kakiságtól?

    Már ott tartok, hogy kivágom az ablakon a telefont, mert annyira nem működik jól :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák