Hirdetés

Aktív témák

  • Thomeee

    tag

    Szoktam olvasgatni a fórumot bár eddig minden problémát megoldottam egy kis utánaolvasással....
    Viszont lenne egy olyan kérdésem vagy kérésem, hogy nem-e tudná vki feltenni a már használható Voodoo soundot az SGS2-höz mert sem paypal-om sem elektronikus kártyám sincs.... Szóval ha vkinek nem nagy kiesés... és le tudná menteni a már használatban lévő alkalmazását akkor megköszönném... (akár privátban is adhat egy linket) :B :K

    Másik:
    Sokan panaszkodnak az akku üzemidejére..... ha megcsináltok egy romcserét.... akkor takarítsatok ki mindent (Ne sajnáljátok rá az időt) legyen meg előtte az összes wipolás stb.... hogy egy tényleg szűz romot kapjatok felesleges szemetek nélkül és ha ez megvan akkor ajánlom figyelmetekbe a "Battery Calibrator" nevezetű kis programot (ingyenes playen..) amelyhez piros Robot ikon párosul hozzá.... Sajnos van több ilyen program is de ez normálisan működik!
    Feltöltitek a telót 100%ra romolás után (még rajta van a töltőn a telefon), megnyitjátok a programot majd ráklikkeltek a kalibrálásra... (még mindig a töltőn van a telefon) majd ha kész akkor lehúzzátok a töltőről.
    És nem csak ajánlatos hanem ha a legjobb üzemidőt akarjátok akkor tényleg merítsétek le csontra a telót 1xer ugyhogy ki is kapcsoljon majd feltölteni 100%ra egy töltéssel....
    Ha ezt megcsináltátok normálisan akkor utána már lehet rá-rá töltögetni.... nekem ez javított nem keveset az üzemidőn.
    Ha még akartok 2-3-4(használattól függően) órát nyerni akkor szedjetek le a "zedge"-ről egy full fekete háttérképet( Battery save a neve), ez is kíméli az akksit!

    "Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.

Aktív témák