Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Sensut #14615 üzenetére

    Pedig 2014-ben sikerult, erre vilagosan emlekszem, raadasul arra is, hogy az utolso hianyzo anomaliat a Tesztpalya/Gyakorloter/Proving Ground palyan talaltam meg, elkepzelheto, hogy valamelyik anomalia grafikaja ugyanolyan maradt, mint a tobbie, nem cserelodott le a 7ik tipusra, vagy pedig van 2 olyan anomalia, ami nagyon hasonlit egymasra, nem tudom.Lehetseges, hogy 2014-ben is ezzel a verzioval jatszodtam, mert mergelodtem, hogy nincs benne enciklopedia, holott az orosz videoban, amit neztem, abban volt, es az anomaliak kepe is bent volt.A spawn menu tenyleg nem mukodik, kiprobaltam, ahogy javasoltad.
    Ahogy nezem, rengeteget kell maszkalni a kristalyok utan, meg szerencse, hogy van par, a jatekosok altal lott kep, ami picit segit ebben a dologban.
    Az is tetszik, hogy pl 10 kutyafarokert a Mocsardoki ad 40 soretpatront, meg hogy pl egyes sztalkerek menujeben van Trade lehetoseg, ez jol jon, amikor csereberelni akarsz, pl utolag van egyes banditaknal Savanyusag, Vodka stb, ami az elejen kell. Sakharov meg siman veszi a mutans testreszeket, legjobb az izlom (akiket en nyurganak neveztem el regebb) kez, meg a zoldboru mocsari ugralo csapragos szornyek szeme.
    Fegyvert is lehet csereberelni a banditakkal, igy tettem szert egy SPAS12-re, ami viszonylag gyorsan is tuzel, es 8 loszer fer a tarba.Erdekes modon meg emlekeztem, hogy kapunk valami tavcsoves Nato fegyvert, mar az elejen elkezdtem gyujteni/csereberelni hozza az 5,56-os loszert, de ugyancsak jo az 5,45-os a kapott Abakan miatt, meg a 2ik zsoldos csoporttol szerzett 45-os taru 7,62-es AK is.
    Most azon gondolkodom, hogy mit is kell csinalja, elmeletileg a Barba kellene atmenjek, hogy szerezzek ra teleobjektivet, de nem tudom at tudok-e menni, lehet eloszor Sakharovnak kell csinaljak egy Abszolut kepzodmenyt, ma majd kiderul, megyek is nyomulni.Masik jopofa kuldi a lezuhant helikopterek felkutatasa, a tegnap talaltam meg az egyik kepen az Erdobeli helikopogot, pedig ott is jartam, csak nem mentem fel annyira a dombra, igy nem talaltam meg.

    UI1: majd amikor idod lesz, told vegig a Chernobyl Chroniclest, azt en forditottam segitseggel.

    UI2: nezz majd szet ezen modok kozott, hatha akad kozottuk valami fasza, parat ismerek, van olyan amit pl Saga59 le is forditott, de jo lenne meg valami fasza modokkal szorakozni. [link]

Új hozzászólás Aktív témák