Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    Megvettem az új tárhelyemet és arra gondoltam, hogy az összefoglalós linkek mindhárom stalker topic esetében -vannak amik már nem elérhetőek- jó lenne összeszedni őket és a tzsweb a jövőben is igyekszik majd fenntartani ezeket a közösség számára. A modok nagyrésze letölthető azokat nem kívánom tárolni (1-2 kivétellel), de a javításokat, magyarításokat (Laris és SaGa munkáit), patcheket mindenképp!
    Ha van valaki aki segítene nekem összeszedni a halott linkek fájljait (ydisk, narod.ru, mega stb.) és eljuttatni hozzám azt megköszönném. Ma elkezdem a linkek ellenőrzését és a fájlok összeszedését van ami nekem is megvan. A tartalmak összeszedésével kapcsolatban szerintem emailben beszéljünk és ha minden megvan itt publikálni fogom.

    update: első körben rendeztem a korábbiakat a végleges link itt: [TzsWeb.hu - S.T.A.L.K.E.R]. Bármilyen hibás linket találtok írjátok meg nekem itt vagy privátban please és javítom! Főként a COP modokkal kapcsolatosak a mentéseim, igyekszem a SoC és CS modokhoz tartozó fájlokat is beszerezni, főként azok kellenének amikkel Laris dolgozik! Köszi a segítségeteket!

    update2: látom máris itt a Doppelg honosítása, hamarosan feltöltöm a tzsweb-re is.

    hubai: ezt én nem emlékszem, hogy megtaláltam volna, tudsz küldeni egy kép hogy hol van pontosan? Találtam tőled is egy rar file, "Ďóňü âî ěăëĺ" egy install 4,7GB de fogalmam sincs mi ez, csak azt látom, hogy egy CoP mod...segítenél megfejteni? :D

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák