Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • remington2

    senior tag

    válasz Hun'reeth #2435 üzenetére

    Horror fegyver, alaposan meg lehet vele szórni az ellenséget, és újratölteni sem kell gyakran :DDD Azok a stalkerek (vagy talán egy duty közöttük) adják küldetésnek a megszerzését, akik red forest szélén várakoznak. . . elvileg hozzájuk vezetne az egy szem túlélő a Strelok által bérelt stalker-csapatból. Persze, véletlenül sem adtam nekik oda, inkább megtartottam :) . Azóta már kerestem, hol lehetne ilyet találni, elvileg pkm a neve a játékban, de sehol nem volt. Pedig azt még fejleszteni is lehet (legalábbis elvileg!). A szerencsétlen, aki adta a küldit, már meghalt, úgyhogy végleg nálam maradt. Ha megunom, 50k rubelért (!!!) lehet eladni, és a lőszeren is lehet kaszálni. De a javítása is nagyon drága, 85/90%-os csíknál már 14k rubel volt!
    Azóta már van egy dragunovom is, maxra nyomva, úgyhogy most sniperkedőset játszom, a banditák meg "fejbelőnek, és meghalok"-ot :C

    A fenti, linkelt képen látható zárt kapuval találkozott már valaki? Kinyírtam a banditákat, meghaltak, vezérükkel együtt, majd felvettem a jutalmat, de azóta újra és újratermelődnek, ahogy az már sokaknál előfordult. Másodjára mentem őket tanítani ezzel a szuper fegyverrel, kinyírtam mindenkit, egy szerencsétlen viszont berohant oda, ahol a fejlesztő lakik. Utána mentem, kinyírtam, valami fura, fémes zajt hallottam, majd kijöttem, és a kapu zárva volt. Nem hittem a szememnek! Mögötte már 3-4 spawnolt bandita, akiket bokalövéssel lenyírtam, majd - hogy biztos jól látok-e, és nem az irányt tévesztettem el - elnéztem a túlsó felélre a hangárnak, mert az ottani ajtó a SoC-ban nyitva van, azt hittem, hogy keverem az irányt. Mire visszanéztem, a kapu nyitva volt . . . valami bugra vagy kihagyott featuret sejtek emögött . . .

    Red Forest: van egy mutáns itt, akit sehogyan sem érek el. Elvileg alatta van a bánya is, de bent nincs senki élő, úgyhogy csak fent lehet, azon a felső részen, amely megközelíthetetlen. Vajon tőle dél/délnyugatra egy földút látszik? A földút déli végénél van annak az alagútnak a kijárata, amelyet Strelok robbant be, de átmenni előtte sem lehet sajna . . . rögtön a feljárónál, bal kéz felől van egy keskeny fahíd, amelyet a limanszki hídról is látni lehet.

    De jól jönne egy noclip kód . . .

    They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

Új hozzászólás Aktív témák