Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Mozaic eszméletlenül ronda :D
Az árak viszont rendben vannak ;)

[ Szerkesztve ]

(#2) Siera

Siera
(senior tag)

1et értek

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#3) csepelball

csepelball
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Nem a legszebb, az tény. De az ára megyőzőbb már :)
Nálam a Stone veri a pálmát a Creativenál !!!

(#4) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

jópofa az a kis kocskás :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#5) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ZEN Mosaic approved by:

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#6) Bcy+

Bcy+
(kvázi-tag)

AUDIGY DRÁJVER kéne nem lejátszó !!! Roh@t CREATIVE ... :W :W :W :O :O

||| Wayteq xTAB 70i |||

(#7) Balika911 válasza Bcy+ (#6) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ne szívasd magad a Creative hülyeségeivel, inkább vegyél egy driver szinten is normális hangkártyát! ;)

A lejátszóik viszont tetszenek. Volt korábban egy Zen-em, nagyon szépen szólt, gond vele egy szál se. Ha ezek is hozzák a szintet, akkor biztos sikeresek lesznek. Még akkor is, ha az a négyzetmintás tényleg baromi ronda! :D

(#8) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

A Crystallize helyett inkább flac támogatás kellett volna, azzal valóban javulna a hangzás:) Sima ZEN-em van, ami szerintem szebb, de ha jól vettem észre nem történt túl sok innováció... "szerencsére" itt sem intergálódik a kártya tartalma, mert akkor még el is gondolkodtam volna a váltáson, de így abszolút felesleges:)

(#9) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze a világ legegyszerűbb dolga lenne, ha könyvtárakba lehetne pakolgatni a zenéket, és akkor aszerint is lehetne rendezni. Persze minek legyünk egyszerűek ugye... :W
Ez a mozaik tényleg ronda, a másik pedig drága, nagy, és fölösleges (nekem)... pedig biztosan jól szólnak ezek is... az xfi fülhallgatója viszont tetszene...

(#10) attika89

attika89
(senior tag)

Nekem tetszik az X-Fi, de még mindeig nem győzött meg a Creative, hogy lecseréljem a ZEN Vision M-et a ZEN-re. Ami jobban tetszik az a menü, de maradok az én "kis" bumszli Vision M-emnél :)) :DD

Sony Xperia S \,,/

(#11) Balika911 válasza villamos (#9) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Rakd rendbe a zenéidet, utána már a hátad közepére sem fogod kívánni a könyvtár szerinti rendezést. :)

(#12) joghurtoskan

joghurtoskan
(lelkes újonc)

nekem is egy stone-om van és imádom, annyira minimalista, semmi felesleges csicsa vagy funkció, egy sennheiser cx300-al használom ami sztem dettó ugyanaz mint ami itt a nagyobb gép mellé jár, nagyon jól szól , majdnem drágább volt mint maga a lejátszó, persze "kavicsot" már ritkán használom,de meg van és készen áll ha kell :) telefonon halgatok zenét legtöbbet, de a fülhalgató az megmaradt :D sztem a sennheisernél nincs jobb...

joghurtoskanál lennék elméletileg, csak túl hosszú lett a nevem és kérdezés nélkül levágta :) de így sem értelmetlen...

(#13) "B"

"B"
(kvázi-tag)

fülhallgatónak nekem a sonye agybadugósa bőven megteszi..amúgy ez a mozaic dolog valóban nem a legszebb..(nekem)

"You are nothing with out your robot-Nothing!"-The Robotfan

(#14) villamos

villamos
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem sokkal egyszerűbb darabonként bedobálni a kívánt számokat egy mappába, fogdvidd, majd azt a mappát bedobni egy külső meghajtóként funkcionáló eszközre, mint különféle ID3 -akkal stílusokkal előadókkal működő logikai rendszer szerint elhelyezgetni rendezgetni stb...

(#15) ^Clown válasza villamos (#14) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel tökéletesen egyetértek.

Amúgy a Mozaic nagyon ronda, de a nagytestvére tetszik! De ettől függetlenül marad az én imádott iAudio U3-am :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#16) sanzi89 válasza villamos (#14) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is támogatnám. ;) A kis ezer éves Sandisk Sansa-m is így működik, és nagyon szeressük. :)

Amúgy: én vagyok az egyetlen akinek tetszik a kis Mosaic? :) Szerintem kis aranyos, a nagyobb készülék nekem "túl sok" lenne zenére. Amúgy hatalmas pirospont, amiért nem csak a letjátszóval foglalkoznak, hanem a kiegészítőkre is hangsúlyt fektetnek.

És egy kis költői kérdés a végére: Ma már nem divat AAA-s elemeket fogadó playereket gyártani? Ezek a beépített aksik nagyon nem nyerték el a bizalmamat.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#17) Dave™ válasza joghurtoskan (#12) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

A CX300 mégcsak nem is Sennheiser, hanem veszik és címkézik. Hidd el, vannak sokkal jobbak is in-ear fülesekből, csak árban már picit elszaladnak, ott pedig már kevesen keresgélnek:) Ilyen márka pl. a Shure, aminek van 300 Font feletti fülese is, ez több, mint 100 ezer Ft, és ez még messze nem a legdrágább:) Amúgy nekem is CX300-am van, szeretem, de örülök, hogy nem hallottam még szólni egy komolyabb Shure-t, mert lehet megutálnám a CX300-at:D

(#18) Dave™ válasza villamos (#14) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Kijelölöd az egészet, jobb gomb, import media library, tehát itt is megy az átküldés egyszerre, rendezgetni meg semmit sem kell, ha ki vannak töltve az ID tagek (miért ne lennének ugye), akkor a LEJÁTSZÓN tudod kezelni őket pl. stílus, értékelés népszerűség, album stb. szerint. Tovább tart a mappákba szétválogatás, mint ez. De aki nem szereti, választhat más márkát.

(#19) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

Nem értem miért nem lehet megcsinálni, hogy könyvtárfa és ID3 tag alapján is lehessen keresgélni a számok között ( mint például az U3-nál ), elvégre ezek zenelejátszók, alap dolognak kellene lenni :U . Ne kelljen már megszokni azt, amit nem akarsz...

http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

(#20) joghurtoskan válasza Dave™ (#17) üzenetére

joghurtoskan
(lelkes újonc)

Nem mindegy hogy füllhalgató vagy fejhalgató, mert te fülest emlegettél, nem tudom arra gondoltál e. Persze vannak olyan professzionális hangtechnikai márkák amiket én pl nem is ismerek, és odavernek minden általam ismert márkát, de én inkább a hétköznapi felhasználókra gondolok, vagy aki az átlagosnál is kicsit jobb hangzást akar. Mint például mi :D

joghurtoskanál lennék elméletileg, csak túl hosszú lett a nevem és kérdezés nélkül levágta :) de így sem értelmetlen...

(#21) Dave™ válasza joghurtoskan (#20) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Természetesen a fülhallgatóra, hamár CX300-ról volt szó... Fejhallgatóban vannak milliós tételek is, de mondjuk a százezres kategória AKG és Sennheiser vonalon "tök átlagos":) Asszem ezek a jövőben sem fognak érinteni, de elhiszem, hogy ha egyszer kipróbálnám, beleszeretnék. Ezért nem szabad kipróbálni őket:)

mod: Itt van az egyik Shure csúcsmodell Érdemes megjegyezni, hogy a cnet le szokta húzni az indokolatlanul drága dolgokat, de erre azt mondják, minden pennyt megér:)

[ Szerkesztve ]

(#22) Balika911 válasza villamos (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Egyszerűbb, az tény. Viszont az ID3 több lehetőséget ad a rendszerezésre, amihez ha hozzászokik az ember, egyre nehezebben tudja nélkülözni.

Ha nem tetszik, akkor másik lejátszót kell választani. Mondjuk az igaz, hogy egy kövtár szerinti rendezéssel operáló rutin simán elfért volna benne a mostani mellett, s akkor tényleg nem lehetne rá panasz. :)

(#23) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem 30GBos Zenem volt azelőtt, aminél a firmware frissítés hozott plusz funkciókat pl. a rádióból felvevés és a stabilitási/lefagyási problémákat is orvosolta, bár az átlag júzer ritkán haszná firmware updatet, Az sem kezelt mappa szerinti rendezést, de a tesóm féléves Samsung YP-T10ese igen. (tud mást is de az nem ide tartozik). Nekem is tetszik a Mosaic (bár az Xfi elegánsabb), de a zsebben használhatósága engem is kételkedővé tesz :U

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#24) rudi válasza Balika911 (#22) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Már akinek egyszerűbb. A mai fiatal mp3-hallgatóknak már egyre kevesebbet mondanak a könyvtár meg fastruktúra szavak. És szerintem így is van ez rendjén. Mennyivel logikusabb, ha a zene jellege és nem az adattárolón elfoglalt helye szerint lehet rendezni. Persze, mi, öreg motorosok örökre könyvtárasak maradunk :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#25) ^Clown válasza rudi (#24) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem szívesen állnak neki szerintem a fiatal júzerek sem a több 10 gigányi mp3-juk ID3-jének átírogatásához.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#26) Balika911 válasza ^Clown (#25) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

[link] :D

rudi:

Szerintem (vagy inkább számomra) egy korrekt faszerkezet mindenképpen kell ahhoz, hogy átlátható maradjon a gyűjtemény. S akár hogyan is nézzük, egyszerűbb egy ilyet kialakítani, mint precízen kitölteni az ID3 Tag-eket.
A fenti kép a gyűjteményem rendezett részéről készült, s bizony, a Tag-ekkkel még úgy is tudok szívni, hogy kívülről fújom az ID3-TagIT szinte összes opcióját és billentyűparancsát... De a végeredmény mindenért kárpótol. :)

(#27) BloodRay válasza Balika911 (#26) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ha ki vannak töltve rendesen az ID3-Tag-ek akkor márpedig sokkal logikusabb azok alapján az infók alapján keresni...
Pl MP3tag-al pedig pillanatok alatt lehet foltozgatni albumok id3 adatait.
Én úgy egy éve használok id3-tag alapú kezelést lejátszóm miatt és már gépen is bosszant néha, hogy nem tudom hol egy szám, mert ott nincs minden adat rendesen kitöltve és fene sem emlékszik esetenként mit hova tettem anno.

Egyébként ezek a lejátszók nem rosszak, de maximum a nagyobbikat venném meg és azt is csak a fülhallgatója miatt. Losless formátum támogatásának hiánya és, hogy nem lehet felvenni rádióból szerintem elég gáz. :U

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#28) devast

devast
(őstag)

"Azért nem voltunk száz százalékig megelégedve minennel" <= mindennel :)
Jó cikk btw :C

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#29) Dave™ válasza BloodRay (#27) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Végül is a wave is lossless, és azt támogatja:) A fülhallgatót meg külön is megveheted, ezért nem érdemes... a menüje és a kezelése viszont csillagos ötös. És ez nem keveset számít...

(#30) BloodRay válasza Dave™ (#29) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

waw... tudod mire gondoltam. :)
Fülhallgató meg majdnem olyan drága egymaga mint a lejátszó, ezért írtam, hogy amiatt megéri.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#31) Balika911 válasza BloodRay (#27) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ugyanazt mondom a Tag-ekről, amit Te. Én mondjuk az ID3 TagIT-re esküszöm. Azért nálam gyakran van úgy, hogy macerás a pótlás.

Jó könyvtárfa pedig éppen azért kell, hogy ne forduljon elő a "nem is tudom, hová tettem" jelenség. :)

(#32) BloodRay válasza Balika911 (#31) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jó könyvtárfa persze sosem árt.
Csak ha az ember nem egyedül használja a gépét... :O

(#33) Balika911 válasza BloodRay (#32) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Na igen, az ilyen eléggé be tud kavarni. Elég, ha csak az otthoni gépre gondolok, jajj, nekem, mi van azon... átérzem. :)

(#34) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Uccso oldal közepe:
"még többet kihozhatunk belőlök."

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#35) ^Clown válasza Balika911 (#26) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hirtelen azt hittem, hogy betörtél a gépemre, és tőlem lőtted a szkrínshotot :) Jó az ízlésed, kolléga :)

(#36) Balika911 válasza ^Clown (#35) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszi! :D :R

(#37)

(fanatikus tag)
LOGOUT blog

eléggé izlésesek ezek az zen.
le a kalappal előttük. :C
s tudásra sincs panasz

(#38) LonGleY

LonGleY
(senior tag)

A könyvtárrendezgetés teljesen alap, az ID3 a plusz, a kettőt pedig lehet vegyíteni, de a mappanézegetős lehetőséget kihagyni őshiba. Az addig rendben van, hogy egyre rendetlenebben az emberek és gányul tárolják az adataikat (tudom, elég sok gépet csinálok meg), de ez nem ok arra, hogy ne is lehessen kategorizálva kordában tartani a gigákat. Rendszerető emberként is azt mondom, hogy a franc szerkesztgessen ID tageket...

Másik nagy bűne a FLAC támogatás kihagyása. Ez szinte röhej, szóval a Creative most sem lopta magát a szívembe. Sokkal inkább egy Cowon...

A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

(#39) mexicanraven

mexicanraven
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon érdekes, hogy még ez év elején a Creative Zen Stone Plus-t 17 ezerért vettem ami nem kínált ennyi szolgáltatást mint pl a Mozaic... Igazság szerint sztem ez a márka már nem önmaga, nem minőségiek ezek a termékei holott régen ez jellemző volt rájuk, hogy olcsóban is jót csináltak! De ez a Mozaic is a teszt alatt is Sw hibát produkált, az én kis lejátszóm is az útálat tárgya(szintén SW és minősgebli gondok miatt). A Sony és pl az Iaudio termékeinél kisebb számban fordulnak elő ezek a hibák!(no offensive, már Iaudioban is van olcsóbb készülék)!

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#40) Spancho

Spancho
(tag)

Sziasztok.
Valaki tudna nekem egy boltot ahol lehet venni Mozaic-ot ?
Én csak annál a PIXmániánál láttam ,de a netes tapasztalataim alapján tőlük nem vásárolnék szivesen.Előre is köszi.

(#41) ponti_ak válasza Spancho (#40) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nézd meg itt, pl. . :)

Nem lebeszélni akarlak, de: biztos hogy ilyet szeretnél? :F Enniyért már sokkal inkább egy Sansa Fuze-t vennék. Mondjuk abban sincs forder-alapú böngészés, de sokkal elegánsabb lejátszó, és a hangja is az egyik legjobb, ami ma kapható ebben az árkategóriában.

(#42) Spancho válasza ponti_ak (#41) üzenetére

Spancho
(tag)

Nagyon szépen köszönöm :)

(#43) ponti_ak válasza Spancho (#42) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nincs mit. :) S ha mégis nézelődnél még, vagy más mp3-lejátszó is érdekel, itt a releváns topik.
üdv

(#44) Spancho válasza ponti_ak (#43) üzenetére

Spancho
(tag)

Még 1x köszi :)

(#45) Shrike7973

Shrike7973
(senior tag)

Az X fi cucc nagyon ott van. Tehetősebb lennék rajta lenne a vásárlási listámon. De hát nem így zenelejátszónak marad a k800i hmp70 el... nem olyan vészes.. :( :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.