Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mkiss

Mkiss
(újonc)

Eleg erdekesnek nez ki ez a super talent dolog...

(#2) aram01 válasza Mkiss (#1) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

de az áruk nem olyan rossz

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#3) Ste válasza aram01 (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább az áruk, ha a paramétereik nem is eget rengetőek

True Success is Blonde

(#4) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Már régóta gondolkodom egy ilyen dokkolón :) Egész jó dolog, és hátha már kicsit kiforrottabb a védelmi mechanizmusuk, mert a régi asus-ok sorban égették le a vinyókat :)
Az ára sem olyan brutális :K

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#5) aram01 válasza Ste (#3) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

senki sem tökéletes ;]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) morhange

morhange
(tag)
LOGOUT blog

Sajnos én sem vagyok tökéletes, pl nincsenek hibáim :D
Am nem rossz a cucc, elfogadnék egyet itthonra

Csak a döglött hal úszik az árral. | Őrültek véleménye szerint normális vagyok.

(#7) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Szerintem meg a 8 GB és a 30 megás sebesség egyenesen vicc, akármennyibe is kerül. :U

(#8) Móci válasza Ste (#3) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább az, jah...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#9) P00By válasza aram01 (#5) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Na de ennyire? :D

(#10) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Ezen dokkoló USB-only s változata van nekem, és nagyon hasznos tud lenni, főleg ezért a pénzért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdv

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#11) bsh válasza aram01 (#2) üzenetére

bsh
(senior tag)

szerintem meg baromi szar az áruk is, és emellett a aparamétereik is. 64gb $175-ért (és ez még nem az itthoni ár!) - ennyiért kapsz itthon mondjuk egy kingston-t, ami ennél sokkal jobb is.

(#12) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annak a SuperTalent-nek valami vicc az írási sebessége...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#13) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Hát ez tényleg vicc... 26K-ért inkább veszek egy 32 GB-os Patriot PS-100-at (210 read /150 write)...amit ha kell akkor fejlesztek RAID0-ba, és akkor máris duplázódik a mérete, sebessége meg jóval nagyobb lesz.

Nem írom alá!

(#14) Gorneck23 válasza ^Clown (#12) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha csak OSnek használod akkor nem mind1?

(#15) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Valoszinüleg a Tacsko bolthálozatnak jo a marketigje mert nekem a Value sorozatrol egyből a tacsko bolt jut eszembe.
Jo lenne már ha ott is árulnák a gazdaságos ssdket

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) ^Clown válasza Gorneck23 (#14) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ha néha telepíteni is szeretnék rá valamit? :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#17) Gorneck23 válasza ^Clown (#16) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vársz 1-2 perccel többet vagy annyit se...ennyi...hatalmas érvágás...de van egy válaszképes rendszered...viszonylag jó áron...nem értem miért reagál mindenki úgy ahogy...max úgyis az oshez tartozó progikat frissíti az ember azt meg ritkán teszi és ki lehet bírni...

(#18) kapcsandika

kapcsandika
(senior tag)

"A két kisebb eszköz eszköz olvasásnál" Szerintem egy eszköz elég :)

Amúgy szerintem még nem kell venni ezeket a supertalenteket, inkább értékelni kell hogy igenis közledik az áruk az értékükhöz. Szóval már nem túl sokára lesz olyan ami nem túl kicsi, elfogadható a folyamatos írás-olvasás sebessége, és az ára is a fájdalomküszöb alatt lesz.

"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan

(#19) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Ugyebár jó az OS alá egy ilyen, de természetesen a játékokhoz is ez kéne, és ahogy a mai játékok 15 gigás telepítőjét (jelenleg a BC2+FSX+GTA4 telepítve 40 giga) elnézem minimum kéne ebből egy 128 gigás, akkor felfér rá kényelmesen a Win 7 64 bit (nálam progikkal együtt jelenleg 27 giga) + 4-5 játék, ami kb 60-70 giga. Arra pont elég lenne a 128-as még maradna is 15-20 giga hely, de az meg méregdrága, a 64-es az meg kicsi, legalábbis ilyen felállás mellett.

Azt hiszem jó ideig marad még a jó kis 500-as F3-as Samum. :)

[ Szerkesztve ]

(#20) Gorneck23 válasza Roxbury (#19) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én pl nem SSDre tolom a játékokat korábban WD Greenre, most egy Velocira...32gb-ból 17-18 szabad ami kell is...mert az SSDt nem szabad telepakolni.
Szal a Samu mellé szvsz simán vállalható rendszernek egy SSD.

(#21) Ren Hoek válasza Gorneck23 (#20) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Jah de ez pont a játékok töltésénél lenne jó :( Win7 nekem is kb 27 GB és a Stalker van csak fent... 2 x 32 GB még épphogy jólenne.

Nem írom alá!

(#22) Roxbury válasza Gorneck23 (#20) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Ha csak a rendszernek kéne, akkor nekem is tökéletesen megfelelne. :)

Ha megkérdezhetem mért nem szabad telepakolni? Nem vagyok prof még benne. :)

(#23) Gorneck23 válasza Roxbury (#22) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van SSD topik...[link]

Ren Hoek: Azért nem vennék SSD-t...

[ Szerkesztve ]

(#24) Ste válasza Gorneck23 (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Javítanék a szövegértésemen: a két nagyobb modell (32-64Gb) esetén a cikk szerint már 150/100Mb olvasási, írási paramétereket ad meg, ami már nagyon jó, csak sajnos a 175 dolláros, itthon eurós ár is elég sok a 64Gb-ért, a számomra érdekes 32-es pedig nem a fel lesz ennek :(

True Success is Blonde

(#25) Teasüti válasza ^Clown (#16) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Van egy kingston-om, ami 40-el ír. (jah de azt a 40-et MINDEN feltétel mellett teljesíti, nem úgy a vinyók, meg sok másik ssd is többek között) Mindent külön hdd-re töltögetek (http) és onnan is telepítem. Még így is indokolatlan azt feltételezni, h pont ez a 40 MB/s lenne a szűk keresztmetszet. Ennél nem kell több 2010-ben rendszer partíciónak.

szerk: szumma szummarum, nekem k.rva mindegy, h most két másodperccel tovább tart-e egy program telepítése vagy sem. :) Ráérek. Egyszer kell telepíteni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#26) Teasüti válasza Roxbury (#19) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Veszel 3db 40-eset (lehet még kapni vajon?), az majdnem 120 giga.
És raid0-ban eszeveszett gyorsak lennének. Talán olcsóbb így, mint egyben.

(#27) Teasüti válasza Ren Hoek (#21) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Tény. Jó lenne. De játékhoz sztem sznobság ssd-t venni méreg áron.
A win meglódul tőle, azért szvsz megéri, mert ég és föld a felhasználói élmény.
(win alatt az ssd egyenló az "azonnal" fogalmával, míg hdd-n lehet nézegetni a homokórát)
De speciel az engem nem érdekel, h 10 másodperccel előbb töltsön be egy pálya...
(itt azért még mindig csak kisebb javulások érhetők tetten a betöltési időben)
Inkább a win legyen gyors, amit minden nap használok és fogok évek múlva is...

De rossz, mikor átcammogok haverhoz, akinek még nincs ssd-je. :)
Csak olyankor látom, h milyen könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz.

(#28) Ren Hoek válasza Teasüti (#27) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Jah de ez nem is gond, ha 64 -80 GB-os. Arra már lehet pakolni pár gammát. Én meló mellett úgysem sokat játszok, és inkább 1-2 játék van fent max

Nem írom alá!

(#29) Teasüti válasza Ren Hoek (#28) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Hát ha szeretnél kiszórni az ablakon egy valag pénzt, h a játékok pár másodperccel gyorsabban töltsenek be, tedd azt! :)
Senki nem mondta, h nem lehet, csak objektíven nézve a dolgot, nem biztos, h megéri a költséges befektetést az az elhanyagolható idő az életedből. Ennyi pénzből mást is lehet fejleszteni.

Mert szvsz a wint rápakolni egészen más tészta, mint a játékot.
Az előbbivel dolgozunk nap, mint nap, és ugrásszerűen megnő a felhasználói élmény.
De egy pálya betöltését miért nem lehet kivárni? Te akarsz az első lenni, aki betölt multiban? :U

Peace

(#30) Ren Hoek válasza Teasüti (#29) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Félreérted, én azt mondom hogy egy 64-es SSD-re már bőven ráfér az összes program, amit melóra használ az ember, plusz a rendszer, és néhány játék is.

Szóval totál csak annyit mondtam, hogyha van egy SSD-d sys, melós program gyorsítani és van még rajta szabadon 30 GB hely, akkor miért ne lehetne pár játékot rárakni?

Szvsz nem zárja ki az egyik a másik lehetőséget :P

Amúgy szerintem olyan nincs is hogy játékra veszel ssd-t... mert vagy olyan kicsi, hogy csak a rendszer fér rá szűkösen, vagy pont akkora hogy ráférnek a játékok is. Tehát ez a "játékra SSD-t" probléma nem is létezik :D Viszont mindenképp jóljön a gyors háttértár. Legutóbb stalkerrel játszottam és nem töltődött be olyan atom gyorsan. Ha elfér rajta, semmi akadálya nincs.

Az meg totál más tészta, hogy én 90%-ban munkára használom a gépet, meg pl videóvágni, ahol jóljön az SSD.

Legyek kutya, de én még sohasem multiztam, max flash játékokkal, vagy ősidőkben modemen CS-vel. :D ennyi :D

[ Szerkesztve ]

Nem írom alá!

(#31) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Itt se a gyorsaságra építettek.

Adok, veszek, üzletelek.

(#32) Teasüti válasza Ren Hoek (#30) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Igazad van. :K Miért ne? :R

Bár nekem nem jutna eszembe egyben venni egy nagyot. Mert amíg majdnem a duplájába kerül a kétszer akkora (na jó, csak lényegesebb drágább), addig én inkább raid tömböket építenék, semmint egyben megvenni a 60-120 gigát. Úgy pár ezresért pluszba darabszor akkora teljesítményem van.

(#33) Ren Hoek válasza Teasüti (#32) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Alap... Hát hülyeség is egybe venni. Bár igaz kicsit növekszik raid-ben az elérési idő. De talán nem olyan vészes, mindenképp megéri a sebességtöbblet.

Nem írom alá!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.