Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prolin

    tag

    válasz beefjeez #1094 üzenetére

    Na szuper (lesz) a blog... Lehet akkor en is raszanom magam a root-olasra meg a ROM cserere. Eleg sokat buheralom a telot es neha belefutok problemakba, amik megoldhatobb lennenek root-kent.

    Amugy van 2 kerdesem:

    1. A Go Launcher default temajat hasznalom, de sajat hatterrel es sajat ikonokkal. Az ikonok egy reszet a Glass temabol szedtem, masik resze sajat gyartmanyu (Simple Text). Hogyan tudnek olyan ikont gyartani ami a Glass temahoz hasonlo de nem a klasszikus alkalmazas? Pl. a BKV menerendre? Persze nem ragaszkodom a Glass temahoz, sot egyik temahoz sem, nekem csak ikonok kellenek: fekete, vagy szurkes + piros metalozott..:) Ez illik a hatterhez..

    2. Egyes alkalmzasok neha szeretnek elindulni a hatterben maguktol..:( Pl. Facebook, Google, Market stb... Nem akarok allando jelleggel task killert futtatni raadasnak, igy az "Andorid Assistant" widget-jet hasznalom, ami egy kattintassal csinal egy gyors memoria felszabaditast. Ennek az ikonja egyaltalan nem illik a temamhoz. Ettol hogyan tudnek megszabadulni, kicserelni? Probaltam a DVR-el, de az meg nem tudja ezt a widget-et behozni.. Amugy hajlando vagyok akar mas killer widget-et hasznalni akar, ha tudtok jobbat, csak nekem ne fusson allando jelleggel a hatterben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák