Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

kár hogy nincs még több technikai részlet :(

Üdv:Tony

(#2) cncDAni2

cncDAni2
(újonc)

Tényleg gyorsak voltak. Még sehol sem láttam Mo.-n hogy árulták volna, de már hívják vissza :D
Egy 60 GB-os pedig jól jönne ebből - a prohardver régebbi híre szerint átlagon aluli árral és erős teljesítménnyel jön.

(#3) V!ck

V!ck
(kvázi-tag)

Én csak azt nem értem, hogy a piacra dobást megelőző teszteken ezt miért nem vették észre... nem hiszem hogy nagy tehetség kell hozzá.

Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

(#4) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Én általában e miatt szoktam csak olyan hardvert venni, ami már legalább fél éve piacon van, mivel az esetleges szériahibák nagy része ezen idő alatt kiderül - persze soha nem lehet elég okos az ember.

Mindazonáltal jó a Corsair!

(#5) Tonyius777 válasza cncDAni2 (#2) üzenetére

Tonyius777
(tag)

én már láttam feltüntetve persze raktáron még sokáig nem lesz.
amúgy 2x60GB ot jobban megérné raid-be 2x SATA3 sebesség :C

Üdv:Tony

(#6) tiborandras válasza Angel1981 (#4) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

illetve a beszerzesi arra is jo hatassal van, ha var az ember. ;)

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#7) Angel1981 válasza tiborandras (#6) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, az is igaz. :)
Bár a számítástechnikában a "megvárom amíg olcsóbb lesz, vagy amíg kijön az utód" elvet követők könnyen végtelen ciklusba kerülhetnek. :D

[ Szerkesztve ]

(#8) ng0ofy

ng0ofy
(fanatikus tag)

Emiatt a kis malőr miatt vajon olcsóban fogják adni? (merthogy másképp senki nem fogja venni, vagy hogy gondolom :D)

(#9) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

én se láttam még itthon ilyet, max Performance 3 szériás-at!

Még jó, hogy gyorsan kiderült, és ide már csak a javítottak jönnek :C

Gy.B.

(#10) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

A haver nem ebből a típusból de Corsair-ból 3 küldött vissza gariba, szerintem akkor már kicsivel drágább és Kingston vagy Intel, egyébként a 4-ik sem 100% csak már megunta.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#11) CyDoN válasza atti_2010 (#10) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

azért szerintem ez nem jellemző a Corsair-re, nálam kb 150-160db-ból 8-10db volt rossz!

Gy.B.

(#12) atti_2010 válasza CyDoN (#11) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Értem én CyDon de ha a többiről nem mondasz semmit ez nem egy túl jó arány.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#13) yakuza.tora válasza ng0ofy (#8) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Miért adnák olcsóbban? Kicserélik a hibás példányokat és annyi... ;]

Alléz Olympique de Marseille!

(#14) tiborandras válasza Angel1981 (#7) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

termeszetesen valamilyen modon ki kell lepni a ciklusbol, nem szeretjuk ha vegtelen ;) en megalmodom, hogy mi az az osszeg, amit hajlando vagyok kiadni az adott hardverert. :K

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#15) Petike1007 válasza ng0ofy (#8) üzenetére

Petike1007
(tag)

Tuti,hogy nem lesz olcsóbb...elvileg így is elég alacsonyra lőtték az árakat...
Sőt...még örülhetnek,mert elvileg újraindul a gari...

[ Szerkesztve ]

Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

(#16) Meza válasza CyDoN (#9) üzenetére

Meza
(kvázi-tag)

Lehetett kapni már 1-2 helyen, én is éppen egy ilyenre fenem a fogam, azért nézegettem. Az Acompnál volt a legolcsóbb, 54k, de ezen kívül 1-2 másik bolt is árulta az árgép szerint (persze rendelésre).
A hír hallatán ma mindenhonnan levették...

"Olvashatatlan aláírás"

(#17) IgnisFatuus

IgnisFatuus
(kvázi-tag)

15db már tuti bejutott az országba, a 120GB-osból, és így a cikket olvasva, örülök, hogy nem tudtam kiimádkozni kettőt a csomagból magamnak. Már gyanakodtam is, hogy valami nem százas, mert hirtelen elmásztak a beérkezési dátumok, de ezek szerint nem véletlenül. Namajd a következő csomagból...(addig gyakorlom a türelmet) :)

HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830

(#18) dezz válasza V!ck (#3) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikkben firmware problémáról írnak, szóval szoftveres dolog. Valószínű másik verzióval tesztelték, aztán piacradobás előtt még gyorsan frissítettek egyet, ami nem várt módon lassulást okozott.

Megoldhatták volna, hogy online is lehessen frissíteni...

(#19) Foo

Foo
(kvázi-tag)

Intel/szendibridzs utan szabadon....

"pɹ4ʇ3ɹq_ɯnp4ɯ4ı:ǝq pɹı ɐqɹos oɹbn1ǝɟ ɐ sǝ 'ʇǝ-1ɟ ʎƃǝ ظɯoʎu uo1ɐʇzsɐ zɐ '11ɐ1ǝɟ sʍopuıʍ ɐ ɹoʞıɯɐ :1ɐʌozs"

(#20) Pug válasza dezz (#18) üzenetére

Pug
(őstag)

ott van azért a komponens csere is ;)

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#21) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Szerintem se lesz olcsóbb! Nekem mondjuk egy sima Froce-s van, és hibátlan és tökéletesen elég nekem!

Meza: akkor elég gyorsan reagáltak! De vigyázz, mert az hogy belistázzák az még nem azt jelenti, hogy lehet kapni!

atti_2010 Tényleg xar arány, ezért átnéztem, hogy is van! a lényeg, hogy fizikailag csak 1 volt hibás,,,a többit azért hozták vissza, mert nem volt meg a megfelelő sebessége! Amit lehetett optimalizálni :) A többire tényleg nincs rálátásom sajnos

Gy.B.

(#22) IgnisFatuus

IgnisFatuus
(kvázi-tag)

Noh a második körből megjött a két 120GB-os Force 3, lassan be is teszem őket a két régi F60 helyére.
Aztán meglássuk... :D

HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.