kár hogy nincs még több technikai részlet 
Üdv:Tony

Tényleg gyorsak voltak. Még sehol sem láttam Mo.-n hogy árulták volna, de már hívják vissza 
Egy 60 GB-os pedig jól jönne ebből - a prohardver régebbi híre szerint átlagon aluli árral és erős teljesítménnyel jön.

Én csak azt nem értem, hogy a piacra dobást megelőző teszteken ezt miért nem vették észre... nem hiszem hogy nagy tehetség kell hozzá.
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Én általában e miatt szoktam csak olyan hardvert venni, ami már legalább fél éve piacon van, mivel az esetleges szériahibák nagy része ezen idő alatt kiderül - persze soha nem lehet elég okos az ember.
Mindazonáltal jó a Corsair!

én már láttam feltüntetve persze raktáron még sokáig nem lesz.
amúgy 2x60GB ot jobban megérné raid-be 2x SATA3 sebesség 
Üdv:Tony
illetve a beszerzesi arra is jo hatassal van, ha var az ember. 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Igen, az is igaz. 
Bár a számítástechnikában a "megvárom amíg olcsóbb lesz, vagy amíg kijön az utód" elvet követők könnyen végtelen ciklusba kerülhetnek. 
[ Szerkesztve ]

Emiatt a kis malőr miatt vajon olcsóban fogják adni? (merthogy másképp senki nem fogja venni, vagy hogy gondolom
)

én se láttam még itthon ilyet, max Performance 3 szériás-at!
Még jó, hogy gyorsan kiderült, és ide már csak a javítottak jönnek 
Gy.B.

A haver nem ebből a típusból de Corsair-ból 3 küldött vissza gariba, szerintem akkor már kicsivel drágább és Kingston vagy Intel, egyébként a 4-ik sem 100% csak már megunta.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

azért szerintem ez nem jellemző a Corsair-re, nálam kb 150-160db-ból 8-10db volt rossz!
Gy.B.

Értem én CyDon de ha a többiről nem mondasz semmit ez nem egy túl jó arány.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Miért adnák olcsóbban? Kicserélik a hibás példányokat és annyi... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Alléz Olympique de Marseille!
termeszetesen valamilyen modon ki kell lepni a ciklusbol, nem szeretjuk ha vegtelen
en megalmodom, hogy mi az az osszeg, amit hajlando vagyok kiadni az adott hardverert. 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Tuti,hogy nem lesz olcsóbb...elvileg így is elég alacsonyra lőtték az árakat...
Sőt...még örülhetnek,mert elvileg újraindul a gari...
[ Szerkesztve ]
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...

Lehetett kapni már 1-2 helyen, én is éppen egy ilyenre fenem a fogam, azért nézegettem. Az Acompnál volt a legolcsóbb, 54k, de ezen kívül 1-2 másik bolt is árulta az árgép szerint (persze rendelésre).
A hír hallatán ma mindenhonnan levették...
"Olvashatatlan aláírás"

15db már tuti bejutott az országba, a 120GB-osból, és így a cikket olvasva, örülök, hogy nem tudtam kiimádkozni kettőt a csomagból magamnak. Már gyanakodtam is, hogy valami nem százas, mert hirtelen elmásztak a beérkezési dátumok, de ezek szerint nem véletlenül. Namajd a következő csomagból...(addig gyakorlom a türelmet) 
HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830
A cikkben firmware problémáról írnak, szóval szoftveres dolog. Valószínű másik verzióval tesztelték, aztán piacradobás előtt még gyorsan frissítettek egyet, ami nem várt módon lassulást okozott.
Megoldhatták volna, hogy online is lehessen frissíteni...

Intel/szendibridzs utan szabadon....
"pɹ4ʇ3ɹq_ɯnp4ɯ4ı:ǝq pɹı ɐqɹos oɹbn1ǝɟ ɐ sǝ 'ʇǝ-1ɟ ʎƃǝ ظɯoʎu uo1ɐʇzsɐ zɐ '11ɐ1ǝɟ sʍopuıʍ ɐ ɹoʞıɯɐ :1ɐʌozs"

ott van azért a komponens csere is 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Szerintem se lesz olcsóbb! Nekem mondjuk egy sima Froce-s van, és hibátlan és tökéletesen elég nekem!
Meza: akkor elég gyorsan reagáltak! De vigyázz, mert az hogy belistázzák az még nem azt jelenti, hogy lehet kapni!
atti_2010 Tényleg xar arány, ezért átnéztem, hogy is van! a lényeg, hogy fizikailag csak 1 volt hibás,,,a többit azért hozták vissza, mert nem volt meg a megfelelő sebessége! Amit lehetett optimalizálni
A többire tényleg nincs rálátásom sajnos
Gy.B.

Noh a második körből megjött a két 120GB-os Force 3, lassan be is teszem őket a két régi F60 helyére.
Aztán meglássuk... 
HP Z800 WC, 2xXeon 5645, 16GB DDR3, OCZ Revodrive 3 x2 240GB, 2xMSI TF Radeon 6950, readyNAS 6TB R5, HP LP2480zx, Sharkoon Xstatic, Corsair M60, NB - Toshiba R830, Z830