tetszett a teszt
köszi
csak az nem tetszik ezekkel a mostani lejátszókkal kapcsolatban, hogy nincsen rajtuk analóg 5.1
+ erősítő és már 100 ezer környékén járunk ha 5.1 et akar az ember
tetszett a teszt
köszi
csak az nem tetszik ezekkel a mostani lejátszókkal kapcsolatban, hogy nincsen rajtuk analóg 5.1
+ erősítő és már 100 ezer környékén járunk ha 5.1 et akar az ember

Kar, hogy "csak" ennyit tud.
Kicsit turbozhattal volna rajta.
.::www.megadanceradio.hu::.

Az Ellion HMR-350H-t elsősorban feljátszási képességei miatt lehet szeretni.

Hááát.....nemtudom.....valahogy bennem nem ébresztett birtoklási vágyat 
Trolling in the deep

Kevés szó esett a SCART csatlakozókról.
Képes RGB jelet kiadni?
(#5) zsirfecske
én még mindig a popcorn hour-ra szavazok, 1080p mkv lejátszás, webes torrent kliens, 15 W fogyasztás 2,5" vinyóval.
(#6) Translator

Pixeles progresszív DCT kókolású és 32-szeres nagyítájú jpg
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

Érdekes, hogy itt vezeték nélküli kapcsolatot is választhatunk, pedig a HMR-350H-nak nincs Wi-Fi modulja. Kezel viszont USB-s Wi-Fi adaptereket.
ez nem érdekes, hanem megszokott. aminek nincs antennája beépítve, az legalább opcionálisan tudjon wifit. érdekelt volna még, hogy milyen wifit kezel (a/b/g vagy már az n-t is tudja).
szvsz ebben az árkategóriába ez az első, ami felvenni is tud. best buy lenne natív 1080pvel és mkv supporttal.
[ Szerkesztve ]
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

és tunerrel.

Mondjuk egy digitális tuner, mondjuk DVB-C vagy T-s nem ártana (nekem a C-és lenne jó)
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

majd' 60ezer forint, és nem játszik mkv fileokat?
ez így felejtős, szerintem egy iylen terméknél ma már ez alap kellene hogy legyen, pláne ilyen árban. egyébként amit tud az nem rossz, csak hát ez így egy kicsit sántít..
"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

Nekem nagyon tetszik,szóhoz sem jutok!
Telefon : 70-403-8474
és csak 4 rugóval drágább, ez elég lényeges szempont szerintem, hogy egy árkategória.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

biztatoak azok a szep kiszarados kondik rajta.... 
ez a cucc el van kesve jopar evvel
Aranyos. Design ötös. Belső hármas - de csak a magyar nyelv miatt. Amúgy kettes lenne. Szerintem.
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Tesztetős-okos-jó árkategória
Ha lenne most ennyim szabadon,megvenném 

Komolytalannak találom ezt a lejátszót. Ilyen összegért nyamvadt HDt nem bir kezelni, pedig már néhány mobiltelefon és kis médialejátszó is képes erre.
Nem is gondolnám, hogy van olyan gyártó ami ilyennel piacra mer lépni. Durva!
[ Szerkesztve ]

A Hd az tényleg nagyon hiányzik belőle.
CSS (Hun)Bloodkiller
lejátsó és felvevő, ezért olyan drága
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Ennyi körül (ha nem is pont ennyiből) de összeraksz egy htpc-t, és akkor az is lejátszó, felvevő, hd-t visz és még számitógép is. Szóval drága.
No, ez érvényes az Ellionhoz hasonló csak lejátszók többségére is.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

adnál is rá árajánlatot? komolyan érdekelne.

Igen, de a hasonló csak lejátszók 20eFt környékén kezdödnek és nem 60 körül.

Olcsóbban: 35 alatt már lehet kapni rtd1261 chipset-es felvevőket, amik funkcionalitásban majdnem hasonlóak. Mpeg2-ben simán elég a tvből felvenni, már ha valaki vesz fel valamit egyáltalán a tvből...
Hálózati funkció, udgradelhető linux rendszer, médiatár - ezek a legszükségesebbek
Drágábban: ennek az árához gyűjtenék még egy kicsit és akkor valóban popcorn lenne a befutó.