Nem rossz, szépen meg van munkálva, kár hogy az áráért egy kisebb kártyát lehet kapni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Ütős aquagrATIx vízhűtés Radeon HD 7970 és 7950 VGA-khozHozzászólások

Prof
(senior tag)

V.Dave
(fanatikus tag)
Ez általában igaz a legtöbb vizesblokk-ra 
http://g.nfs-s.com/44/nfsw_ALONSOFERNANDO.png

jocek91
(tag)
Drága a vörös réz 
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

blueMerle
(PH! kedvence)
Dikmá' mekkora réztömb ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ami a vizes-hűtést illeti, én a szerveremben használok lassan fél éve víz-alapú hűtést, eleinte borzasztóan paráztam nehogy gond legyen. Én is inkább boltban vásároltam meg a hozzávaló elemeket, mert ad1: kétbalkezes lennék megcsinálni ad2: nem lenne rá eszközöm
Ezek a blokkok olyanoknak való mint én.
[ Szerkesztve ]
Blokkot azért valljuk be nagyon kevesen tudnának csinálni otthon maguknak.Szerintem ezzel a userek 99.8% így van.Azért kell némi feltétel teljesüljön, hogy magadnak csinálj otthon egy normális blokkot.Pl egy cnc maró nem árt 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Mozsa
(tag)
meg aki ért hozzá, és még ha ezek meg is vannak, még réztömböt is kell lopni... 
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Jó lenne egy ilyen kártyával együtt meg is kapná az OC-t.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

rviktor25
(tag)
éljen a magyar mentalitás 
[ Szerkesztve ]
Chiwasuu!!!
(#9) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)
Akinek kell ugyis megveszi,akármennyi is az ára.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)
Na jó, de akiknek lenne több milliójuk erre (cnc gép), azok nem hiszem, hogy a "csináld magad" modderek között vannak 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Szépen meg van munkálva.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

jocek91
(tag)
A CNC csodákra képes 
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

csib41
(fanatikus tag)
akkor én beleesek a 0.2%-ba, mert házilag csináltam a blokkot, csak a hatásfoka lett gyér...
Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

M@trixfan
(őstag)
De gyönyörűek ezek a blokkok
Mindig is szerettem volna egy nagyon komoly vízhűtést. Viszont sosem tudtam racionalizálni azt, hogy egy igazán jó komplett rendszer egy számítógép ára. Ha meg el kell adni cserénél akkor az is sokkal nehezebb.
twitter: MatrixfanLive

Duracellm...
(őstag)
Nem cicóznak, hivatalos release előtt már van hozzá blokk 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

jozsef m.
(fanatikus tag)
Vajon ennek hány %-át lehet majd elérni vele?

[ Szerkesztve ]

Cnclacko
(újonc)
De van !Én!
Csak sajna minimum 1,5tonnás alkatrészeket csinálok.
Pld:http://www.rampf.hu/
Még a zsebmarás csak-csak de a lamellázást az még én se tudnám megcsinálni.Szerintem
a lamella hézag nincs 0,5mm.Én is próbáltam már vizesblokkot marni de egy 3870x2 látta kárát.Elszámoltam egy alkatrész magasságát és elroppant a nyák.
Nem egyeszerű még ha van hozzá gép is.Dokumentáció és digitális tapintó nélkül nem lehet legyártani.Már ha
igényes vagy.
[ Szerkesztve ]

fatallerror
(őstag)
előbb fogod kézben tartani mint magát a kártyát xD

jáózsi
(kvázi-tag)
Akkor én abba a 0,1%-ba tartozom akinek sikerült is 
Bár igaz, hogy Xbox-ra csináltam, de akkor se lett rossz
.....Sőt, még működik is, csak eladtam 
már van 1850mhz is, mjuk teszt nincs.
és elvileg készül egy toxic zafir ami elvileg 1335 mhz lesz, ez szinte biztos hogy vizes lesz
asd fgh jkl éáű

dangerzone
(PH! addikt)
Az oké, hogy nagyon jól mennek ezek a kártyák. De én csak arra lennék kíváncsi, mekkora feszültséggel érik ezt el.
3V? 

KisTopi95
(fanatikus tag)
Szép kis darab, elfogadnám kártyástul 
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right
1,26Ghz mellett van vmi eredmény az 1,15vról 1,25re lett feltolva, ami kb semmi, az még simán hűthető
itt a rekordnál aszem 1,7-tl dolgoztak, de lehet rosszul emlékszek már szael ez nem 100as
[ Szerkesztve ]
asd fgh jkl éáű

dangerzone
(PH! addikt)
Jah, a 1,25V az laza. Még talán az 1,35V is hűthető léggel. De 1,7..Naja...Az már durva
1,35v már sztem vizes, azért mégis csak 2000 magot hűtesz meg akkor már jó 300Wot
asd fgh jkl éáű

Chrys_
(senior tag)
A 2 ASUS 5850-m is ilyen sorozatú cuccokkal vannak hűtve.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

dangerzone
(PH! addikt)
És mennyin járatod őket? 

Chrys_
(senior tag)
Alapon
De tényleg. Még nem kellett húzni... A proci is alapon megy, bár már gondolkodom azon, hogy megrángatom az egészet a Battlefield 3 miatt (főleg a CPU-t kellene).
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN