400 dollár felett van egy kicsivel a 128gigás SSD-s is? 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Samsung HD502HJ 500GB 7200rpm SATA2 vinyó eladó! Sentinel: 100/100
Új ,Garanciális ,Asztali gép, Asus alaplapos, 2magos Procis gép Aero cool házban 79 990.-
Adatmentést vállalok és Hibás nagyméretü vinyókat vennék Wd-Samsung-Seagate LAPTOPJAVÍTÁS
FÉLÁRON!!! Asus Republik Of Gamers hátizsák! EXKLUZIV MINŐSÉGŰ ROG hátitáska!

400 dollár felett van egy kicsivel a 128gigás SSD-s is? 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

a Dell Adamo 13 és a Toshiba nagyon tetszetős 
[ Szerkesztve ]
Adamo nagyon komoly masina, régebben volt már hozzá szerencsém, profi cuccok 
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

Dell Latitude 2120: azt hittem, hogy valami ütésálló cucc, de be kell látnom Dellnél valamit benéztek. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Való igaz, hogy szemetgyönyörködtető! 

csak azt az integrált vga-t kihagyhatták volna belőle
vmi jobbért
[ Szerkesztve ]
Hát, arra teljesen jó, amire szánva van a masina, nem egy játékgép 
Sectumsempra - For Enemies

nem szoktam a dizájnt fikázni, mert kinek mi tetszik. de ez a kék fedeles dell objektíve a legrondább cucc, amit az utóbbi időben láttam.
az adamo már jobbabb, főleg az su cpuval mutathat valamit fogyasztásból. csak ez a 768 túl kevés, pláne ilyen nagy kijelzőhöz képest. a kijelzőn látszik, hogy inkább csak parasztvakítás ez is, kellett csinálni valamit a 13" air ellen.
www.lapanet.hu
Igazán leszokhatnának a gyártó a 1366x768 pixeles felbontásról.
Egyszerűen borzasztó ez a felbontás.
Időutazás vissza a kétezres évek elejére, amikor az 1024x768-as felbontás kezdett elterjedni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Semmi időutazás nincs itt.
Csak az arányosított 16:9-es felbontása a 1024*768-nak.
Family Guy Online - Closed Beta

Én is hányok tőle. Persze kis géphez kis felbontás, de egy 15ös gépnél számomra elviselhetetlen.
Mondjuk én el vagyok kényeztetve a 15,6os kijelzőn a FullHD-val.
Amúgy ez az adamo tetszetős cucc, de ez csak a milliomosok játéka lesz.
Windows 8 CP user

Én már csak néha-néha kukkantok bele a notebook cikkekbe, mert felesleges. Megbízhatóság, teljesítmény, üzemidő, dizájn? Mit sem ér, ha a képarány használhatatlanná teszi az egészet. Részemről vagy 4:3, vagy semmi...
Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

Az Adamo egyre kevésbé a milliomosok játéka.
800 dodó az 165e JMF, cserébe kis súly, normális akksiidő, korrekt minőség, szemet gyönyörködtető design. És amire kell, arra ez a hardver is elég, a vinyó meg tuti nem fogja vissza.
Meg a nálunk lassan általános 4 év gar. (Mondjuk itthon min 200e lesz, de a gar meg a lokalizált bill miatt megéri.) Vám sincs rá annyi, szerintem Lengyelo-ban szerelik.
Si tacuisses, philosophus mansisses.

Szerintem sincs vele gond.

Ha valaki nem mozizni akar a laposon (ez úgyis külső HD-s monitorral az igazi), a 4:3 képarány az igazi... ezek után jöhet nekem valaki a mesedélutánnal, hogy a gyártók és a piac a fogyasztók kegyeit keresik. 
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Azért ez is szubjektív. Én pl szeretem a full HD monitort mert kifér egymás mellé két Word doksi normálisan: ez a 4:3-as monitoroknál nem ment (munkahelyen csak ez van, be is szereztem kettőt, így egész jó
).
Az is igaz hogy 1680x1050-en szenvedtem mert ott pont nem fért el a két lap, szóval a képarány mellett a felbontás is fontos...)
[ Szerkesztve ]
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

A Dell Latitude 2120 egész jól nézne ki, ha nem lenne kék a teteje... 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Tudjátok, az a vicc, hogy az Adamo kinnt 800 dodó, az ma 163 000 Ft. Ehhez képest, ugyanez a konfig pl. az iponnál 290 000 Forintocska. Ezt mégis, hogy a p*csába lehet összehozni kis országunkban?

"El lehet hagyni Magyarországot!"
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Sandy-s notebookokból kipróbálnék egy párat 
Üdv adwin

Soha sem értettem hogy miért nem középre teszik a touchpad-ot , pláne baloldalra? Legtöbb ember szerintem jobb kézzel egerezik!
Eladó: HD6950@70,Ghz 64kért!!!

aki kitalálta, hogy ne középen legyen a touchpad annak a kezét törném.
Üdv adwin

sandys notebookok szállításáról még továbbra sincs semmi hír ? 
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X