Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

De jó lenne egy ilyen a cégnél! Csak előre látom, ahogy a kollégák nyomják ki vele a DVD borítókat, meg a házi fényképalbumot :(((
Áráról lehet valamit tudni a nagyobbik tesónak?

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szépek mindketten... csak az áruk miatt szerintem nem sok ember vesz otthonra ilyet :S cégnél viszont örülnénk egy ilyennek :D

off: epson dx7400-am van otthon... kifogyott a kék patron... és azóta ff-ben sem enged nyomtatni, hiába van majdnem fullon :S belőttem a "nyomtatás csak fekete festékkel" opciót is, de így sem akarja a jót... mellesleg ff szöveget :S tudtok valamit ajánlani?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) moha bácsi válasza mephi666 (#2) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Sajna ezek a chip-es nyomik nem hajlandók nyomtatni tovább, ha az egyik patron kiürül. :(
Ilyen az új HP 5460-unk is. Erre már vásárláskor figyelmeztettek a boltban. Mondjuk még mindig olcsóbb csak azt az egy tartályt cserélni, mint az egészet.

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#4) philoxenia válasza moha bácsi (#3) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Te vagy az i-Go hangja ? :Y :D

(#5) Krix

Krix
(senior tag)

Az az 50 oldalas lapadogoló most komoly?

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#6) zsoltke

zsoltke
(tag)

a kisebb a hp oldalán 612e huf, ezt komolyan gondolták? ki vesz ilyet otthonra vagy kisebb irodába? :F

Toshiba Satellite A200-20N, Apple iPhone 4 8gb + Motorola HT820

(#7) moha bácsi válasza philoxenia (#4) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Sajnos nem :D

(#8) kodoju válasza mephi666 (#2) üzenetére

kodoju
(újonc)

[OFF]Velem ugyanez történt! A színek kifogytak, a fekete kb tele volt, nem engedett nyomtatni.

Ez fél éve történt. Most kellett volna színeset nyomtatnom, vettem is multipack-et hozzá, kicseréltem a patronokat, és nem nyomtat. Fúvókateszten egy árva kósza fekete pöttyöt nem nyomtat, pedig tudja, h van benne fekete. + fúvókatisztítás után semmi változás, de a festék fele már oda :( Kicseréltem a fekete patront is, semmi változás.

Valakinek valami tippje? (Nyilván, több mint 1 éves a gép, mert miért lenne garanciális...)[/OFF]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.