Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Egyszer hihetetlen, hogy szinte "mindenben" van/lehet valami gigszer, másszor viszont jó, hogy legalább felvállalják és próbálják kijavítani.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A cég hozzáállása korrekt, de azért ez az egyébként sem túl jó megítélésen biztosan nem segít. :( Csak azt nem értem, ezek miért csak utólag derülnek ki.

PH semleges

(#3) kokyt válasza stevve (#2) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Valószínűleg a rohamléptekben történő fejlesztés, és az alapos tesztelés hiánya miatt. Amúgy teljesen egyetértek, nagyon korrekt lépés volt a részükről.

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét az akksik...
Azért jó lenne, ha nem utólag történne a tesztelés.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) desolator

desolator
(fanatikus tag)

Szerintem nem különösebben rontja a cég megítélését ez a probléma. Úgyanúgy előfordult már szinte minden más nagy gyártóval valamilyen baki (lásd sony).

Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...

(#6) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megint egy akksis történet! Lassan kezdek félni mindentől, amiben akksi van :U

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#7) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyi ilyen hiba után.... nem lehet, hogy bármely noti akksiját ha alaposan megvizsgálnák, arról ez derülne ki?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) beef

beef
(lelkes újonc)

Akkor most kezdjek megijedni? Mert nekem kettő ilyen notim is van, igaz az akku száma nem egyezik (nem G1L3).

[ Szerkesztve ]

(#9) pacorro válasza beef (#8) üzenetére

pacorro
(VIP)

Ha az akksid nem a hibás szériából származik, akkor nincs okod aggódni.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.