Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rii

rii
(PH! nagyúr)

sokra mennek vele ha magát, a billentyűk leütését akarják "lehallgatni"

szóval .. szerintem mókuspislogtatás

akárkivót'tevótá

(#2) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

ebben egy újdonság lehet sztem, hogy aes a titkosítás, mert egy akármilyen logitech is tud már keystroke anti-detectiont nagyon régóta:

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#3) vinibali válasza plömplöm (#2) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

dehát ez sokkal jobb :DD

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#4) Zsiguli

Zsiguli
(kvázi-tag)

Én azon lepődtem meg, hogy eddig az MS billentyűzetek titkosítatlanul működtek.
Ezt már évek óta alapnak gondoltam egy prémium márkától...

(#5) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Viszont szép ez az MS billentyű. Bevitel LAG van-e?

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#6) kekegsm

kekegsm
(senior tag)

Mindegyik vezeték nélküli billentyűzet titkosított, csak az eddigieket egy egyszerű szoftverrel fel lehetett törni. Ezt viszont roppant nehéz, köszönhető a magas szintű AES titkosításnak.

Keke-Acer5820TG,i5-430/8GB/500Gb/Ati5650/15.6Wide/W7HP+Dell Latitude E4300,SP-9400/4GB/160GB/13.3WideMatt/W7Pro

(#7) SWiNEBoY

SWiNEBoY
(tag)

Ez megint nem más mint parasztvakítás. Egy átlagos user sz@rik rá, arról nem is beszélve, hogy ezek a kütyük annyira gyengécskék, hogy a nappali másik végéről már nem hajlandó működni. Akko' már hogyan sniffelnék le?! :W

Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/

(#8) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Azt irja az adatlapja, hogy lesz belole hungarian kiosztasu.

Grr, 8.xx-es verzioju MS billzet+eger driverekbol kivettek az eszkoz valasztasi lehetoseget, csak a tenylegesen jelenlevo MS hardvert mutatja.
Igy nem lehet megnezni, milyen uj billzeteket/egereket ismer, ami meg nincs kint az MS weblapjan :(
7.10-es verzioban meg meg lehetett.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9) Teasüti válasza nyunyu (#8) üzenetére

Teasüti
(őstag)

A lassan 10 éves logitech desktop optical black-em is tud titkosítást, ámbár 3 méteres hatósugárral sokra nem vinnék az illetéktelenek. :U
Ez sztem egyszerűen nem hírértékű.

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#10) harry válasza SWiNEBoY (#7) üzenetére

harry
(PH! kedvence)

És ki mondta, hogy átlag usernek szánják? Irodában meg lehet több is egy kupacban. Nincs ezzel semmi baj.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#11) nyunyu válasza SWiNEBoY (#7) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

ezek a kütyük annyira gyengécskék, hogy a nappali másik végéről már nem hajlandó működni.

Regi 27MHz-s radios billzetek+egerek tudtak papiron 3, gyakorlatban 1.5-2 metert, ujabb 2.4GHz-s kutyuknel viszont siman megvan a 8-9 meter hatotav is. (papiron 10m)

Legalabbis mind az L MX Revo, mind az MS Explorer egerem mukodik 2 szobaval odebbrol is. (~9m)

(#12) M@trixfan válasza Flashback (#5) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Ez engem is érdekelne. Régóta keresek jó vezeték nélküli egeret és billentyűt kényelmes játékra (konzolosított PC-hez), de eddig nem mertem még venni semmit. Mondjuk nekem kéne még hátérvilágítás is, de nem nagy a választék.

twitter: MatrixfanLive

(#13) attila9988

attila9988
(őstag)

Nekem sima vezetékes van, ott nem kell ilyen marháskodás.. meg amúgy is az ember leginkább a monitor előtt használja a billentyűzetet, nem a szomszédból, így nem is értem mi a fenének a wifi billentyűzet. :D

[ Szerkesztve ]

(#14) dabadab válasza SWiNEBoY (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Akko' már hogyan sniffelnék le?!"

Mondjuk parabolaantennaval. Az eleg durva cucc am, tok sima wifis cuccokkal lehet szaz kilometeres tavolsagokra adni egy nagyobbacska haztartasi parabolaval (a jelenlegi rekord 304 km, 120 centis lavorral).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#15) nyunyu válasza attila9988 (#13) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Fotelben hanyattvagodva utban van a madzag.

Mondjuk miota az asztal bal szelere raktam az USBs pohartartot, es oda van bedugva a billzet, azota siman fel tudom rakni a labamat az asztalra, eler az olemig a billzet. :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.