Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hdsentinel

    őstag

    válasz HZoli87 #1787 üzenetére

    Köszönet a regisztrált változat használatáért, ami a program további fejlesztését segíti! :R

    Az alap beállítások általánosságban megfelelőek.
    Amit érdemes:

    1) alapos elemzést végezni a merevlemezeken (főleg ha a kondíció nem 100%-os).
    Bővebben: [link]

    2) meggyőződni, hogy a merevlemez hőmérő szenzorai pontosak-e. Ha nem, akkor a "hőmérséklet kalibráció" (Súgó -> Mellékletek pont alatt bővebben) szerint érdemes korrigálni. Főleg Samsung és néhány WD típusra vonatkozik, de más gyártóknál is javasolt az ellenőrzés.

    3) a gép használatától függően érdemes a Beállítások -> Figyelmeztetések oldalon riasztásokat megadni és az ehhez megfelelő mezőket más oldalon is kitölteni (pl. ha e-mail riasztást szeretnél, akkor az e-mail beállításokat is meg kell adni).

    4) Pro változat esetén teljes adatmentő műveletek (Beállítások -> Műveletek) hozhatóak létre, itt megadható pl. bizonyos mappák időszakos mentése (teljes / inkrementális / szinkronizált, stb.). Időszakos teszteket futtató projekt-ek is létrehozhatóak, beállíthatóak

    5) ha távolról szeretnéd ellenőrizni az állapotot, akkor a Beállítások -> Integráció oldalon a WebStátusz engedélyezése opció javasolt. Így tetszőleges böngészőből is rá tudsz nézni, hogy mi a helyzet a géppel és a HDD-kkel.

    De még számos lehetőség van (pl. a küszöbszintek módosítása, automatikus program-frissítés, szigorúbb ellenőrzés stb..) a megfelelő Beállítások oldalakon. Ezekről a súgóban található több információ.

    Hard Disk Sentinel - Merevlemez ellenőrzés és meghibásodás megelőzés - www.hdsentinel.hu

Új hozzászólás Aktív témák