Azért kár, hogy a passzív hűtésű - amelyik a legjobb lenne HTPC-be - nem félmagas kialakítású.
[ Szerkesztve ]

Azért kár, hogy a passzív hűtésű - amelyik a legjobb lenne HTPC-be - nem félmagas kialakítású.
[ Szerkesztve ]
Sparkle Passive. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Gigabyte mekkora hűtőt pakolt már rá! Ááááá.
A legszebb külsőre a KFA2 kék nagyon.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Komolyan mondom a Sparkle termékei tetszenek a leginkább. Az kis 5870 szerű pici fekete izé, milyen vagány. 
OFF: Az aláírásod aláz. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Minek a 2GB-os változat? 1GB is elég egy ilyen low end karihoz. Az msi oc-t látnám szívesen egy tesztben...
Ez sok pici hűtőventi nekem nem éppen szimpi...
izé

detto,msi oc-t kérjük tesztbe....lehet hogy belépő kártya,de játékra is csak való vmire vagy nem???többet tud mint egy gef6600 akkor tőlem jöhet....persze kicsit azért drágább...akár 2gb-os is....

Azért mert Sparkle
A Sparkle neve garancia a kisebb fűzkosárnyi memóriára a nyákon 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
egyetlen értelmes hűtés a zotac passzív hűtése,valahogy nem villanyoznak fel ezek a sz@r kavarók 

Club 3D ki ez mi ez? vagy csak én vagyok tudatlan?
Mostanság kezdtek vga-t gyártani, cask mert nem hallottam még róluk.
szerk: huh PNY mi van itt ma? 
[ Szerkesztve ]

1. A kis tekerő ventiktől óvjon meg az ég...
2. Zotac Zone + Gainward + Palit fajin, zeke halkak lesznek. 
3. Sparkle-nél elfogyott a DDR2 vagy az nV tiltotta meg nekik? 
Egyébként ezek a kártyáik nagyon szimpatikusak. Egy dolgot nem értek: A low - profile kártyákra, hogy fért el 2GB ram? 
4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
coonee: Te hol éltél eddig? Ez a cég valszeg öregebb, mint te.
Viccet félre téve, nézd meg a honlapjukat, nem ma kezdték.
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Pedig nem most kezdtek, mondhatni régóta a piacon vannak.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

érdekes, pár éve olvasom abu hireit, és még nem találkoztam vele. Lehet elkerülte a figyelmemet...
D.Orion: vagy csak nem olyan aktivak manapság
[ Szerkesztve ]

Régebben még az ATI 8-9000-es szériáknál ha jól emlékszem elég elterjedt volt nálunk is. De ott van pl. a Diamond, régebben volt nálunk is mára meg teljesen eltűnt hazánkból, pedig ATI-t gyárt ma is.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

a kártyákon látható hűtők szerintem elvinnének egy 4670-es radeont is, és annak a kártyának legalább van valami értelme. 
[flame]ezekre rá kéne írni, hogy only for nvidia or cuda or linux fans...vagy mi [/flame] 
[ Szerkesztve ]

Mondom: Járj nyitott szemmel. A honlapjukat megnézve láthatod, hogy az elmúlt idők vga szériáiból bőven adtak ki ők is példányokat.
Itt is volt csomó hír. 
(#14) hibavissza: No-no a Linux-nak igen is van értelme, ellenben a windows-nak... 
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

4. Inno3D és Club3D mit szívott, hogy 1333MHz-en mennek a kártyáik?
Nem tudom, de hogy egy gyátrósoron készül mindkét cég terméke, az tuti.
Sőt én meg mernék esküdni, hogy ugyanaz a kép van oda-"fényképüzletelve".
A kábelek mikronra egyformán vannak gyűrődve, ez nem lehet véletlen 
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Miért jobb ezek mint a régebben kijött HTPC-kbe szánt videokártyák?
Miért jobb mint egy gt 240 vagy egy ati 55-56xxx?
Vétek ezekre ilyen csihegő ventillátort rakni,inkább gumipokoznának rá egy nagyobb ventit és forogjon hárommal percenként ,vagy ne is rakjanak rá aktivhűtést, tolják rá a régi kártyákrol kimaratt passziv bordákat.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

már látom, igazad van
Pontosan. Azt is lehet tudni, hogy a Flextronics-szal pacsiznak.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Én úgy tudom, hogy a geforce 3 óta vannak jelen hazánkban...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

gigabyte nagyon a dual fan vonalat nyomja minden gtx 4xxx-on 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Azért a sparkle igazán tehetett volna 2GB-osra DDR2 ramot. Bár lehet más kiürültek a készletei a korábbi szériával. 
Az MSI OC-n aztán durca hűtés van 
mod: és tényleg a gigabyte is ott van.
biztos szükség van rá 
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
jó kis passzív Club3D 9550 nagyon jó volt anno 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
MSI és Giga hűtését meglátva én felröhögtem
egyébként nézd meg jobban, nem durca az. simán rádobták a hőcső nélküli alubordát a GPUra, szóval a hatásfoka valahol a béka feneke alatt lesz a két venti ellenére.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

pontosan ugyanígy jártam én is.
mini gigahűtés a profiknak. 

nem lesz az rossz hűtés szempontjából ,mert hőt nem sokat termel,viszont hülyén néz ki
,de ezt a kinézetet a marketingesek döntik el,ez jól látszik msi,ill. gigabyte -nál.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Úgy látom ezek a csöppségek nem használják ki a 16x pciex sin adta
teljes sávszélességet, vagy rosszul látom? 

jó kis low end cuccok... de minek ide a giga ram? talán a HD filmekhez, másra nem kellhet ennyi, mert a GPU meghal előbb, minthogy elfogyjon a ram...
[ Szerkesztve ]
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék

A Club 3d első kártyái még a TNT korszak körül jöttek ki, legalábbis nekem onnantól rémlik a dolog...
Amugy ezt írják a honlapon:
Club 3D is European market leader of a total solution of Video Graphic Adapters. Founded in 1997,
Tehát 1997-ben alapították.
Nekem az a másik gyártó tűnik tök újnak. A KFA2 vagy mi a fene... Róluk pl még sose hallottam... Meg a PNY is ismeretlen számomra...
70/403-03-54 Hívj, ha nem vagyok PH-n, és biznisz van JUSTICE FOR HUNGARY!!!! Szebb jövőt! Azért jó tengerparton lakni, mert csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék

A PNY már nagyon régóta gyártja az Nvidia Quadro kártyákat, mellette szerepel a memóriapiacon is. (egy kis elírás "Zptac GeForce GT 430, LP és ZONE" )
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Én is! Két ilyen kis fos venti ezekre az erőgépekre...
Mondjuk az Asus is az a kategória, amit az ember azonnal ledobna a kártyáról. Valahogy a régi, jó hangos időket juttatja eszembe az a nagyon pici kis kávédaráló.
Legalább az ECS pixelmaca jó, igaz szerintem úgysem lehet szinte sehol sem ECS vga-t kapni nálunk.
De hogy a Sparkle miért nem hozott ki DDR2-es verziót... rosszul érzem magam. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az Ócccóóóó kártyákból valóban brutális mennyiség készül...
Szal nincs még itt a válság vége. 
Nekem nagyon szimpatikus, hogy ennyi variáció készül. Ne csak az válogasson aki 100.000-t ad egy vga -ért!
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
Az utolsó 3 gyártó hűtési szereltsége komoly.
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

Tisztára bezsongtak a gyártók? Mintha középkat slágerGPU jött volna ki. Nekem mondjuk az az érzésem, hogy HTPC-be manapság elég az integrált is. Érdekes lenne egy teszt a low-end (HD54xx-HD55xx-GT430-IGP) vonalon a fogyasztás/melegedés/HD video/stb. témában. (Játékokat akár ki is lehetne hagyni...)
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
(#36) [CS]Blade2 válasza CaptainChaos (#29) üzenetére

Nem hiszem, hogy ki lehet használni HD videóval. 96GT-vel néztem, alapból Win7 aero 80MB, a 20GB-s 1080p videó (16.7 Mbps bitrate) ehhez hozzácsapott 150MB-t.

Teljesen el vagyok szomorodva: a Sparkle kártyától minimum 4-8GB DDR2-t vártam volna 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

+1 

Nyiss meg 4db HD videót egyszerre és biztos 512MB fölött lesz a VRAM használat. 
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Akkor előbb utóbb ezt is megutálom, mint az összes blackberry-t 
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Mintha minden nap azt csinálnánk...
Egy film egyszerre? Ne már! 4 vazze, 4! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Gigának a 2 ventis hűtése elég durva, valahogy egy HTPC-be nemtudnám elképzelni, igaz az alacsony profil miadt nem rossz választás, tetszik
!
[ Szerkesztve ]
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
Mivel mostanság eléggé kimaradtam a videókártya piac követéséből ezért árulja már el valaki, hogy az új GTX-ek közül kb melyik mozog egy 4830-as szintjén? Dx11 nem számít.
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07
Dupla
[ Szerkesztve ]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07
Vannak egész szépre sikerült példányok is. A teljesítményükre kíváncsi leszek, mert nekem fontos, hogy keveset fogyasszon a vga, de tudjak vele játszani is. Persze csak pár éves játékokkal, és azokat se feltétlenül max grafikán. Szóval várom róluk az első tesztet.

A GTS 450 kb 10~15%-os teljesítmény többlettel bír, de ez játékonként változó.

elegge elvetemultnek kell lenni ahhoz, hogy egy HTPC-be 50 W fogyasztasu es raadasul harmatgyenge VGA-t tegyen az ember.
Szia!
Nagyon régi gyártó. Régebben inkább ATi vonulaton dolgoztak, volt tőlük ATI Radeon 8500-as kártyám pl... 
Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

Azért elgondolkodtató, hogy egyik gyártó sem merte bevállalni a low-profile, 1 slot-os passzív hűtést. Ezek szerint több hőt termel a kicsike.
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

Nekem egy Gigabyte 460OC van, azon is két venti van. Leginkább azért jó, mert 2db 1000 fordulat/percen tekerő venti jóval halkabb 1db 2200-2500-as fordulatszámúnál 
[ Szerkesztve ]
Loading... [████████░░]77%