Papíron nem rosszak, az ár sem túlzott.
Az élet kegyetlen .
Papíron nem rosszak, az ár sem túlzott.
Az élet kegyetlen .

vennék is ennyiért csak mire ide ér jóval drágábbak lesznek
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.
(#3) antikomcsi

Na igen, ilyennek kell lennie egy 550W-os tápnak. Legalábbis képen, és papíron valóban jól fest.

És az 55 eurós ár is rendben van 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Uhh srácok sry ... az adó nélküli árakat tüntetem fel. Most beírtam az ajánlott fogyasztóit.
+10-15 euró
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Magának is nehéz a hétfő reggel?

Az nekem is szimpatikus! 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Átszámolva 17e körül van az 550-es, az sem eltúlzott. Már csak az kellene ki gyártja a belét.
Az élet kegyetlen .
Ez jó lesz. És tetszik a matt fekete burkolat is.
Gyere apucihoz.....
Na mit találtam!
Egy érdekes videót készítettek a tápegységekről, pontosabban a 750W-os modellről, amellyel egy M3-as verseny BMW-t próbáltak beindítani. Youtube
[ Szerkesztve ]
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
Sz.tem abszolút jó. Én 19-et fizettem, anno 3 éve az 550-es Chieftecért. Tény, hogy azóta is tökéletes, de gondolom azért ezek már egy kicsit komolyabbak...
Még a 750-es is megérné az árát, már ha ki lehetne használni sli nélküli konfigban is.
"When you dream, There are no rules"

Valszeg ezeknek is AcBel belsejük van.
Még 65 euróért is nagyon megéri az 550W-os
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Az 550-es szimpatikus darab. Csak a hangjától félek.
CM sajnos pocsék ventiket gyárt és gondolom a sajátjuk van ebben is.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

Egesz pofasak, az aruk is jo.
Rakhatnanak mar valami extrat a "jatekos tapokra"
Latom ezt is nekem kell kitalalnom 
Legalabb fustolne amikor olyan a szitu a jatekban ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Nekem a Corsair TX család jut eszembe róluk, teljesítményben, névben és a dobozban is nagyon hasonlóak.
Biztos jó tápok ezek is. 
Devid_81: Ha füstöt akarsz, akkor ne CM-t vegyél hanem codegent és a hozzá hasonló párdekás tápot, azokba van ilyen füstölő extra. 
[ Szerkesztve ]
Google - Motorola Atrix 4G @ 2.3.7 CyanogenMOD 7 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Itt a jatekosoknak szant tap arra utal, hogy hangos mint alltalaba egy jatekos konfig? 
Amugy nem rosszak.
Azért jó lenne tudni biztosra, cm elég sok gyártótól vesz.
Az élet kegyetlen .
(#17) 7Heads Drago válasza 7Heads Drago (#9) üzenetére
Beindították vele a BMW-t.
Buggyantak.
Illetve itt van egy Overclockers videó.
[ Szerkesztve ]

Na ezek normálisnak tűnő tápok lesznek...persze a hazai ár befolyásolja a sikerüket...
Tel. : 06/20 394 7855
Nagyon rendben vannak ezek a tápok! Nincsenek túlárazva szerencsére (legalábbis addig, amíg ide nem érnek
).
Készíthetnének ugyanezzel a hölggyel egy kis kedvhozó videót a tápokról 
[ Szerkesztve ]
IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo
Egy normális ventiráccsal kissé halkabbak és kissé szebbek lennének. Amúgy egész normálisnak tűnnek, de majd az idő vasfoga... Az bizony a HX620 felett is eljárt.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Azt én is szívesen megnézném! 
A hölgy tényleg egy ajándék... 
60A
Ha egy zsinóron veszed le, akkor simán elfüstöl a 2,5mm2-es kábeled. Hogy gondolták?
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
most komolyan. olyan nagy dolog lett volna hogy a venti előtti rácsot ne kevésbé turbulensen oldják meg?
rács
pici apróság de mégis....
egyéb rossz nincs, ha itt is jó ára lesz, ajánlható 

Nyilvan nem ugy gondolta a gyarto sem, hogy Te nekiallsz egy egy szal vezetekrol tolod a 60Ampert 
De amugy jogos is meg nem is, mivel az nem eppen rendeltetesszeru hasznalat.
Remeljuk az Amerikai tarsadalomnak ez egy jogilag tamadhato dolog lesz, hiszen ebbol is lehet pert csinalni buta falvan 
[ Szerkesztve ]

elég jól festenek valóban, bár egy 450-est is szívesen látnék a kínálatban. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Wazze! Ez a rács nem GAMER!!! 
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Hát az meg milyen akkor? Az a gémer rács? 

Jah legalabb egy dobocsillag formacio kellene a racsnak 
Szerk: Eleve meg tart az avatar laz, valami szint nyomhatnanak, vagy legalabb a tipusa lenne Na'vi-550 stb...
[ Szerkesztve ]
Akkor inkább kéknek kellene lennie szerintem... 
Egy ágon garantálják a 60A-t. Honnan gondolod, hogy egy-két tökkelütött nem egy kábelről fogja levenni a quad-CFX kártyái tápját átalakítókkal?
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Nem tudom elkepzelni, hogy egy szal fekete es egy szal sarga madzagot barki elkezd toldozni foltozni, csak azert mert egy vezetek parrol szeretne levenni a 60Ampert.
Es akkor nem beszeltunk egyeb csatlakozasrol sem, legyen az az ATX20+4, es barmi mas fogyaszto a gepben aminek 4-6-8as csatlakozoi vannak.
De ha valaki nagyon akarja akkor biztosan megoldja, hogy szetegesse a kabelt, de az legyen az o baja 
jogos.
De amúgy mitől gémer táp ez? Se led se feltűnő szín. ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)
Nagyon rendben vannak. 65eu lesz vagy 90 mire elér hozzánk. Már csak az érdekelne milyen bele van.

Eleve mindegyiken van 2 pcie csati, periféria csatlakozó meg csak 3 van mindegyiken /gondolom ez a "molex"/ akkor 2 Y kábelt nem is tud rendesen táplálni, másik ágról meg nem tud levenni. Quad-cfx-hez meg ott a 750-es, négy pcie csatival, oda már kell is az a teljesítmény, az 550-es kevés ahhoz.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Iponon egy kommentelő a hír alá ezt kommentelte : "Te Józsika, már megint nem indul ez a k***va zsiguli, mer' anyád rajta hagyta az este a világítást, hozzad má' le a tápodat, aztán bikázzuk be vele!"

Enhance bél? 
Hoopácska azt hittem,hogy csak hülyül a gyerek 
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
(#37) eclipse006 válasza 7Heads Drago (#17) üzenetére
nagyon durva a video
,
a tápok pedig jól néznek ki,jó lenne valamelyikről tesztet olvasni 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

mindjárt lemegyek a garázsba és megnézem a 460-as superb beindítja e a Daewoo-t ![;]](/dl/s/v1.gif)
Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.
tico? akkor leégeted az indítómotort is 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

lanos 
Ez vállal PC javítást is? Mert nagyon kéne már csinálni valamit velem..... vele. (elírtam a backspace meg nem jó)

Itt azt írják, hogy a Cooler Master E320127= AcBel belsőt jelent [link]
És ez most jó?
Jó,vannak benne védelmek,feszeket is normálisan adja le,de van jobb is

A Hardware Secrets tesztje szerint Seventeam belsős [link]
[ Szerkesztve ]

Friss JonnyGURU teszt: Coolermaster GX-750 750W. Nem igazán kedvező a teszt eredménye.
[link]
[ Szerkesztve ]

egy jonny gurus gx550 tap tesztet megneznek. csak a kereso nem dobott ki semmit. esetleg valami hasonlo jo minosegu oldal tesztje nincs?
eleg ratyi a seventeam belso 
fene vigye el,nem tudok normalis betuket irni valamiert 
[ Szerkesztve ]

Cooler Master tápegység adatbázis. Az elismertebb oldalak tételesen felsorolva. A többi tesztoldal az "others" oszlopban. Ha lesz JonnyGuru-s teszt a GX 550-ről, biztos beírja a táblázat alkotója. (ha meg nem unja az egészet idővel)