Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Deadzone41

Deadzone41
(fanatikus tag)

"1920x10800 pixel" az inkább magas mint széles vászon :D

eladó: AKG k601: http://href.hu/x/hqlf ; mini audio mad-07 hordozható dac/amp: http://href.hu/x/hk7s ; DIY canamp: http://href.hu/x/hku0

(#2) Abu85 válasza Deadzone41 (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:B :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#3) Akybron válasza Deadzone41 (#1) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Lehet, hogy 10:1 arányú téglalap egy pixel :)

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#4) Sicilian

Sicilian
(őstag)

A talpa az eléggé ocsmány :( :O

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) Füleske

Füleske
(őstag)

Hogy lehet egy extravékony monitort extrabunkóvastag talppal kiadni ? Oké hogy abban van valószínűleg az elektronika , de azért formázhatták volna jobban is...

"Egyszerű szakácskönyv : E betűs minden"

(#6) iwu válasza Deadzone41 (#1) üzenetére

iwu
(PH! addikt)

:C :C :C lájkolom a mondatot!

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#7) Watchdog válasza Sicilian (#4) üzenetére

Watchdog
(kvázi-tag)

Egyben "A világ legvastagabb talpa" díj is befigyel... :DDD

(#8) Ste válasza Sicilian (#4) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valszeg abban van minden szükséges elektronika, mint a Tv-k esetében

Lehet, hogy rekord vékony, de 90-ért inkább Tv mint egy 21"-os valami

True Success is Blonde

(#9) cimabue válasza Sicilian (#4) üzenetére

cimabue
(tag)

Valamivel tényleg oldhatták volna a talpon ezt a féltéglányi hatást... pl. valami V alakú elvékonyodó formával akár... persze lehet hogy attól féltek, a viszonylag kis súly miatt az első huzat feldönti :DDD

(#10) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Biztosan jól be kell dobozolni, hogy ne sérüljön szállítás közben! ;]

(#11) Góliát

Góliát
(senior tag)

A következőt összelehet majd hajtani?! :Y

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#12) I.T.E.M válasza Góliát (#11) üzenetére

I.T.E.M
(tag)

Kivétel a talp,mert azt külön kamionnal fogják szálítani... :D

\--/ "UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." \--/ Dennis M. Ritchie - Invent C and UNIX -- 1941-2011 R.I.P \--/

(#13) fatallerror

fatallerror
(őstag)

szart sem érek a vékonyságával ha tn panelos :W

(#14) gulupeti

gulupeti
(tag)

Szép egy ilyen kijelző az tuti, meg a haveroknak lehet vele dicsekedni 1-2 alkalommal, de azonkívül mi haszna? Szemből nem mindegy hogy 7 mm vagy 3 cm? Persze tudom, hogy ez egy presztízs dolog az Lg-nek, hogy jelenleg övék a legvékonyabb kijelző, még kb két hónapig. :) Falra akasztásnál is számíthat valakinek a vastagság, bár szemből szerintem nem túl sokat, de ki akaszt egyáltalán falra egy ekkora kijelzőt? :F

(#15) lorenzen válasza fatallerror (#13) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Ráadásul az árából már kijön egy 23"-os IPS paneles monitor. (Akciósan talán 24" is)
Persze vastagságban az LG marad a nyerő.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#16) fatallerror válasza lorenzen (#15) üzenetére

fatallerror
(őstag)

hát igen...am a milyen monitortban leírtam h mi a bajom a monitorokkal ;]

(#17) Sicilian válasza Ste (#8) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Igen az elképzelhető, hogy abban van az elektronika, de valami szebb összhatáson erőlködhettek volna..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#18) TK36 válasza Füleske (#5) üzenetére

TK36
(tag)

Valószínűleg a designerek elmentek már haza, mikor ezt a talpat tervezték bent a fiúk. :DDD
Engem meg egy szivartartóra emlékeztet. ;)
És tényleg ronda így az összkép.

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#19) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Eszméletlen vékony, nagyon komoly!

(#20) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Nekem is elsőnek a talp tűnt fel, agyonüti az egész dizájnt... Lehetett volna lekerekíteni, vagy valami íves vonalvezetést beletenni, akkor kissé oldja a tré összképet.Vagy ha nem lenne ilyen világos színű, pl ugyanolyan fekete, akkor a krómozott "nyak" mellett nem lenne olyan feltűnő.Az ára meg... hagyjuk :D
A káva meg a kép alapján tükrös, az sem feltétlenül előny.
Egyébként félnék tőle, félhomályos szobában oldalról lefejelném, mert nem venném észre :)) :)) :))

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#21) .mf

.mf
(PH! addikt)

Inkább a már nyáron bejelentett IPS+LED monitorokat kezdenék el szállítani, ahelyett, hogy ilyen felesleges elsőségeket hajszolnának :(

(#22) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Aztaaa :Y :Y :Y

7.2 mm :DD

csak egy rossz, es egy megrosszabb baja van :DD

Egyik az, hogy 21.5-es, utobbi meg hogy LG :W

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#23) old_artist válasza .mf (#21) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Milyen igazad van - egyetértek! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#24) bigga

bigga
(tag)

Hát ezt se fogják nagyon kapkodni, személy szerint nekem megfelel, hogy akár több cm-el is vastagabb a monitorom, azt mondják a vastagság számít nem a méret! :DD

[ Szerkesztve ]

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#25) Predator666 válasza gulupeti (#14) üzenetére

Predator666
(fanatikus tag)

Én falra akasztanék egy 21 colos kijelzőt is, viszont elég érdekesen állna, ha a talpát nem lehetne levenni (márpedig 100%, hogy nem lehet), szóval ez a monitor nem opció azoknak, akik falraakasztanák.

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#26) maláj

maláj
(őstag)

na én 1 ilyet kérek a Samutól, IPS panel + vékony leszerelhető talp kombóval emberi áron ;]

tudom a bili + a kezem :U

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#27) Anubiss

Anubiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez szép!
Nemsokára már olyan monitorok lesznek, amiket összetekerhetsz, mint egy plakátot és a sarokba rakod...

Amúgy náthásoknak nem ajánlott (szvsz) :)

*Insert random funny shit here*

(#28) Ste válasza Sicilian (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos, hogy abban van az elektronika. Nézz meg egy C9000-es tévét, ugyanez a helyzet.Vékony, de a talpában van minden elektronika elrejtve. Ergó falra egyik sem lesz egyelőre talp nélkül szerelhető

True Success is Blonde

(#29) .mf válasza old_artist (#23) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Van valami belsős infótok arról, hogy mikorra várhatóak az LG IPS231 ill. -236?
Azt várom, hogy kijöjjön valami megbízható teszt végre róluk, és akkor vagy ezek vagy U2311H. De ha sokáig késlekednek még, akkor jövő év elején (talán már év végén) a Dell lesz belőle...

(#30) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

Versenyezzenek csak a gyártók a még laposabb kijelzőkért, aztán még olcsóbb lesz nekem az ósdi vastag :)

Ennek az egésznek inkább csak elméleti, marketing, reklám értéke van

Gyakorlati értéke ott lenne, ha csinálnának notbukot ahol 3 panel van egymásra csukva, aztán kilehetne hajtani +1 kijelzőt jobbra +1 et balra (biztos van már ilyen, de vékony panellel vagányabb eza ötlet). Vagy pl izé, minél vékonyabb a panel, annál vékonyabb készüléket lehet csinálni ahol PC-vel van egybeépítve.

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#31) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ennek semmi értelme sincs,üres marketingfogás,ráadásul jó drágán,de ez legyen az LG gondja.Nem hinném,hogy rohannának megvenni egy 22" monitort 100 ezer forintért,ezérrt mert vékony.Nem mindegy,hogy milyen vastag?

(#32) Flash86

Flash86
(tag)

"dinamikus kontrasztaránya pedig 10 000 000:1" Vááá mekkora parasztvakítás :DD

"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

(#33) Sn00k

Sn00k
(PH! addikt)

ultramegagigavékony :Y

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#34) lizRRR válasza Sn00k (#33) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Valamit írni ,kell hogy megvegye a nép :DD

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.