Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"wasabi - sz@r, mint a mustár" :)

mennyit bír ez a 4cellás aksival? mert a pinket el tudom képzelni szőke fősulis manager-lányok kezében, csak hát ha egy dupla előadás alatt lemerül, nem túl egészséges :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) bcd86h

bcd86h
(újonc)

ebben van optikai meghajtó? mert arról nem esett szó.

(#3) venember83 válasza bcd86h (#2) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...és a gyártó az optikai meghajtóról valamint kártyaolvasóról sem feledkezett meg.

Kérdés már csak a minőség. Meg az, hogy miért nem képesek normális kiosztású billentyűzetet gyártani.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Eagle16 válasza mephi666 (#1) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Miért pont menedzser lányok kezében? :)

---

(#5) mephi666 válasza Eagle16 (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

passz, az jutott eszembe elsőre... de dr szöszi után szabadon, mehetne szőke joghallgató csajoknak is :) egyébként nőknek egy ilyet tudnék még elképzelni... ez szolidabb is sokkal:

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) Eagle16 válasza mephi666 (#5) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Ja értem. :)

Ez a Dell szerintem sokkal szebb, jobb mint az egy színű MSI.

---

(#7) Ste válasza mephi666 (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem a régi s271 ment 3-4 órát 8cellás akkuval 2maggal
szal 4 cellástól nem lehet csodát várni, de 2-2.5óra benne lehet

az alacsony fogyasztású, nagy akkus gépek jöjjenek inkább :K

True Success is Blonde

(#8) Tomi84

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

most mondanám, hogy csini, de gyakorlatilag elég undorítóak...
monnyuk én eleve nem kedvelem ezeket a mini notikat. 12 colon szerintem nem lehet dolgozni, de legalábbis kifolyik az ember szeme.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#9) Siera

Siera
(senior tag)

ez már régi fajta noti csak erősebb belső.igazából Imibácsi-nak is hasonlo notija van csak az síma szürke
a pixelek megvannak így is.nem hiszem hogy kifolyna. mellesleg nekem pspn se folyik ki.most tervezem majd valamikor a gamer pc-t 1 12" notira csereberélni

[ Szerkesztve ]

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.