Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bundilolo

bundilolo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Árakat csak én nem olvastam vagy tényleg nincs. :D Biztos ezek sem az olcsó kategóriát fogják gyarapítani. :(

http://heartless.battlefield.hu/ Origin: Lorifiu Steam: bundilolo

(#2) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Persze, ha netalán bejön a dolog akkor is 250$ startol.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#3) ]Phobos[ válasza bundilolo (#1) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ja, ez a sok specifikáció szép és jó, de mikor lesz már elérhető árkategóriában?

Bár ehhez az is hozzátartozik, hogy olcsóbb "gagyi" SSD Drive-okat már 30 K-ért is kapni, és azért a winyók is kerültek annó 20-30 K-ba. Csak hát el lettünk kényeztetve :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#4) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Sajnos még mindig elég szűk réteg az SSD, messze még az a nap, mikor veszek egyet! :(

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#5) Angel1981 válasza ]Phobos[ (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Én az Intel év végén megjelenő, 25 nm-es SSD-nél várom az újabb, általános árcsökkentést - fejlettebb gyártástechnológia miatt.

[ Szerkesztve ]

(#6) bartucc válasza Angel1981 (#5) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azok már érdekesek lesznek. De egyenlőre még mindig felesleges az SSD egy átlaggépbe, főleg ára miatt. Samu F3 amíg van 13k alatt, SSD meg nincs 40 alatt nagyon....

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#7) Dr. Romano válasza darkarthur (#4) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jah gondolom nagyon szűk réteg szán a gépére 18-20k-t :N hisz itt a PH-n már annyiért egy régebbi 32GB-os SLC-t is lehet venni és már azzal is látványosan meg tudod dobni géped teljesítményét.

(#8) eladohardver válasza bartucc (#6) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

ott a pont! azok a samuk nagyon jól sikerültek...:) csendes gyors:)

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#9) Márton válasza eladohardver (#8) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

A gyorsat az elérési időre értetted? :DDD

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.