Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az alsó kép ideillő :DDD ;]
"még több vizuális élmény" nv-vel... :DD

(és nincs elsőzés)

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) Bici válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Ja, nekem is az tűnt fel. :DDD
:R

[ Szerkesztve ]

(#3) _Toka_

_Toka_
(őstag)

Elsőre: nofene! :U
Aztán a cikk végén olvashatók alapján egészen érthető a lépés... :)

(#4) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Alsó kép RuuulZ!

Amúgy Abu! Most hogy kiesett a GW, jöhet valaki a megüresedett helyre nem? Pl. egy BFG, EVGA... Mert eddig úgy volt, hogy most tele van a csapat, és míg ki nem pereg valaki, nem lesz új partner.

Amúgy kicsit sajnálom a dolgot, de csak a Golden Sample miatt.

[ Szerkesztve ]

(#5) kagyula válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Igazi úr vagy a régi mondás szerint:
"Az az igazi úr, aki tud tangóharmonikázni, de mégsem teszi."

Legyen minden, sokszor.

(#6) Abu85 válasza cizoe (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tom mi van a gyártók és az AMD egyezményében. Szerintem még nem jöhet az EVGA vagy a BFG. Ők nagyon népszerűek amcsiban ... a Gainward hozzájuk képest nudli volt. Biztos valami nagyobb névnek kell hullnia, hogy az EVGA vagy a BFG bekerüljön.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#7) 00roli00

00roli00
(senior tag)

Bár nem ismerem az ázsiai piacot :( ,de ha az ATI ilyen kártyákkal tud a jövőben is előrukkolni,talán ott is változik a trend.És akkor lehet hogy elhamarkodott lépés lesz ez.

De lehet hogy megdobták pártíz millával a GW-t, nekik meg jól jött a válság közepette.

[ Szerkesztve ]

(#8) cizoe válasza Abu85 (#6) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Tőlem a Sapphire-Asus-HIS-Powercolor négyesen kívül bárki elhúzhat. :)

00roli00: Itt csak a brand a lényeg, a Palitnak attól még lesz bevétele az Ati kártyákból. Keleten a Force3D (inno) meg a hasonlók az elterjedtek. Itthon meg alig látni, sőt...

[ Szerkesztve ]

(#9) Mr.Csizmás válasza kagyula (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#10) Abu85 válasza 00roli00 (#7) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor meg visszamegy a Gainward ... nem szakítottak örökre. Ahogy tudom nem volt semmi sárdobálás, egyeztetés után korrekten elváltak. Valamikor ez a legjobb megoldás. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Nem nagy veszteseg, szinte tokugyanolyan kartyakat nyomatott mint a Palit... :U Csak a nev volt mas.

(#4) cizoe: A GS, Sonic neven fut Paliteknal... ;)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az alsó kép az nem szar, jót röhögtem rajta. :DDD
Ha nem jött be, nem jött be. Kíváncsi leszek, meg fogja e érni nekik a jövőben, hogy az nv-nek adták el a lelküket.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) Tibiajax

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hozzám személy szerint közel áll a brand, nagyon jó minőségűek a kártyái, amik eddig voltak Gainward vga-im, mind hibátlanok voltak, és szerettem őket.
Sajnálom a döntését is, meg hogy nem tud ennyire érvényesülni a 3 említett nagy mellett az USA-ban (sem)

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#14) cizoe válasza Solten (#11) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

És tényleg! :K És nekem a béka szimpatikusabb is mint a Gainwardos angyalkák meg fenevadak. :)

(#15) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem hittem volna, hogy ilyen "jelentéktelen" név a többiek mellett? :F

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#16) helkis

helkis
(PH! addikt)

exkluzív szerződés: unlimited DDR2 resource for free :DDD

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#17) hackeeeee válasza cizoe (#14) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kinek micsoda. :) Én is sajnálom a döntést, dehát ez van. Ők biztos tudnak valamit, amit mi nem. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ha az nVidia fizetni fogja nekik a veszteségeket, jól is járhatnak anyagilag. De hosszútávon lehet, hogy küzdeni kellett volna, és nem meglépni azért, mert nincs megfelelő piaci részesedés. Jó kártyákat kell kihozni jó áron, és lesz részesedés...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) Móci válasza helkis (#16) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennél jobb nem is kellene, minden vga-ra minimum 1-2 giga DDR2-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :C

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#20) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmmm....garantáltan pénz-sok pénz van a háttérben :))
van 1 olyan érzésem,h.a Gainward-éknál tudnak valamit,amit mi :N a jövövel kapcsolatban....

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#21) Bici válasza LackoMester (#20) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Vagy annak a hiánya. :U

Sztem meg az ASUS monnyon le, és gyűjjék az EVGA! :DD

(#22) nixx-21

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

kb ennek a döntésnek annyi értelme volt mint egy 9500GT-re 1GB DDR2-es RAM-ot rakni :DDD

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#23) LackoMester válasza Bici (#21) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Palit-nál sok a zöldhasú,itt valami más van a háttérben... :)
Bennevagyok az EVGA-s dologban... :C

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#24) hibavissza

hibavissza
(senior tag)

Nekem palit a kártyám. Szerintem nem nagy veszteség ez az atinak. Az lenne a legjobb mindenkinek, ha egyszer és mindenkorra felhagynának a működéssel. Palit 4830: nem veszi vissza a mem órajelet, elképesztően zajos, gagyi "hűtő". Nekem ezt jelenti a palit.

(#25) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Szerintem meg jöjjön a Hercules, annál jobb márka nem létezett. :N

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#26) Dyno válasza cizoe (#4) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

EVGA,BFG......nem hiszem

(#27) nesa

nesa
(PH! kedvence)

:R :R Koszonom mar szep a napom :K ki vagyik 1 garimatricaval reragsztott csavaros kartyara :F

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#28) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

Gainward helye az NVidia-nal volt és van sztem. Szóval helyes, csak húzzanak már bele...

www.keytar.hu - improve yourself

(#29) shteer válasza nesa (#27) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha egy szép EK blokk feszít rajta, felőlem jöhet :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#30) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Most oszinten: nem tokmindegy, hogy egy gyartoval tobb, vagy kevesebb?

Igy sem lehet eligazodni, akkora a kinalat.
Plane, amikor egy markan belul epul egy videochipre 3-4 kulonbozo kartya...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#31) leviske válasza cizoe (#4) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A megüresedett hely szerintem az Albatron-nal és a Biostar-ral telt meg...

Abu: Akkor gondolom várható, hogy a Palit és a JetWay is búcsúzik, nem? És a Visiontek-ről nincs semmi hír? Mert ők meg AMD exkluzívok, de mégsem jöttek ki új kártyákkal.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#32) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk gainward az elején befürdött a 4850-nel, elég sok hibás kártya volt .

Az élet kegyetlen .

(#33) schwartz válasza Skizz (#15) üzenetére

schwartz
(őstag)

A kialakult partnerkapcsolat a HD38xx korszakban jott letre. Anno mekkora nagy szivesseget is tett ezzel az AMD a Gainwardnak...:) Most, hogy kilepett mar "jelentektelen" nev lett, igaz? :)

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#34) Gyuri27 válasza cizoe (#8) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

A zafiron kivül mindenki elhúzhat. :K
Amúgyis zafir lapot minden háztartásba.

A gw meg köpönyeg forgató brigád. Az amd helyében a tulajdonostól (a palittól) megvonnám minden licensét. Így ugrana az xpertvision is. A palit cégcsoport meg mehet a levesbe és lehet belőlük nv only cég. Így már lenni is hely egy komoly nv only cég elhóditására.

schwartz: ja és 3850 ddr2-l akarták meghóditani a világot. Prémium gyártó f.szom. Kóklerek mind. Ráadásul mennyivel drágább volt minden vga-juk mint a konkurencia. :K

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#35) Bici válasza Gyuri27 (#34) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nyáron állítólag lesz takarítás az AMD partnerek között.
Már nem emléxem, hol olvastam, de tuti jól emlékszem - kivéve, ha azóta változott a szitu.
EVGA jó lenne már az AMD oldalán is. Szvsz, csak idő kérdése.

[ Szerkesztve ]

(#36) Solten válasza Gyuri27 (#34) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"A zafiron kivül mindenki elhúzhat."

A jó öreg HIS azért nemá'... :)

alba gu brath

(#37) Gyuri27 válasza Bici (#35) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Az amd meg szedje össze magát ne takaritson. Mert 4770-t égen földön nem kapni.
Mit jelent a takaritás? Nem babusgatják annyira, vagy megválnak a cégtől?

Solten: hissel 2 bajom van. A sima is drága. Az iceq meg nagyon, ráadásul arra is 2 év gari van. Pedig azért az árért lehetne 3 is. De nem bánom. Maradhatnak. :DDD

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#38) jozsi

jozsi
(tag)

Remélem éhendöglenek a sunyi trógerek:DDD

Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''

(#39) Zso2 válasza nixx-21 (#22) üzenetére

Zso2
(őstag)

Volt már jóval gyengébb karikon is ennyi ram.. sőt még ATI Saphire-n is. Nincs ebben semmi meglepő. pl ez durva:
[link]
:DD

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#40) rollins válasza cizoe (#8) üzenetére

rollins
(őstag)

G.S. hűtését pedig sokan dicsérték

[ Szerkesztve ]

(#41) tomi_mod

tomi_mod
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért az alsó képnél van sokkal durvább. Látni azért olyan Gain hírdetéseket, amiben egyik oldalon az Nvidia másik oldalon az Ati közöttük meg egy grafikon, hogy az Nvidia ennyi százalékkal gyorsabb...hmmm. Ja és regébbbi GStar-okban volt rá példa, most már csak nvidia kártyák vannak és a grafikon.

(#42) zed1983

zed1983
(őstag)

Legalább egyes válaszokkal vált el az útjuk és nem fikázzák egymást, ennek örülök... :U

(#43) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

hmmhmm... :U
Jó a kép! :D

(#44) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Hála a jo égnek,nem kell ide Ganéward,menjen csak butítani az nVidia t nyugodtan :(((

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#45) decibel

decibel
(fanatikus tag)

"Az észak-amerikai piac elhódításában továbbra sem reménykedhet a cég, hiszen a nyugati kontinensen a 70-80 dollár feletti GeForce modellek eladási adatai folyamatosan romlanak, így a vásárlói igények nagy részét az EVGA, a BFG és a Zotac is képes kielégíteni."

Erre van valamilyen forrás?

"you are a monkey poo-poo"

(#46) LordX

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a Gainward jobbnak látta az AMD-s szerződést feláldozni az NVIDIA által kínált exkluzív partnerségért, mely természetesen számos kedvezményt jelent a nem exkluzív szerződéshez viszonyítva"

Nem egy ilyenért büntette meg az Intelt az EU rekordmilliárdos összegre?

(#47) _kovi_

_kovi_
(kvázi-tag)

Basszus éreztem hogy valami nincs rendben, hiszen a mi magyar Gainward disztribuciónknál nem akartak jönni a 4770-ek. De még listában sem volt. Iszonyat furcsa volt, hiszen amikor kijött a 4850, vagy a 4830 szinte azonnal nálunk elérhető készlet a márkák közül a Gainward volt.

F1 2011 ->BobanMarkovics

(#48) Dyno válasza rollins (#40) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Cáfolnám!Alapon sem a leghalkabb igaz nem üvölt, de ha a nagy nyári melegben túlpörög mert melegszik alatta a gpu, tud porszívót utánozni.

(#49) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem fognak hiányozni, bár a Gainward-al semmi bajom, de a Palit-ot nem szeretem, pedig a kettő egy és ugyanaz egy ideje...

BFG, EVGA Radeon-t a népnek inkább!

(#50) Jim Tonic válasza LordX (#46) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nekem is ez ugrott be... :F

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.