Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomacko

    senior tag

    válasz To_Pet #23987 üzenetére

    Szia !

    Ha használod a kereső részt a fórumba pl beírod, hogy custom rom máris csak azokat a hsz-ket dobja ki ami ezt tartalmazza, én most szolgálatba vagyok és pörgős napom lesz így csak annyit írok le bevezetésnek ami a legfontosabb a kezdéshez.

    Első lépés, hogy szolgáltató fúűggő-e vagy sem a telefon. Ugyanis a szolgáltatós telefonok bootloaderét nem lehet kinyitni. Így a telefonra 2 féle rom-k léteznek megjelölve, hogy zárt vagy nyitott loader-s telefonra való.
    Nyitott bootloader: UB Unlocked Bootloader
    Zárt bootloader : LB Locked Bootloader

    ROM témáról én meg azt mondom, hogy a legjobb mindenkinek más más szempontokból lett az, tehát jobban jársz ha utánuk olvasol, hogy melyik mit tud. De ezekről szerintem majd írni fog valaki, vagy pedig tényleg gyorsabb és hatékonyabb ha használod a fórumban a keresőt és rákeresel egy-egy adott szóval valamire amire még kiváncsi vagy.

    f.szenyor Ez a kód megadásos dolog, ha vetted, sajnos azt kell mondjam, kidobott pénz volt. Nem tudod nyitni a bootloadert szolgáltatós darabokon, mind1 melyik szolgáltató az. Talán, de csak talán az a működő menete ennek, hogy ha lejárt mindenféle szerződési kötelezettsége a telefonnak a szolgáltatónál (általában 2 év garancia stb.) akkor beviszed és nyitják neked bizonyos összeg fejében. De ebben én nem vagyok biztos, csak itt olvastam én is valaki "tollából" .

    Tomi

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

Új hozzászólás Aktív témák