Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • satesz2

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nekem az lenne a gondom, hogy kinőttem a 8G-ás micro SD kártyámat, és vettem egy 16-ost. Szépen felmásoltam rá az Androidos gyári okosságokat, és nem volt semmi gond. Minden működött. Egészen addig, amíg nem fényképeztem vele. Akkor derült ki ugyanis, hogy a Galériába lépve a fotókat nem jeleníti meg, hiába vártam sokáig....semmi... VAn hogy a mappákat elkezdi betölteni, ... de csak 2-3-4 mappa bélyegképét mutatja. A többi csak a nagy üresség. Érzékeli, kiírja hogy mekkora mérete, hány db fotó van benne, de ha belépek, függetlenül hogy megjelent e a bélyegképe a mappának vagy sem, a benne lévő képeket nem látom. Illetve amelyiknek megjelent a bélyegképe, abban látok pár fotót. De ha a képre kattintok, betölti... de csak félig. VAgyis, nekem eddig mindig úgy működött, hogy nem a teljes képet láttam kicsiben.... Hanem csak egy részét, s miután rákattoltam, bejött nagyban ugyanaz, majd kb 1 mp után kitette teljes képernyőre, ami picit homályos volt, majd újabb 1 mp után beélesítette. Most nem hogy nem élesíti be, de ugyanúgy csak azt a homályos képrészletet látom ... Szemcsés, homályos, mert azt kis képet adja be nagyobban amit tárol.... Visszatettem a régi 8 G-ás kártyát, ott minden rendben fut. Tökéletesen működik. ÉS ráadásul mindkét kártya Samsung. Igaz, a 16 os class 6-os , a 8 G-ás class 2-es.
    És még egy érdekesség.... HA belépek egy mappába, és elkezdem lefelé görgetni a nagy semmit... mert azt lehet, és csak úgy vaktában klikkelek egyet...betölti a semmit. És meg tudom nézni, hogy a fotónak mik az adatai, ... mikor készítettem, mekkora a mérete stb. Szóval érzékel és felismer mindent, csak nem jeleníti meg. Sőt ami kép bejön még a giroszkóp el is forgatja...lehet nagyítani is...de az csak a szörnyűből mégszörnyűbbet csinál... :(. Olyan mintha egy thumb fotót 100 szorosra nagyítanál. Valahogy az automatikus nagyítás vagy kitöltés vagy nem tudom mi a neve, nem működik rajta :(...

    Egyébként, a teló egy SE Xperia X10 mini.

    Mi lehet az oka?.... Tud valaki segíteni?...

    Fel tettem a QuickPick progit, mindent felismer, 2 mp alatt az összes mappát beolvasssa és megjelenít mindent.... De azt vettem észre, hogy sajna koránt sem olyan szépek a képek, mint a gyári szoftverrel.

    Előre is köszönöm a segítséget!!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák