Akkor ez a wl500gp utódja?
http://db.tt/RcvuahpV
Seagate 500GB | 16MB cache | SATA2 | 3,5" | 7200rpm | újszerű | 21 nap próbagar.*
Chieftec Dragon DA-01W | toronyház | esztétikus, szép állapotban, tartozékokkal
1/2 konfig | Asus P4C800-E DELUXE | P4 478 3,2GHz & Arctic C. | nVidia 7600GT/256MB | 2GB RAM/400MHz
ADATMENTÉS (HDD - merevlemez) | bevizsgálás = 0 Ft* | háztól-házig futárszolgálat = 0 Ft

Ennek az elödje van a tulajdonomban.
Remélem nem aranyárban mérik.
Hivhato vagyok Viberen

Asszem ez az amire vártam! Csak ne legyen 40e felett, ha egy mód van rá!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Nagyon jó kis cucc, de gondolom szép ára lesz 
Hú, ez nagyon tetszik, azt a 128 MB memóriát de irigylem, az kell a P2P-ez biza. Csak kissé drága nekem a kicsike.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jöhetne a NETGEAR-em helyére

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Simplicity... Hm. erre kíváncsi vagyok!
Vajon a gyári fw-rel használható-e a torrent rendesen 

Lealázom egy mondattal: nem kezel nyomtatót
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

amit marcee írt
Ha van valóban 2 USB-je és rámegy 1 nyomtató meg egy külső adattár, akkor tökéletes.

A webes felületen minden fontosabb funkció beállítható, többek között az EZQoS forgalomirányító, az all-in-one printer nyomtatószerver, és az AIDisk is, ami a két USB portra csatlakoztatott eszközöket kezeli.
E szerint tan kezel nyomtatot is.
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Ilyenem sem lesz. Nem azért mert nem lenne jó... sőt! De attól félek az árát nem az én pénztárcámhoz igazítják. 

Elnézést kell kérnem, nem tudok olvasni 
Így viszont akár egész jó is lehet. Na majd ha csere lesz...
[ Szerkesztve ]
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Ez egy rohadt jó darab lesz. Ára meg... rohadt drága lesz 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Ez az... bár művelt cimborám mondta, hogy semmi sem drága, csak nem keresünk eleget! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát nem sokkal tud többet, mint a wl500 gp-m ami már vagy 3 éves lesz. Talán csak az "N" szabvánnyal, de a laptopom ugysem támogatná az "N"-t.
A pénz azért van, hogy elköltsük!

Gondolom itt is a lenyeg az apro reszletekben van
. (Gyorsabb proci, tobb memo stb.)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Az igen fontos momentum! Jelenleg "G" WiFi-vel az 50/30Mbps sebességből az 1/3-át tudom használni. Még szerencse, hogy a másik gép eléri vezetékkel. 
gyorsabb,újabb proci
végre nem 3-4MByte/s-el lehet csak másolni a vinyóról.

Szívesen látnák róla egy tesztet, pl. kábelesen és wifi-s része mit bír nagy fájlok másolásánál, illetve USB-s sebessége mennyi. illetve a szoftver is eléggé érdekel pl. lehet e alternatív szoftvert rátenni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
ha megy majd rajta az openwrt, akkor egy ilyenre be kell ruháznom ... 
csak az atomos szerveremben 100 Mbites hálókari van

Azért a több, mint kétszer olyan gyors processzor és a 4x annyi ram lényeges különbség...
Ha nem lehet rá módosított firmware-t tenni akkor egyáltalán nem lesz akkora sláger mint az elődök. Ha pedig igen... 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Kellemes darabnak tűnik, bár majd kiderül.
Lesz az Asusnak pár újdonsága:
1- ASUS RT-N16
2- ASUS RT-N16 ROG (BLACK)
3- ASUS RT-N17 STORAGE ROUTER
4- ASUS D200 (MEDIA CENTER/NAS/ROUTER) - ATOM CPU
5- ASUS RT-N13U - Broadcom Low End
Visszatérve az N16-ra. Ha igazak ezek a specifikációk:
CPU: Broadcom BCM4718 533MHZ
RAM: 128MB (2x 64MB)
ROM: 32MB
ETH: 4x GIGABIT (LAN) 1x GIGABIT (WAN)
2 USB Port, akkor bizony nem kicsit lesz erősebb a jelenlegi kínálatnál.
Ja, szintén csak netes infók, de eszerint drága lesz. Nem kicsit. 
Neten leltem némi infót az áráról, miszerint Kínában ~280 dollár (USD) körüli árral van belőve. Ha az ideér, ugye szokás szerint 280 Euro + kereskedők haszna + áfa + ... vagyis eszerint min. 100-110e. Ami finoman szólva is brutális. De ne legyen igazam.
60 is k. sok.

hátha tényleg enyi lesz az ára....
az errefelé piacképtelen. mert abból bármilyen szervert össze lehet rakni....pedig csikool 
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Húhh az árától lehidaltam.
Pedig nagyon jó cucc de ha tényleg annyi lesz... 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Nem hiszem el hogy annyi lehet az ára, senki nem venné meg. Ez nem lehet cél. Legyen inkább 60 ezer, aztán induljon lefele 45-re. 
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Nem tudom, de én sehol nem láttam, hogy linuxot fogadna. Remélem mégis. Mert akkor ez megint jobb ajánlat lenne az új Linksysnél.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Kívánom hogy legyen igazad. Mert így már barátibb lenne. Persze egy darabig még ilyen áron se engedhetném meg magamnak. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Ezzel egy gond van: egy átlagos (pénztárcájú) usernek baromira mind1, hogy 45k-ért, vagy 60k-ért nem veszi meg.

Gyerekek, találtam aktuális árat.
[link]
Vagyis Y1600 Kínában, ami az MNB-s árfolyam szerint (1 kínai jüan ~ 28,86 Ft). Ha ezt dollárosítom (1 USD ~ 197 HUF)) akkor ez ~235 USD.
Ezt Eurósítva, áfásítva nem hiszem, hogy 70-80 alatt lesz az induló ára.
Még 1x mondom, ne legyen igazam. Őszintén szólva a közvetlen kiti ára (~46e) se olyan kevés, de indulónak már jobban hangzik.
[ Szerkesztve ]

Ez így nagyon soknak tűnik árban.
A 2 USB csati a nyomtatón kívül milyen eszközt tud még vezérelni?

Pfff, pedig már kezdtem azt hinni, hogy milyen jó lesz, de én egy xaros rúterre (router?
- intelligens switch) 20k-nál többet ki nem adnék.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Na, tovább szemetelek...
Nézegettem azt a kínai oldalt, s hasonlítgatva az árakat a hazaihoz, esélyes, hogy valahol 45-50 között azért megáll ez a cucc. Ha ez lesz az induló ára, akkor az azért nem annyira rossz.

Ez az AIDisk dolog azt jelentené, hogy hálózati tárolóként tud USB-s vinyókat kezelni? Mindezt mondjuk akár torrent klienssel? Úgy már mindjárt nem lenne olyan rossz az a 40-50k.
[ Szerkesztve ]

a wl500gp utódja a wl500w, ami már több, mint egy éve itt van a polcomon. Ennek az utódja lesz most ez az új cucc, ami első olvasatra pont ugyanaz mindenben, mint az enyém, csak a gigabit lan-t tették bele pluszban. 
By(e) Tothbe

50k-s arral jo vetel lehet.

Hmm érdekes, szinte majdnem ugyanezt tudja az Apple Airport Extreme routere és ugyanilyen áron, pedig az már mióta a piacon van. Viszont azt hogy szokták fikázni az emberek, hogy úristen milyen drága. Kiderül, hogy az Asus sem tudja olcsóbban kihozni 

Ja, birom, mikor ismeret nelkul fikaznak valamit
. Volt, hogy valaki beirta valahova, hogy az 50k-s Apple routerevel gondjai voltak. Es a hozzaszolok a fejuket fogtak, hogy amikor 15k-ert (par eve volt, akkor meg tobbe voltak a g-s routerek is) lehet venni routert, akkor ki az a marha, hogy a lehuzos Apple-tol vesz 50-ert. Csak ugye az Airport n-es volt (akkoriban alig vol n-es router, es azok se voltak olcsobbak), print szerverrel, HDD megosztassal stb.
Mondjuk ez az Asus komolyabb, de persze kerdeses az itthoni ara.
Első olvasatra lehet, második és harmadik olvasatra nem! 
A lényeg a CPU és a RAM!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

A D-Link DIR-855-nek vannak hasonló specifikációi (legalábbis DraftN 2.0, 4+1xGb, de csak 1USB), sebességéről nem tudok. De az is 55e a legolcsóbb helyeken, de a többségnél 65e. Nekem ez az Asus nagyon bejönne, de 50e a nagyonmax amit hajlandó lennék adni érte. 

Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni.
Most milyen routert ajánlanátok ami tud torrentes, ftp-s letöltést? Esetleg még a gigabites átvitel lenne szempont.
20-30e ft om lenne rá, ebből kellene kihozni amit lehet.

Kapható már valahol az RT-N16?