Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Sajnos a hangja miatt nem nyerő a cucc. Inkább veszek egy full passzív E-450 alaplapot ASUS-tól.

TRON addict

(#2) kcsa

kcsa
(senior tag)

beépített távirányítási lehetőség nélkül elég haszontalan cucc...

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#3) -=MrLF=-

-=MrLF=-
(újonc)

Egy VESA rögzítő jó lett volna rá még, ha lemegy 60 körülre irodába tökéletes.

(#4) gyomordzsák válasza radi8tor1 (#1) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Pont erre gondoltam míg olvastam a cikket. Én inkább egy llanot-t vennék, a brazost nem érzem elég erősnek ahhoz hogy a jövőben is helyt tudjon állni.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#5) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van egy kis elírás:

Processzor megnevezése AMD E-450 AMD E-350
CPU órajele 1,65 GHz 1,60 GHz
Magok/szálak száma 2/2 2/2
Gyorsítótár 1 MB L2 cache 3 MB L3 cache

E-350-nek kicsit sok lesz ennyi cache...

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#6) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

"hordozhatóságot biztosító akkumulátoa is van."

:R

Walter White is Bad*ss!!

(#7) gyiku válasza gyomordzsák (#4) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

E350bol lett A3400 az irodaban, de matx lap+cpu+haz+tap szerintem megallt 60k-ban.

(#8) szabi__memo válasza kcsa (#2) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

ezt sosem értettem. Akik csinálnak egy ilyen gépet, mg ha a távkapcsot nem is, de mi a francért nem teszik bele legalább a vevőt??!

(#9) radi8tor1 válasza szabi__memo (#8) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Mert ez nem HTPC-nek készült, hanem asztalra szerelve egy irodai PC-nek.

TRON addict

(#10) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszi a tesztet! Nagyon tetszik kinézetre ez a gép... :K

(#11) bogyo112 válasza radi8tor1 (#9) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Hát ez az: egy hasonló felszereltségű, Windowsos, 100.000,- forintos netbookból kivesszük a 20.000,- forintos Windowst, a 20.000,- forintos akkut, meg a szintén 20 ezres kijelzőt (billentyűről, meg filléres apróságokról szó se essék most, és még mindig 100.000,- be kerül?
Ne röhögtessenek már, mert cserepes a szám.
Maximum divatcikk, csak ahhoz képest meg kicsit sok a "divatfelár"! :W

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#12) szabi__memo válasza radi8tor1 (#9) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

És meddig tartana beletenni, 100ft-os tételről beszélünk és máris nem csak irodai gép
nevetséges

(#13) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Venni kell egy töröttkijelzős netbookot és már kész is a minigép :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#14) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

"Gyorsítótár 1 MB L2 cache 1 MB L3 cache"

Akkor most L2 vagy L3 a cache?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#15) Mittu88

Mittu88
(senior tag)

alapvetően tetszik, de megcsinálhatták volna passzívra is szerintem, asus módszerrel, vagy valahogy úgy, hogy a ház vezesse el a hőt körbe a kis masinán.
a másik: szerintem normális ember ilyen lassú géphez SSD-t vesz, hogy dobjon a sebességen. ennek fényében miért nem árulják barbone-ként, vagy választható SSD-vel? az árán még 20ezret faraghatnának, de bevezetéskor mindig drágább, pár hónap múlva jó lesz ez :)
jut eszembe, ez a két gyenge procimag mennyire érezhetően tud kihasználni egy sataIII-as SSD-t (5xx/5xx-as olvasás/írással)?

(#16) gyiku válasza bogyo112 (#11) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

azert 100k-ert kulonb thinclient-et lehet venni.

(#17) polo493

polo493
(fanatikus tag)

drága

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#18) szabi__memo válasza polo493 (#17) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

Mintha lenne már konkrét hazai ára. Az amerikai 299$ érte egyáltalán nem drága.
Bár nézőpont kérdése, mert ha egy hasonló(!) tudású netbookhoz hasonlítjuk amik kb ennyiért már kaphatók akkor nyilvánvalóan drága.

[ Szerkesztve ]

(#19) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ha hangos a kicsike és berakom a szekrénybe akkor akár berakhatnék egy notebookot is ,hisz ugysem látszik. Annak van kijelzője,ha akarom 2 dugot kihúzok belóle és már vihetem is.
Ilyesmit néztem ki magamnak én is,de inkább lett egy i3 procival szerelet Toshiba noti 3 év garival szinte ugyanennyi pénzért.
Mivel a notik hordozhatóságra vannak kihegyezve ezért sokkal többet nem is eszik.
Sőt a MM be nemrég volt egy E 350 nel szerelt noti,3 év garival 15.1" kijelzővel 78 ezerért.
Az miért olcsobb amikor még kijelző is van rajta? ;]

(#15) Mittu88.:
Pl igy?

[ Szerkesztve ]

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#20) Sefter

Sefter
(őstag)

jól látom, hogy a 450-es nem sokkal gyorsabb a 350-nél? mert árban sokkal drágább...

(#21) szabi__memo válasza Sefter (#20) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

Az IGP-t nézd meg, az az érdekesebb.

(#22) Mittu88 válasza Silentfrog (#19) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

Igen, ilyenre gondoltam, zotac-éknak írtam pár napja amúgy, hogy esetleg csak zbox nano házat és tápegységet nem lehet-e vásárolni, mert van már e350-es procim, de még nem válaszoltak :(
Tetszenek nagyon ezek a mini megoldások, de lehetnének full passzívak, nem igaz, hogy 20-30W-ot nem tud elvezetni a számítógépház.

(#23) Tomix24

Tomix24
(őstag)

Drága. A Mini-itx-es Llano konfigom Sata3-as ssd-vel, jobb rammal, dúrvább proci/vga-val, nem sokkal nagyobb méretben 100K volt Wifi egér+bill kombóval+xbox360 joy-al. :DDD Itt max Skyrim háttérkép lehet, nálam meg ment a játék mint atom. És hangtalan szinte.

(#24) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás kütyü, de azért vannak hiányosságai, amik esetleg fontasak lehetnek a mindennapi használatbavételkor.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#25) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A hűtése miatt kár, amúgy pofás kis jószág lenne.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#26) Angel1981 válasza radi8tor1 (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, én is ezen a véleményen vagyok.
Erre tényleg jobban odafigyelhetnének... :(((

(#27) Donvit078

Donvit078
(tag)

max 50 ezret ér...

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

(#28) szabi__memo válasza Donvit078 (#27) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

Nekem csak 40et.

(#29) Silentfrog válasza szabi__memo (#28) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

félek egy darabig akkor nem vesztek ilyet! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#30) Expulso

Expulso
(tag)
LOGOUT blog

jó teszt, de nálam ez is kimarad az újkorban.

> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd! <

(#31) arty

arty
(senior tag)

idle 5W :Y

(#32) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik, max 50k-ért meg is venném. Azonnal.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#33) Neurotoxin

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Azért egy SP/dif vagy optikai csatlakozó elfért volna.. Ez egy sima stereo kimenet vagy valami trükkel kell elővarázsolni a "hat csatornás hang"-ot?

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#34) radi8tor1 válasza ^Clown (#25) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Mindig a hűtésen buknak meg ezek a kompakt kis cuccok. Ezért kerülnek +100k-be a néma gépek. (barebone állapotban)

[ Szerkesztve ]

TRON addict

(#35) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Megjegyzésképp : Én E350-et használok és meglepően jól teljesít. HD youtube , 2-3 régebbi game , egyáltalán nem okoz problémát neki.

>> ЯeSpΞkT <<

(#36) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

De sok Troll jár ide :DDD

Telszámom: 30/847-98-09

(#37) radi8tor1 válasza HaRdCoRe^mp4 (#36) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ez egy értelmes HSZ volt. :W

TRON addict

(#38) Mercutio_ válasza Neurotoxin (#33) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

HDMI-n tolják ki a hangot is mostanság.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#39) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Úgy látom már többekben is megfogalmazódott ami bennem: az ugyanezzel szerelt noti ára és e között a gép közötti ár különbségének a hiánya a hiányzó alkatrészek ellenére. ;]

(#40) lujó55 válasza Duliee (#13) üzenetére

lujó55
(őstag)

:C ott a pont!
Amúgy jól néz ki, de ennyi. Ennél tényleg olcsóbban ki lehet hozni.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#41) Neurotoxin válasza Mercutio_ (#38) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Tényleg?nem gondoltam volna....:W Azzal én is tisztában vagyok, hogy a hdmi a videó jelen kívül visz hangot is, de a legtöbb házimozi erősítő továbbra sem fogad hangot hdmi-n keresztül, csak videó jelet tud továbbítani, mint az én Yamaha v363-om. Ráadásul egy optikai csatlakozó semmibe se kerül...Mellesleg a digi koax még akkor is létezni fog, mikor a hdmi-t leváltja mondjuk valami jobb.

[ Szerkesztve ]

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#42) Móci válasza Neurotoxin (#41) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ilyen van (v363), én is feldughatnám a hátsómba a hdmi csatlakozót. Jó persze, a hdmi, jobb, egyszerűbb, de egy olyan erősítő sem olcsó.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#43) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönjük a tesztet! :R Olcsóbb lenne, még el is gondolkodnék rajta...

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#44) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bosszankodva néztem, hogy nem látom a szétszedett képet. de amikor elértem a hőfok, venti és zaj részhez, már nem is bántam. 100k-ért....
köszönjük emese... :C

ha nem lenne egy deka hangja sem, akkor talán megérné a pénzt, habár szerintem lehet, hogy néhány centivel nagyobban, de itt páran kihozunk egy ilyen tudású, 0 db-es gépet kb a 2/3-adából. kis vinnyogót, ekkora méretben a feléből.

aki pedig nem tud szerelni, és a készet veszi, szerintem annak sem jó választás...
úgyhogy ez sem így sem úgy nem jó....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#45) Narasim

Narasim
(kvázi-tag)

ha az irodában ilyenen kellene dolgozni, akkor besz@rnék... pedig a munka 80%-a szövegszerkesztés+web alapú adatrögzítés. ennyiért veszel core2-es gépet+19"-es monitort és azon lehet dolgozni.

hangos, hiányos, drága, fos.
Llano-s netbook win7 starterrel is olyan lassú, hogy inkább be se kapcsolnám. ez akkor lehet jó, ha muszáj vagy vinni valahová, bár képernyő nélkül akkor sem sokat ér.

(#46) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Csinos darab. Jól elfér a TV mellet.

(#47) Mittu88 válasza Narasim (#45) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

szerintem ssd-vel megtámogatva alkalmas lehet irodai munkára, csak a multitask-ot kell kicsit hanyagolni.

(#48) kcsa válasza Neurotoxin (#41) üzenetére

kcsa
(senior tag)

"a legtöbb házimozi erősítő továbbra sem fogad hangot hdmi-n keresztül"

Ez azért költői túlzás. Nem két-három éves modelleket kell venni, az aktuálisan legolcsóbb Onkyo AVX-390-es csomagom van és nagyon szépen működik a hdmi hang...

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#49) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

nem túl meggyőző :N

üdv.

(#50) olbaidhun válasza bmollszeptim (#49) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 akkor inkább egy erősebb vas ugyanennyiért. A dizájn nem minden.

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.