Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mai darab, kis újítással, de különösen jó vétel még mindig.
Főleg most.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#2) mate1990

mate1990
(újonc)

ez jobb mint a gtx 460?

(#3) weiss

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Volterra PWM linket javítsátok, pls.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#4) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó kis teszt, a lényeg kiderül belőle.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#5) sz_abika válasza csucsbicep (#4) üzenetére

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak az nem hogy hol kaphato, mert jelenleg csak 5830ast talalok.
Igaz eleg jo aron van

Eladó VGAk, alaplap, hangkártya,memória, proci: http://href.hu/x/fgxf ______GT5/PSN ID: xSzabikax_______

(#6) MZsoltee válasza sz_abika (#5) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már nincs sehol, 5830-as viszont van 25kért!

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#7) Oliverda válasza MZsoltee (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elvileg jövő héten még jön egy adag az 5850-ből, de ezt ne vegyétek 1000%-ra.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#8) AceTom

AceTom
(fanatikus tag)

A Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme videokáryát fLeSs bocsátotta rendelkezésünkre.

Nekem ez a mondat tetszett leginkább. :)

Egyébként pont tegnap szereztem be a kistestvér, 5830-ast, elég jónak tűnik. Igaz X1950PRO után a véleményem annyira nem mérvadó. :)

Az 5830-as NYÁK-jának van valami köze a 68xx szériához? Kíváncsi vagyok rámenne-e az Arctic Cooling S1 borda.

(#9) geckowize

geckowize
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az 5830 Xtreme-ről nem csináltok egy gyorstesztet?

(#10) Jim74 válasza mate1990 (#2) üzenetére

Jim74
(őstag)

A tesztek alapján igen:

(#11) sün

sün
(lelkes újonc)

Árgép ezt hozza, de tény, hogy ahonnan az én gépembe is bepattant egy, ott már nincs. Jah és én még 31k-ért kaptam :))
Hihetetlen volt számomra, hogy az öreg 7900 GS-hez képest mekkorát ugrott a teljesítmény (játékok alatt), igaz most kb minden mást is cserélni kéne, hogy kellő társai legyenek a kicsikének

A kő is él, csak lassan csinálja.

(#12) flexxx2

flexxx2
(tag)

Nekem is ez van, szinte a hír után lecsaptam rá néhány hete (30.4k áron). Kellett egy bios update a giga ds3as lapra. Tuningot nem próbáltam, nagyon halk. Teljesen megfelelő 1920ra 4x AAval. Majd ennyiért veszek 6950et 2 év múlva :)

(#13) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ennek a kártyának lényegében mi értelme van ?

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready? - privátnál nem tovább

(#14) baluka26 válasza subaruwrc (#13) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogy k××× olcsó :K

The world outside can burn in flames.

(#15) Angel1981 válasza baluka26 (#14) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Úgy bizony!
Best buy kategória, pláne, hogy nemrég kerek 30-ért is lehetett kapni!
A 4850 / 4830-as időket idézi teljesítmény / ár kategóriában! ;)

[ Szerkesztve ]

(#16) atti_2010 válasza subaruwrc (#13) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

[Iennek a kártyának lényegében mi értelme van ]
Hogy ár teljesítmény arányban szarrá verje az Nvidiát, sikerult is!

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#17) MZsoltee válasza Oliverda (#7) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó hír, bár engem már nem érint megvettem iponon 32kért. :))

(#18) ftc válasza atti_2010 (#16) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

raktársöprés semmi más :D

(#19) Angel1981 válasza Oliverda (#7) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

És ha jön, várhatóan az lesz az utolsó szállítmány? :F

[ Szerkesztve ]

(#20) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

70K alatt ki lehet belőle hozni egy CF-et!!! :Y Azért az elég komoly fegyvertény...

Alléz Olympique de Marseille!

(#21) devast válasza atti_2010 (#16) üzenetére

devast
(őstag)

Az a poén, hogy nem csak az nvidiát, de az ati többi ajánlatát is. Kb egy árban van 6790-el... :U

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#22) atti_2010 válasza ftc (#18) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Kit zavar ha jó kártyát jó árban akarsz venni, Nvidia miért nem söpröget?

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#23) madgie válasza atti_2010 (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Ahová nem elég a GTX 460, oda ez is kevés.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#24) MZsoltee válasza madgie (#23) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszont olcsóbb, mint az 1GB-os 460, nem is kicsivel!

subaruwrc: Olcsó és így még a többi kari árát is nyomja le, főleg a használt piacon!
4890 275 =20k 285 460 768=25k 460 6850 30k...

[ Szerkesztve ]

(#25) Bandit21

Bandit21
(őstag)

Vadászom rá 1 ideje. Amikor megjelent a hír anno, 1 hónapja kb, pont akkor született a Kislányom, így lemaradtam róla, a 3T-nél megrendeltem múlt hétfőn, múlt péntekre ígérték, aztán szóltak, h két hét mva jön (tehát jövő péntek). Remélem lesz belőle valami, elég kevés helyen lehet egyáltalán rendelni is sajna.
Közben lement az ASUS 5850 ára is 1-2 helyen az árgép szerint. De az is csak rendelésre van. Edigitalnak van elvileg raktáron 5830-a, az is jó lenne "b" tervnek csak félek, mire kiderül a 3T-nél esetleg h még jövő péntekre sincs, addigra elfogy megint az 5830 is...

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#26) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Már nem is olyan fontos a digit PWM... csak akkor ha NV-re nem kerül... piros pont jár érte hogy lehagyták..igaz a refen még volt... ;]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#27) Angel1981 válasza devast (#21) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

És ez miért gond? :)
Egyébként mivel az ellátás nagyon korlátozott, nagy befolyással nincs a többi termék árára.

(#28) atti_2010 válasza devast (#21) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Pillanatok alatt elkapkodják de marad az üzenet hogy lám megint az AMD árul jó árban jó teljesítményt mint a 4xxx esetén.

(#29) MZsoltee válasza Bandit21 (#25) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

B terv:[link]

(#30) Oliverda válasza TTomax (#26) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valamit benéztél szerintem. Azért jár piros pont mert ez a fogyasztáson nem látszik meg, és nem azért mert lehagyták.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#31) ftc válasza atti_2010 (#22) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez elvileg csak a Sapphire egyéni akciója..

(#32) atti_2010 válasza madgie (#23) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

És menyibe kerül a gtx 460 1 GB, és menyibe ez? Gondolom csak viccnek szántad.

(#33) atti_2010 válasza ftc (#31) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

És mit érdekli azt aki jó kártyát akar jó árban venni???

(#34) subaruwrc válasza atti_2010 (#16) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na, ez így már mutat valamit.
ezért kérdeztem mert fogalmam nem volt róla.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready? - privátnál nem tovább

(#35) Angel1981 válasza MZsoltee (#29) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Igen, jobb híján.
Az 5830 nem egy nagy szám, de ezen az áron jó vétel! ;)

(#36) atti_2010 válasza subaruwrc (#34) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Meg ugye ami bent ragad az jövőre semmit sem fog érni, nem úgy mint évekkel ezelőtt hogy 2 éves kártyát is arany áron adtak vagy inkább bedarálták hogy ne verje le az arákat (mindkét gyártóra érvényes).

(#37) madgie válasza atti_2010 (#32) üzenetére

madgie
(VIP)

Persze, viccnek szántam, akinek van 32 ezre erre, annak nem lesz 37 az egy gigás 460-ra.

Mindemellett nekem volt egy hétig ilyen Xtreme-em, meg mellette egy 768-as GTX 460, és ugyanazt tudom mondani: ahová kevés a 460, oda ez is az.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#38) flexxx2 válasza madgie (#23) üzenetére

flexxx2
(tag)

Csak azoknak nem elég akik a userek 5%a, és ez a poén.

(#39) baluka26 válasza madgie (#37) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ennyiért inkább HD6850-et vettem, kevesebbet fogyaszt, de azért még elég erős, ráadásul halk is.

The world outside can burn in flames.

(#40) atti_2010 válasza madgie (#37) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Csak az a gond hogy az 5850 rettenetesen elveri a gtx 460 1GB-ot és így már igencsak viccnek veszem.

(#41) madgie válasza atti_2010 (#40) üzenetére

madgie
(VIP)

Miben? Jobb felső sarokban lévő egérakadozásban? BC2 multiban néha eltűnő robbanáseffektben? ;]

Most mondom, hogy nekem volt mindkettő, sőt, a 460 a kistesó volt, mégsem tudtam olyan szituációt előhozni, ahol rettenetesen elverte volna. Ja bocs, a Metro 2033-ban nem 42 volt az átlag fps-em Full HD/High-on, hanem 45. Wow. BC2 sem gyorsult látványosan tőle, pedig a tesztek szerint kellett volna (ott vagy 5- 10% fps pluszt hozott, 80 fps körül ez már nem oszt, nem szoroz)

[ Szerkesztve ]

(#42) sz_abika válasza MZsoltee (#29) üzenetére

sz_abika
(senior tag)
LOGOUT blog

Pixmanian akcios most, 23k ha jol remlik.

e/
[link]
majdnem jol remlett ^^

[ Szerkesztve ]

Eladó VGAk, alaplap, hangkártya,memória, proci: http://href.hu/x/fgxf ______GT5/PSN ID: xSzabikax_______

(#43) Cadal válasza atti_2010 (#40) üzenetére

Cadal
(őstag)

Csak az a gond hogy az 5850 rettenetesen elveri a gtx 460 1GB-ot és így már igencsak viccnek veszem.

OMFG
van köztük vagy 10% differencia... :U

[ Szerkesztve ]

(#44) TTomax válasza Oliverda (#30) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nem,nem néztem be semmit... a refen van a az extremen meg nincs.. :U Vagy akkor nem is olyan fontos?Ha jól emlékszem pont te voltál aki hangsúlyozta,hogy ez mennyire kell is amikor kijött az 590...értem én,hogy annak nagyobb a fogyasztása,de úgy látszik mégsem olyan fontos ez ebből a szempontból...
Kijelenthetjük akkor hogy a digit PWM hiánya nem hátrány?

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#45) solfilo válasza Cadal (#43) üzenetére

solfilo
(fanatikus tag)

10% differencia teljesítményben az 5850 javára, 15% árdifferencia ugyancsak az 5850 javára. Igencsak durva alázás ár/teljesítményben.
Ezek után tényleg vicc, hogy ha valaki gtx 460 1gb kártyát vesz. :DDD

solfilo

(#46) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Elfogyott a Zafír most van helyette ASUS..

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#47) Sutty66

Sutty66
(tag)

Ha esetleg valaki tud raktáron lévő példányt jelezze. Sehol nincs :W .

(#48) ShellKretor válasza atti_2010 (#22) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az nVidia-nál volt pár hete a Sparkle GTX465 1GB, 29eFt-ért. El is fogyott pár nap alatt.
Amúgy a 6850-nél ez 10%-al gyorsabb, ugyanannyit fogyaszt és ugyanolyan halk, tudom, mert előtte 6850-es Sapphire-om volt:) Húzni már lehet a TriXX újabb verziójával feszemeléssel is. 1,16v mehet neki 24/7-ben, úgy példánytól függően 900/950 Mhz-en megy stabilan.

sutty66: 31k-ért itt?:)

[ Szerkesztve ]

ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 9900 Ft

(#49) szunya1

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Ausztriában vettem egyet,sajnos amikor akciózták a ( Seiersberg bevásárló központ ) lemaradtam róla,mert nyitás után kígyózó sor volt az üzlet előtt (89.99 Eur.) és volt aki a 3db-os maximum darabszámot pakolta a kosarába.Nem is láttam még ilyet ,hogy Ausztriában sorba álltak volna az emberek bármiért is.Végül maradt az itteni pixmánia 95.99 plusz szállítási költségért.Végére egy kis szubjektivum,kéretik nem megkövezni érte.Egyik itteni srácnál lett kipróbálva a kártya akinek GTX 460-a van.Sokkal szebb,melegebb,élesebb színtónusa volt az 5850-nek egy full hd pana. plazmán mkv lejátszáskor, mint az Nvidiának.Nincs az a zöldes fakó érzet.Persze,lehet kalibrálás vagy megfelelő beállítás után nem lenne különbség.Saját vélemény ez,nem képminőség háború kirobbantása a célom vele ;)

(#50) madgie válasza szunya1 (#49) üzenetére

madgie
(VIP)

Nincs képminőség különbség (élességben DVI-n hogy is lehetne?), mindkettőt Eye One Display 2-vel lőttem be, az igaz, hogy alapbeállításban az 5850-nak melegebb a színvilága.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.