Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gollirthiel

    csendes tag

    Sziasztok!

    A páromnak 2,5 éve van ilyen telefonja, nagyon szereti de az utóbbi időben egyre nagyobb hülyeségeket csinál. Hátha tud itt valaki segíteni.

    Az egész azzal kezdődött, hogy egy év után iszonyat lassú lett a telefonja, a menübe belépni is 10-15 másodpercet vett igénybe. Letörölt akkor egy pár alkalmazást (viszonylag sok, kb 6-8 játék volt a telefonján), utána egy pár napig normálisan működött majd megint lassú lett.

    Az akksija sem működik úgy, ahogy kéne. Kb fél éve vett egy új akkumulátort, mert már odáig fajult a helyzet, hogy naponta 3x kellett tölteni, egy pár (1-2) hónap után pedig ez is beadta a kulcsot, az új akksit is már naponta 2-3x kell töltenie. Mostanában pedig csinál olyanokat, hogy például 30%-os töltöttséget mutat, majd amikor 10 perc múlva ránéz a telefonjára, lemerült és kikapcsolt. Ezt még tetézi, hogy amikor felrakja tölteni akkor azt mutatja, hogy az akksi kb 50%-nál jár.

    Ha ez még nem volna elég, akkor a telefonálással is akadnak gondok. :O Amikor beszél valakivel, robothanggá változik át a másik fél beszéde, totál érthetetlen s recseg-ropog össze-vissza.

    Van esetleg arra tippetek, hogy ezeket a problémákat hogyan lehetne kiküszöbölni? Nagyon szereti ezt a telefont és nem szeretné még kidobni... :)

    Samsung Galaxy A5

Új hozzászólás Aktív témák