Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz Janou #88561 üzenetére

    nekem is 6047-es philz volt fent, meg az a nightly, amit linkeltem, de kernelt/gappsot azzal a hibaüzenettel, amit feljebb írtam, nem engedte felrakni cwmből.
    annyi, hogy én kernelből asszem a 2.3-as, nem ng-set raktam volna fel (nem tudom, nekem kellett-e az ng verzió)

    mindegy, most mondhatni belaktam megint az Archi-t, majd csinálok róla sd-re egy nandroidot. aztán meglássuk, fog-e baszakodni. ahhoz képest, mennyire nem tetszett anno a cm, most nagyon bejön.
    gyorsasága köröket ver a fos gyárira. nem tudom, ART-on gyrosabb lenne-e, amíg azon volt (kb félóra) minimálisan láttam smooth-abbnak. csak úgy meg nincs xposed/gravity.

    egy két apróság hiányzik nekem csak a samus romból, (meg a Gravity idegel fel néha, hogy restart után nem mindent alkalmaz. amit még mindig nem tudom, miért. ) de a legtöbbjét kezdem tudni megoldani máshogy is.

    azt nem tudjátok, hogy be lehet úgy állítani a telt, hogy ha van elmulasztott hívás/sms, akkor ne csak az értesítési sávban legyen ikon, hanem, mint a gyári romban, a főképernyőn is legyen egy kis sáv, hogy ki írt/hívott? nem találtam még rá opciót.

    azon is gondolkodtam, hogy nézegettem az újabb telókat, és kb mindegyikben van valami, ami nem jön be (n6 gyönyörű, de nekem nagy, drága, és Motorola, ami mint tudjuk, itt bajos gari szempontjából, meg nekem személyszerint a hardveres/érintőgombok hiányoznának, samu s4/s5/nóta 3/4 dizájn számomra ronda, semmilyen, feminim, nekem a GS3 "szappantartó"/"lapos kavics"ra emlékeztető dizájnja jön be leginkább, szifon meg nem nagyon izgat, bár egy 5s jöhetne stock droiddal :D ), hogy ha ez elkezdene bedögleni, lehet, hogy beszereznék egy S3 LTE-t. ami két dolog kb hiányzik nekem a telóból, az abban benne van: LTE, valamint + 1 G RAM. igaz, rádió nincs benne, de ezt kb évente 1x ha használom. mérete tökéletes számomra, a funkcionalitását még így, két év után sem használom ki teljesen, talán az akku lehetne még nagyobb, de gondolom abba is jó az a 3 Ah-s pótakkufedeles akkucsomag. kapna az is egy CM KitKat-et Boefflával, és meg is lenne megint oldva minden számomra :)

    na mindegy, ez csak hangos elmélkedés volt...

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák