Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arsenix

    tag

    válasz FrankMonzano #61383 üzenetére

    Nem vagyok olyan pro a témában, mint Kelzsoca, de leírnám az én véleményem:

    Már kicsit irritál a sok nyafi, főleg hogy ismerősök is kérdezgetnek engem, hogy vegyenek-e S3-at, mert azt olvassák mobilarena fórumon, hogy répa.

    Szóval az én meglátásom az állításokra:

    "szarul optimalizál a Samsung"

    A világ legnagyobb mobilgyártója szerinted amatőr Rommereket fog alkalmazni? ne vicceljél.

    "laggol a tárcsázó megnyitásakor"

    nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. Ez nemcsak az android virtuális gépe miatt van, hanem egyszerűen nem elég "lightweight" az alkalmazás. Tele van pakolva rengeteg opcióval, kényelmi funkcióval, ami miatt egy nagyméretű bivaly lett a tárcsázó app. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
    Sajnos a samu ugyanezt hibát elkövette a galéri alkalmazással is. 4.0-n volt egy király stock droidos galériánk és most itt is kaptunk egy lassan megnyíló fost.

    Szerencsére ezeket az alkalmazásokat le lehet cserélni.

    "szar a memóriakezelés"

    Nem szar, csak tele van felesleges bloatware-rel pl. allshare, samsung apps stb, amik miatt folyton elfogy a memória, de ettől még nem szar a memkezelés.

    "az S3 LTE jobb"

    Igen, barátnőmnek LTE verzió van, és tényleg kell a 2 giga ram.
    Ezt el kell ismerni, nem pedig bevágni a sértődött óvodást.

    Összegezve 1 éve használom az S3-am és teljesen meg vagyok vele elégedve, van még egy nexus 7 tabletem és az sokkal többet röccen akár hiszitek akár nem.

    Ui: ha vki lassulásra panaszkodik, akkor ellenőrizze a környezete hőmérsékletét. Úgy látom a nyár beköszönte óta sokasodtak meg a panaszkodások. Ha túlmelegszik a készülék, értelemszerűen lecsökkenti a teljesítményt, ezért érezhetitek lassabbnak.

Új hozzászólás Aktív témák