Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz adammkaa #52799 üzenetére

    Én a párom S3-a miatt olvasom a topikot, de már nem bírom..:
    kétféle garancia létezik, az egyik a gsm bolti (mint a mobilbirodalom, stb), amit lehet, hogy a gsm bolt lepecsétel, a saját fejléces papírját, a saját szaros kis logójával, de ez azt jelenti, hogy ha baja van a készüléknek, akkor a gsm bolt (ami egy maszek) bírálja el, hogy jogos-e a garancia igényed. Ha ők azt mondják, hogy a hibát Te okoztad (pedig nem), akkor a garancialeveledet feldughatod....Márpedig egy nagyobb hiba esetén, mint mondjuk (tudom ritkán fordul elő és sok idő után) - kijelző beégés, biztos, hogy nem fogja garanciában vállalni a javíttatást.

    A másikféle garancia a gyári garancia. Amikor a gyártó vállal jótállást a készülékért. Ezesetben a Samsung. Ők pedig MINDEN ROHADT KÉT ÉV garanciát adnak!!! a + 2hónapért Te tudsz regisztrálni a mysamsung oldalán. Ami azért jó, mert párom s3-ával kihívtam a premium szervízt, házhoz jöttek, és 40 perc alatt szó nélkül kicserélték a fél telefont. Ez megéri a plusz 30-at, ha nem, akkor szopizz ezzel, csak akkor ne is sírj (no offense, csak nagyon hajtod a gsm boltokat, hátha megérted így)

    Ahol tuti hogy új, és függelten, az az expansys, bár kicsit drága (mediamarkt, edigital olykor olcsóbb), de ezeknél tuti rendben van. link link2

    Ezekből kapjál le max 10%-ot, és megkapod azt, hogy 115-nél olcsóbban, ha beledöglesz sem kapsz vadonat új, gyári garis s3-at. fogadd el, spórolj még, vagy vegyél használtat, vagy vegyél szolgáltatótól.

    Jadro: Az is érdekes, hogy expansys olcsóbb, mint a T

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // nick: Gonzi // Cartier Santos 100 XL 1,8m // Cartier Ronde Croisiere 1,55m // Cartier Santos Dumont small ar-ac 1,7m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák