Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Vettem egy Galaxy S3-at a T-től, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Az aksi üzemidővel, a stabilitással és olykor a sebességgel is bajok vannak. A mérföldekkel gyengébb Xperia Playem sokkal fürgébben reagál mindenre, se a névjegyzékre, se a menüben navigálásra nem kell várnom egy másodpercet sem. Persze főtt rommal. Ez a gyári rommal olykor 3 másodpercet is várakoztat egy sima névjegyzék betöltésénél.

    Hetente 1-2 alkalommal appok is behalnak, leáll a Skype, FB, böngésző, Play áruház stb. Ez nekem elég furcsa, még ha nem is az Android a stabilitás mintaképe. A játékok ugyanúgy akadnak időnként, mint a Playen vagy a kínai tabletemen, hiába gyorsabb a készülék 2-3x papíron. Emellett az aksi sem egy leányálom, 10-12%-ot merül egy este alatt, net nem megy, futó alkalmazásokat igyekszem lelőni és energiatakarékos módban van a telefon. Valószínű valami vagy valamik beragadnak, de semmit egyértelműt nem mutat a rendszer, mindig a kijelzőre fogja a merülést, holott nekem legalábbis gyanús, hogy 0 futtatott appnál, a 6-8 gyári widgetnél van 160 mega szabad memóriám...

    Szóval: másoknak is ilyen gyérek a tapasztalatai a gyári T-s szoftverrel? Milyen custom romot érdemes feltenni? Gyorsaság kell, a mozgatásos szolgáltatások, arcfelismerés és jó minőségű fotó/videó, nomeg kevés ramhasználat. Megoldható?

    Most futtattam teszteket, azok nem mutatnak semmi rendkívülit: Antutu 15600, Smartbench 4300, Linpack 56300/157500, Quadrant 5850, Quick bench lite 4055.

    Szerk: most épp azt csinálta, hogy nem indult el médialejátszóként a Windows intézőben, nem reagált az USB-re, csak töltéssel. Újra kellett indítanom, hogy menjen. Nem egy megbízható valami, na...

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák