Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    válasz Robertoq #4683 üzenetére

    A videót én csináltam.

    A videót én is végignéztem az imént.

    Első körben fogod a feladatkezelőt, és MINDEN futó folyamatot, vele a launchert is erőszakkal kilövöd, majd ezután visszalépsz a menu gombbal a launcherre, amit természetes módon akkor töltődik be, vagyis akkor indul el.

    Ez bármilyen Androidos eszköznél a normális reakciója a rendszernek, hiszen valami, ami le van állítva, és aztán el van indítva, el is kell induljon.

    Másik példával:

    Állok a Suzukival a pirosnál, jár a motor, mellém beérkezik egy Ferrari, majd leállítja a motort, a lámpa sárgára, majd zöldre vált, vajon ki fog hamarabb rajtolni álló helyzetből?

    Én, akinek jóval gyengébb autója van, de üzemkész állapotban van (jár a motor) vagy a Ferraris, akinek még indítania is kell (kilőtte a futó folyamatokat ;] ) és úgy tud indulni.

    A feladatkezelő nem azért van, hogy orrba-szájba mindig azt kell nyomkodni, nyugodtan bízzátok a rendszerre a RAM kezelést.

    A második esetben sem feltétlenül az lehet a gond, hogy elfogy a RAM, inkább tűnik olyannak, mintha a GPU nem tudná kellő gyorsasággal kirajzolni a kijelzőre a dolgokat (csak a widgetekkel telerakott oldalnál tapasztaltam) és azért is mondom ezt, mert az imént sikerült nekem is előidéznem, viszont a szabad RAM ~330MB körül volt, így kizárt, hogy a launchert bezárta volna, és az indult volna újra.

Új hozzászólás Aktív témák