Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • srq2

    csendes tag

    válasz maxim01 #44754 üzenetére

    Számomra sajnos helyes konkrétan. Engem folyamatosan kidob.. Stock EMC2 rom, de más romokkal is ugyanez volt. GTA3, vagy Vice City, Max Payne, játszom és ha nem mentek, csak akkor tudok visszalépni ha csak valami nem túl memória igényes feladatra váltok közben.

    Ha csak pár weboldal vagy facebook, akkor mikor visszalépnék a játékba elölről tölti be, mivel már kilőtte a ramból a rendszer (persze a "Home gomb hosszan nyomva" listában ott van, de konkrétan, ha kicsit is magára hagyom a GTA-t például, és megnyitok ezt azt, akkor nem ugyanoda lép vissza mikor kiválasztom a listából, hanem rendesen elkezdi lejátszani az intro videót, tehát full elölről tölti be a játékot). "Hiszen fontosabb" 20-30 MB-at S Voice-ra stb stb stb, sosem használt, mégis magasabb prioritású folyamatokra pocsékolni, mint a játékomra. No comment. Nem értem akkor én miért járok így..

    Általában 600-700 MB foglaltat jelez a 834 ramból, mondjuk ezt sem értem miért csak 834 az 1 giga.. Pontosan milyen romot használsz? Érdekelne, mert más különbség nyilván nincs a telóink között, ha neked is "sima" S3-ad van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák