Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz bencze #39349 üzenetére
Nézd, ha valaki telefonról fórumozik, érthető, ha nem akar a (mobilnézetből hiányzó) "linkeléssel" szórakozni. Gépről viszont valóban egy plusz kattintás, ami szerintem az olvashatóság megkönnyítéséért az olvasók részéről jogosan elvárható.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Laraxior
titán
válasz nggabi #39352 üzenetére
En is ugy használom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
maxim01
aktív tag
válasz Zsolaf #39350 üzenetére
Az eset nem egyszerű, a régi telefonja Sony nem tudom mi volt, a telefonszámokat a Vodafonban mentették rá a telefonjára a régiről. bepipálva az van, hogy csak a gmail fiók telefonszámait mutassa ami a készüléken ott is van, szinkron be van kapcsolva, viszont a gmail fiókba ha belép Pc-n akkor a címtárban nincs egy telefonszám sem.
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Zsolaf
addikt
válasz maxim01 #39357 üzenetére
Akkor van egy olyan ha telefonon belemész a névjegyekbe nyomsz egy menü gombot, utána van egy olyan hogy import export ott elvileg ha ki exportálod akkor azt betudod gépen a gmail névjegyekhez importálni, de nem értem mert így is látszania kellene már.
[ Szerkesztve ]
-
gtte334
csendes tag
Sziasztok. A Samsung galaxy s3 LTE a 2gb ram miatt mennyivel gyorsabb az 1gb-os változathoz képest? Pl: játékokban főleg. Érdemes +1gb miatt többet adni érte? Az LTE/4G nem lenne használva.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Szerintetek melyik a legjobb Launcher a Google Play-ben? Tudom, hogy mindenkinek más jön be, de kíváncsi lennék, hogy melyik nevet fogjátok a legtöbbnyire leírni!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
bencze
senior tag
Miért is kell ismételnem magam?
A sokatmondó [link] string mitől is olvashatóbb mint egy olyan url ami gyakorlatilag tartalmazza a témát, tehát meg sem kell nyitni?@amuba
Szerintem fordítva ülünk a lovon hékás, te akartál kioktatni valamiben amiben nincs igazad. Leírom harmadszorra is, nem érdekel ki nyitja meg a url-t mert a kérdéshez - elég egyértelműen - nem volt szükség rá.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Varszegig
veterán
válasz Tamás34 #39361 üzenetére
Nova
bencze: "A sokatmondó [link] string mitől is olvashatóbb "
Na várjál, az azért elvárható, hogy a [link] helyére beírj egy értelmes szöveget. Én pl. mindig ezt teszem. Amit te írsz, a bekopizott link, az nálam élből kiesik, nem fogom kijelölgetni, kopizgatni stb. Pláne, ha kilóg jobbra, gordítősáv stb. Ha valaki ilyet ír azt én ignorálom, meg sokan mások is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maxim01 #39357 üzenetére
Nekem naptár szokott szórakozni (S planner és jorte is) a google calendar-ral való szinkronnál, pedig mindne beállítás OK. Na ez iszonyat egyszerűen megoldja, ha törlöm a naptár adatait, és újrapipálom a szinkront. Ezen az analógián talán érdemes még valamit kipróbálni, bár most nem tudom megnézegetni, hogy ebben az esetben hogy és mit. De nekem eddig minden szinkronizációs problémát megoldott, több app-pal is.
(#39364) maxim01: igen, ez a "fizikai" verzió, de így is jó.
bencze: az van, hogy ha csak egy tap/klikk, főleg ha telefonról vagyok, nagyobb eséllyel nyitom meg. És jobban is néz ki. Én nem szeretem annyira az asztali nézetet (sokat böngészek 1 kézzel és lusta vagyok ugrándozni-zoomolni), de linkelni nekem elég "kupis" másképp.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz Varszegig #39363 üzenetére
Én kérek elnézést, de már háromszor elmagyaráztam olyasmit amihez nem gondoltam, hogy magyarázatot kell fűzni.
Infót kértem pár eszközről, értelemszerűen nem azt, hogy valaki nyissa meg a weboldalt olvassa el mit ír ott majd másolja be nekem mert ezzel én is elboldogulok. Tehát az eszközök neve benne volt a url-ben, valamint olyasmiket kérdeztem amit az tud, aki ismeri / használja/ta / próbálta őket.
Ha valaki valami okból kifolyólag meg akarja nézni akkor fél pillanat megnyitni (pc-ről legalábbis). Ha nem nem. A kérdés megválaszolásához nem volt szükség rá.
Ha olyasmit kérdezek amihez ki kell nyitni egy linket azt linkelni szoktam hacsak nem felejtem el, vissza lehet nézni.
Ezért nyilván zavar, hogy nem létező problámért esik itt 1-2 ember nekem.
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
kolosanyi
veterán
válasz Varszegig #39354 üzenetére
Nemtom én se az ősöreg GT540-el, se Nexus S-el, se Lumiával nem használom azt. Persze most az ideiglenesen nálam lévő S3-al se.
Amúgy jó ez a gyári billentyűzet. Sokáig Swypeot használtam, de itt semmi szükség rá. A WP fapados izéje után jó használni.Kérdésem lenne. A Voodoo sound itt ugyanúgy működik, mint Nexus S-en? Custom kernel, vagy fizetős app (megvan) és root kell a zenéléshez? Egyébként jól szól gyárilag is, ajánlom mindenkinek a Neutron Music Playert, nagyon jó hangú lejátszó.
-
L_YKing
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdés. Képernyőzárat átállítottam, de nem tetszik és nem találom azt amit szeretnék visszaállítani. A lakat van a helyén, eddig a hullámzott a háttér. Most minden a régi. Gyári beállításokat visszaállítottam.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz Tamás34 #39361 üzenetére
Én Apexet használok, és szeretem.
De akkor már megkérdezném azokat, akik ismerik ezt is mégis mást választottak, hogy miért. Novával olvastam pár összehasonlítást, és mindig az volt a vége, hogy az ingyenes verziók közül az Apexé tud a legtöbbet. De érdekelne, miért lenne érdemes váltanom (már ha az lenne).(#39373) barca0519951: Nekem ha nem a gyári galériából, hanem pl. QuickPicből vagy máshonnan állítok be hátteret, akkor nem működik a ripple effect! Mindig ajánlgatják itt a 3rd party képnézegetőket, amik tényleg tök jók, csak épp erre nem...
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Udv! Azt vettem eszre mintha a nova launcherrel jobban merulne a telo holott a ram kezelese jobb,mint a gyari tw launchere. A masik meg mintha a nova rosszabbul kezelne az erinteseket is mint a gyari. Velemenyek ?
-
-
kmisi99
addikt
Szerintetek ha helyszíni javítást kérek elég csak a garancialap? Igaz hogy a honlapon a számlát is írják de mivel használtan vettem a telefont a számla meg kellett az előző tulajnak mert céges számla volt. A magyar törvények szerint meg csak garancialap kell semmi más. Szerintetek problémázhatnak?
-
kmisi99
addikt
Akkor szerintem az lesz a legjobb ha utána kérdezek a samsungnál.
-
-
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Reibek
senior tag
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest