Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koxminator

    senior tag

    Pár személyes véleményt én is hozzáfűznék ehhez a "user error" és társai dologhoz, aztán kövezzetek meg nyugodtan, lepattan :)

    - sokan a legalapvetőbb erőfeszítést sem képesek megtenni, mielőtt segítséget kérnének (gyk.: az 1.hsz-t elolvasni, keresőt használni. Ezek valóban rohadtul bonyolult, egyetemi végzettséget megkövetelő dolgok, nem is értem, én hogy a 3,14csába vagyok erre képes fősikolai/egyetemi végzettség nélkül)
    - amikor ezt valaki szóvá teszi, sajnos sokszor már nem éppen megfelelő és szalonképes stílusban, akkor persze (részben jogosan) egyből megy a felháborodás. De azért valahol érthető: nagyon sok segítőkész ember zsebében kinyílik a bicska, amikor ugyanazt már 1000x kérdezik meg tőle tényleg úgy, hogy előtte pár hozzászólással korábban páran feltették ugyanezt, és egyesek nem képesek visszaolvasni vagy keresni. Ugyanis ezzel az ilyen segítőkész emberek segítőkészségét, jóindulatát, stb, veszitek semmibe és nullázzátok szarrá. Valóban ilyenkor nem kellene csúnyán vagy felpári stílusban visszaszólni, mert az sem viszi előre az ügyet, de valahol azt is megértem, néha már én is beszólnék valami ízeset, de ilyenkor inkább számolok százezerig...
    - user error: pedig tényleg sokszor errő van szó, csak az ember valami felett elsiklott. Ezzel sokszor én is hadilábon állok önnönmagammal szemben, hiszen megvagyok győződve arról, hogy én milyen kurva jó vagyok, 'oszt sokszor kiderül, mégse. De hát ezt is olyan kurva nehéz sok embernek elismernie, mert azt hiszi, hogy attól kevesebb. Pedig épp ellenkezőleg...
    - iFos eszközök: nagyon szépen köszönöm azoknak, akik úton-útfélen agyba-főbe dicsérik ezt az eszközt, nekik én is csak annyit tudok ajánlani, húzzanak el az iFos topikba és hirdesse fennhangon, milyen fasza eszköz, milyen tökéletes eszköz, és milyen kurva jó rajta minden, biztos sok virtuális vállveregetést fog érte kapni a sok iBirkától. De én erre kurvára nem vagyok kiváncsi! Ez nem az iFos topik! Ide azért járok, hogy az S3-ról olvassak és okosodjak. Ha majd annyira érdekelnek az iFosok, elmegyek oda és kérdezek. Én sem megyek oda ajnározni az S3-at (pedig lenne miben és miért), de a 12 éves spectrum-c64 szinttől már 2x annyi ideje elszakadtam szerencsére.

    Biztos lenne még 1-2 dolog, de most nagyhirtelen ennyi. Senkit nem óhajtottam megbántani, ha sikerült, akkor sorry, de mivel mindannyian jelenlegi és leendő S3 tulajok vagyunk, egymásra is vagyunk utalva. Tiszteljük meg a másikat annyival, hogy kicsit jobban odafigyelünk ezekre a dolgokra.

    Még valami: nem vagyok sem op, sem moderátor, semmi. Egyszerű user, mint Ti. De sokkal kellemesebben is mehetnének itt a dolgok, ha ezeket a dolgokat kicsit betartanánk nem?

    Kösz ha végigolvastad és sorry, hogy hosszúra nyúlt..

    üdv,
    Kox

    Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

Új hozzászólás Aktív témák