Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    Többet írták itt a fórumon, hogy minden felesleges appk-t vagy le lehet tiltani, vagy törölni lehet. Ez azonban közel sem van így! Meglepődve tapasztaltam, hogy jó néhány a letiltottak közül (változatlanul abban a listában van az alkalmazáskezelőben) ismét fut, pedig a letiltás után kényszerleállítást is végeztem, mert ugye másként a letiltásnak semmi értelme. Most meglepődve tapasztaltam, hogy közülük ismét többen futnak. Például a youtube vagy a gmail, pedig maradtak a letiltottak között. Most ismét lényszerkelállítást csináltam, majd meglátjuk sikerült e. Folyamatokat is hiába tiltok le, sokuk ismét futnak.

    Javaslom aki letiltott valamit, különösen aki sokat, az lépjen be a tiltott appk közé és nézze meg őket (click), meglepődve fogja tapasztalni, hogy nagyon sok ismét fut, mert a kényszerleállítás gomb ismét működik.

    Hát ezért van kevés RAM a 3GB-ból, mert nagyságrendekkel több szál fut a rendszerben mint amennyit látni az alkalmazáskezelőben a Futó programok listájába. Ezt akkor is látja, ha a Mind listára megy és egyenként megnyomja őket látnia fogja, hogy a kényszerleállás gombja "él", le lehet nyomni, ha megteszi jó részük ismét elindul. Az ok valószínűleg az, hogy nem elég az adott alkalmazást letiltani ahhoz, hogy tiltva maradjon, hanem a tőle függő alkalmazásokat is le kellene tiltani, mert azok ismét elindítják. Ehhez viszont pontosan ismerni kellene a rendszert.

    Véglegesen, igazán tiltani csak rootolt készüléken lehet, pl, a Titanium Backuppal. A Greenify erre nem jó, mert azt manuálisan fel lehet ébreszteni,vagy ebben nem vagyok biztos, de gyanítom, hogy egy rendszeralkalmazás, ami függ egy másiktól az is felébresztheti. A Titaniumnál ez nincs így. Persze ezért az veszélyesebb, mert aki olyat tilt amiben nem biztos, akkor elronthat egy funkciót amit használna..

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák