Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Nemrég írtam ide azzal a problémával, hogy az utóbbi napokban telefonálás közben random eldobálja a hívást az S6. Érdekes, mert van, hogy 30 perc beszélgetés alatt egyszer sem, máskor meg 3 percet nem tudok beszélni megszakadás nélkül.
    Nem tudom, összefügg-e ezzel, de tegnap egyik pillanatban még használtam a telefont (e-mailt néztem), becsuktam a ClearView tokot, majd kb fél perc múlva kinyitottam, és a PIN kódot kérte a készülék. Szeptember eleje óta használom a telefont, eddig talán 2 alkalommal volt ilyen PIN-kéréses megmozdulása, amit nem tudtam mire vélni egyik esetben sem. Nálatok csinált valaha ilyet a készülék?

    Tanácstalan vagyok, mert a beszélgetés megszakadása után nem kérte a PIN-t, ment tovább a telefon, csak újra kellett ugye hívnom a másik felet. Egyelőre nem akkora probléma, hogy ne tudnék együtt élni vele, ha havonta kéri egyszer a PIN-t, hát kérje, inkább ez a megszakadásos történet bosszant. Pár napja újraindítottam, azóta nem szakadt meg a kapcsolat, hát több, mint fura ez nekem.

    Nem telepítettem semmi kérdéses alkalmazást, pár app ugyan van fenn, ami külső forrásból származik, de azokról sem gondolnám, hogy problémás lehet: RadarEU, Y Music, a többi mind a Play-ből lett telepítve, de semmi játék, semmi fing alkalmazás nincs fenn.

    Légyszi ne soroljátok fel az összes lehetőséget, én is tudom, hogy mik lehetnek az okok, inkább az érdekelne, hogy akinek már volt ilyen baja, mi volt rá a megoldás?

    Köszi a segítséget előre is! :R

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák