Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    veterán

    válasz bigmirror #37135 üzenetére

    Például, itt ha visszaolvasol, akkor szintén találhatsz olyat, aki downgrade -elte az S5 -ösét Lolli -ra, mert szerinte azzal jobb volt az üzemidő. A többség pedig használja a 6.0 -ással (ahogy a mi 2db készülékünkön is ez van, amióta kiadták...). Nekem pl semmi gondom a 6 -ossal, és ha van is különbség akkuidőben, stabilitásban, akkor az olyan nüansznyi, hogy nem sikerült észrevennem. Pedig nálunk is mindkettőn megy a lépészámláló, widget -ek, napi emill szinkronizálás, fotó - video, stb ... Esténként töltőre kell rakni, de ugyan ez volt Lollival is, se több se kevesebb. gyorsítótárat hetente 2x töröljük, ahogy korábban is (nekünk, a mi felhasználói szokásainkkal, ez a ciklus vált be) ...

    Viszek több Samsung -os topik -ot, és máshol is van egy szükebb létszám, aki(k) szerint "jobb a régebbi főverzió". Nem vagyunk egyformák, így ha nekik úgy jobb, az egy aspektus a sok közül.
    A két S7 -es topikomban is nyár közepe óta kezdődőtt meg, egy hasonló hangulat, de érdekes módon a többség ott sem panaszkodik (még), ahogy korábban sem. Közülük néhányan, most csatlakoztak a "visszatérek a 6.0" -ás táborhoz abban reménykedve, hogy azzal ismét olyan lesz, mint ahogy azt emlékeikből fel tudják idézni. Biztosan lesz ilyen is, de a többség ott is elégedetlen lesz, még ez után is. Valamint, azok közül, akik még velem együtt az elején vásárolták, illetve akik bizonytalan eredetű/előéletű készüléket vásároltak az elmúlt 5-6 hónapban ... - néhányuknál most kezdődik az akkuk cseréjének szükségessége. Ugyanakkor vannak, akik szívják a fogukat, mert köszönő viszonyban sincs egy S5 -öshöz, árban.

    Visszakanyarodva a nagyfogysztó appokhoz ... -Emlékszem, még az S7/S7E is új volt (volt rajta egy kiforrott, megbízható Marshmallow, tehát semmi nem indokolta a jelentős merüléseket, fagyásokat..) amikor már a többség szenvedett a beragadt pofakönyv, messenger, stb appok miatt. Két kezemen sem tudom megszámolni, hogy ezekkel kapcsolatban hány alkalommal, mennyi problémát jeleztek a user -ek. Akkoriban még megoldás volt, hogy tegyük fel "ezt", vagy "azt" a verziót, mert azzal "ismét jó", vagy valamelyest "jobb" lesz. Nos, ez azóta csak rosszabb lett, de nem annyival, mint amennyivel az akkuk elhasználódásából következtetni lehetne erre, mert az 1-4 hónapos készülék tulajdonosok is ugyanúgy panaszkodnak, hogy "merül a teló mint a Titanic".
    Egy-egy héten, van legálább 3 alkalom (különböző napokon) amikor meg kell kérdeznem, hogy "gyorsítótár mikor volt utoljára törölve ?" . A Samsung A5 (2017) topikban szintén ugyan ez. De küzdenek ezzel az S8/S8+, de még a Huawei P9 topikban is, és a megoldás ott is a gyakoribb "takarítás".
    Korábban volt saját szifon 6s -em, most van egy céges szifon 7 -es nálam, de az app-cache -t ezeknél is törölni kell bizonyos időközönként.

    Értelem szerűen, akinél ezek sem hoznak eredményt, azoknak a legjobb tanács, hogy adják szervízbe a készüléket.

Új hozzászólás Aktív témák