- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Mindjárt az ideg megvág.
Minden sz*rt feloldottam, ki sem írja, hogy USB csatlakozása vagy valami, ha megy a rendszer, Odin se látja, amint download módba teszem, egyből "added!!" szóval az usb port jó.. meg a driverek is. -
-
veterán
válasz Eclips21 #59648 üzenetére
Idézlek "hogy csórók a magyarok XD".
Butaság amit írtál, aki csóró, az nem vesz ilyen értékű telefont.
Ha használtan veszi meg, akkor még nagyobb a rizikó, mert vagy teljesen tiszta, értem ezalatt hogy eredeti forrásból samsung garanciás, akkor nincs gond,persze ha szoftveresen is tiszta,ebben az estben rendben.
De! Ha garancia nem teljesen egyértelmű, a származása sem igazolható, akkor van a gond,még ha szép is a telefon akkor van a gáz.
A 40000ft -os telefon rögtön a duplája lesz, ha pl szervizelni kell.
Sajnos en is belefutottam már szerencsére 1 telefonba,a teljes összeget buktam,igaz ez nem mostanaban volt.
Igen lehet venni itt az apron is megbízható tagoktol teljesen tiszta telefont, de sajnos az ördög nem alszik.
Aki nem ért a telefonokhoz annál nagyobb a rizikó.[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
Szerintem mindenki eldönti maga, mennyit ér meg neki az adott telefon.
Az S4 egy jó teló, hardveresen még jó darabig elég lesz, ha valaki hosszú távra tervez vele, annak jó döntés. -
Eclips21
őstag
válasz gyuri2008 #59653 üzenetére
Mert amit te írtál az nem butaság? Ha adnak hozzá egy samsung garancia pappírt számlával az samsung garancia nem más, így a kockázat meg nulla. Persze a Knox-ot meg kell nézni, de erre is van program ha nem menne a 2 gombos módszer. Ha azt nézzük akkor újat venni S4-ből tiszta átverés, csak nem a használtat áruló ver át hanem a samsung
(#59654) chubby2o6 aki hosszútávra tervez annak pont nem jó döntés 5.0 van rajta, most aktuális az 5.1 most jön az 6.0 idén. Hosszútáv az legalább 2 év telefonos szinten el se lehet képzelni mit hoz ez a 2 év.
Na jó de befejezem Igaz ami igaz mindenki maga dönti el.
[ Szerkesztve ]
-
Szabcsizz
őstag
Valaki telepített már Lollira Xposedet?Xda-n van arter féle leírás,de a letöltéseknél átirányít egy másik topikba,ahol meg azt írják hogy a Samsung ROM-ok bootloppal végződnek..szóval nem igazán értem.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Nem tudok most visszaolvasni, szoval nem tudom volt e rola szo, hogy 09:20tol megszunik a hazhozjovos gari... Forras my samsung fiok
-
sayCet
aktív tag
5.0.1-rol ha odinnal downgradelek, 4.4.2-re, majd 4.3-ra ugrik a knox? I9506.. Vagy 5.0.1-rol mehet egybol a 4.3?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Deck
titán
S4-hez hol találok gyári romot? (4.4 kéne és az 5.0 is) Odinnal mehet fel?
Tiszta telepítésként szeretném felrakni.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
hr2
őstag
Mehet egyből a 4.3
-
Deck
titán
A knox csak cwm telepítéskor ugrik? Pl rootolok knox barát módon ami van xdan is. Majd telepítek reklámblokkolót, greenifyt akkor ezektől nem ugrik majd ugye?
PS5
-
chubby2o6
senior tag
-
t.dave500
tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást arra, hogy ha hosszan nyomom a vissza gombot, teljesen bezárja az alkalmazást?
Más néven "Long back to kill", van erre külön APK, de ne fogyasszon már egy ilyen sz*r 70 mega ramot, Wanam-ban nem működik, nem érzékeli az érintést, ha be van kapcsolva..
Arter95 féle S6 portot használok.
Előre is köszi! -
Keem1
veterán
válasz gyuri2008 #59671 üzenetére
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik. -
Lehiñito
senior tag
Aki gondolkodik, hogy a közeljövőben s4et szeretne, az ne vesse el a black fiday-t sem, bár csak novemberben lesz de durván jóárasított termékeket lehet kifogni.
Mi 30k-val olcsobban vettünk az alkalom adtán a nejemnek egy s4minit.
Edigital szokott jókat akciózni. Tavasszal vettem náluk s4-et 65ért. -
t.dave500
tag
Valaki megnézné nekem 4.4.2 alatt 3c toolboxban (másik nevén android tuner), hogy az OOM-nél milyen értékek vannak?
Screenshot is jó, megköszönném!
Legalul System Manager, és jobbra felé van "OMM".
Előre is köszönöm. -
DriftD1GP
tag
Üdv. Van egy i9505-öm és 4.4.2-es android van rajta. Érdemes frissíteni és ha igen mire? Telenoros nem rootolt teló.
-
törölt tag
Hát ez az 5.1.1 nekem egyre gyanúsabb hogy megkapjuk. Kb fél évvel túlléptük a támogatási időt.
[ Szerkesztve ]
-
Trespa
tag
válasz migabi24 #59687 üzenetére
Készülék jó ,de a rendszer egy hányinger a nyalóka úgy akad a Note4-en
legalább is haveromnak igen pedig 180 ezerért vette újonnan s4-et cserélte le és megbánta.
lapozok az note 4 menüjébe és beakad stb..más :
power bankot ne vegyetek ott "e"
egyet rendeltem 5400mhA és S4-et 0-76% tudta feltölteni majd lemerült ...LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
-
Alister71
nagyúr
Minden gyártó avultatja a korábbi modeljeit, ebben nincs semi meglepő. Ha az S4 az 5.0.2-őn leparkol, akkor se lesz vele semmi bajom. Szerencsére akkora változások nem történnek, egy átlag felhasználónak az sem tűnik fel ha 4.2.2 fut a telefonján mert kb. semmit nem érzékel belőle.
Akár a 4.4.2-vel akár az 5.0.2-vel én nagyon szivesen használom a telefont, mert a formája és a kijelzője nekem nagyon tetszik.
Ugyan azt a 2K-s természetvideót néztük a you tube-on (persze a max felbontás amit a kijelző enged) egy i6-on és az S4-emen. Az i6 gazdája is elismerte, hogy az S4 kijelzője zacskóra veri az i6-ot is. Akinek bejön a samoled, az utána nem szivesen vesz mást.Alister from Hell
-
veterán
Odinnal visszatudom rakni a 4.4.2?
Most 5.0.1 van rajta gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest