- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz #61600768 #59446 üzenetére
Persze,ez igaz,hogy tényleg gyakran bezárogatja a TW az appokat.De ezt a laikusabb felhasználó úgyse veszi észre.Én se vettem észre soha,mivel ha én nem használok valamit,azonnal ki is lövöm.
Carline:jó kis szösszenetet írtál.Én annyit tennék hozzá,hogy szerintem baromi fakó a képernyője az S4-hez képest.Mondjuk mióta AMOLED-et bámulok,minden fakó.
-
Carline
őstag
válasz migabi24 #59452 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy egy Snapdragon 800 után már ég és föld különbség nem nagyon lehet. Vannak funkciók amik ebben, van olyan ami meg abban jobb, használhatóbb.
Még talán a fényképező rész az, amiben az S4-nek bőven több az állítási lehetősége. Ahhoz képest a stock LG Camera egy fapados érzetét kelti. Volt Galaxy K Zoom telefonom is, az meg még több mindent tudott kamera és képminőség terén is, de az ugye más világ.Szabcsizz Igen, de az AMOLED-hez képest a való világ is fakó.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Újonc vagyok, két napja jutottam egy 9505-ös készülékhez.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele, kellemes csalódás, az egyetlen ami fura, hogy borzasztóan lassan telepíti fel az alkalmazásokat, volt ami egy percig is eltartott (míg ugyanezen alkalmazásokat a másik, Samsung Ace 4 telefonom másodpercek alatt feltolta).
Mivel céges telefon (bár magáncélra is használhatom), nem tudom és nem is szeretném buherálni (nem is értek hozzá).
Viszont millió+1 app van, ami ha jól sejtem, teljesen feleslegesen fut. Ezek egy részét letiltottam, azonban sok olyan alkalmazás van, amiről nem kimondottan tudom hogy mi, csak sejtem hogy totálisan felesleges.
Van esetleg listátok, milyen gyári alkalmazásokat lehet nyugodt szívvel kigyomlálni?Gyári 5.0.1 van fent.
Google+ -on, Facebookon nem vagyok fent, Samsung acc-om nincs, Google, Dropbox és Exchange fiókokat adtam hozzá.Előre is köszönöm az esetleges válaszokat, segítséget!
Ha bárkinek bármilyen extra tippje, ötlete akadna, amely a telefon használatát még jobbá, élvezetesebbé teheti, ne fogja vissza magát, jöhet
Szép napot kívánok!
Péte -
PainKiller13
őstag
válasz Peterhappy #59456 üzenetére
Downgradeld 4.4.2-re, akkor 1 mp alatt fogja feltelepíteni az appokat, és a wifit is azonnal fogja megtalálni nem másodpercek alatt, és még sorolhatnám.
-
törölt tag
Aug 24-én frissült a gyári böngésző nem értem nekünk miért nem teszi (ezt is) elérhetővé a samsung.
-
Peterhappy
őstag
válasz PainKiller13 #59457 üzenetére
Szia,
Köszönöm! Más előnye is van a 4.4.2-nek vagy egyébként jobb az 5.0.1?
Most már nem vagy csak elvétve fogok alkalmazásokat telepíteni, akkor ki fogom bírni azt a plusz fél-egy percet.
Napközben mobilnet megy, estére kikapcsolom, akkor egyáltalán nem csatlakozom - így kvázi wifit egyáltalán nem használok.Így is érdemesebb downgradelni?
Köszönöm,
Péter -
törölt tag
Érdekes ez a package disabler app. Letiltottam jó pár rendszer alkalmazást, (amiket root nélkül nem lehet de ez az app elvileg megoldja), töröltem az adott appok adatait, majd ezek az appok a beállítások > minden app kikapcsolva résznél meg sem jelennek hogy le van tiltva. Aztán nézem a folyamat állapotot a fejlesztői beállításokban és ott ugyanúgy futnak! Memória használat sem csökkent ennyi letiltott appnál valaminek csak látszania kellene.
[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Peterhappy #59459 üzenetére
Igen van, jobb akkuidő, kevésbé melegszik és még nagyon sok dolog.
-
MODERÁTOR
-
Peterhappy
őstag
válasz PainKiller13 #59462 üzenetére
Viszont ugrik a gari, nem? Ugrik a Knox-számláló downgrade-nél, vagy rosszul tudom?
-
PainKiller13
őstag
válasz Peterhappy #59465 üzenetére
Keress rá itt a topikban, meg lehet oldani knox nélkül is.
-
Peterhappy
őstag
válasz PainKiller13 #59466 üzenetére
Rákerestem, de ezek szerint elsiklottam felette, na majd otthon, most ezerfelé figyelek épp
Köszönöm a segítséget, szép napot!
Péter -
Szabcsizz
őstag
válasz Eclips21 #59463 üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekemis.Szerintem ez az app egy parasztvakítás,úgy ahogy van.Még nem is lenne baj,ha ingyenes volna.De így..
A másik meg.Bírom mikor pár topiktárs arról számol be,hogy letiltott pár alkalmazást,aztán hiperszuper gyors lett a telefon,plusz az akksi egy hétig elmegy.Azért a valóságtól ne rugaszkodjunk már el. -
törölt tag
Korábban írta valaki hogy leáll a beállítások package disabler használata után mert letiltott valamit.
NFC szolgáltatás / com.android.nfc
Ennek futnia kell, emiatt áll le. Feloldáskor újra kell indítani a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Új vagyok az s4 felhasználók körében és sajnos sikerült egy vode függőt kifognom,ha valaki tudna segíteni privátban,azt nagyon megköszönném!
-
Alister71
nagyúr
-
MODERÁTOR
-
Alister71
nagyúr
válasz #61600768 #59470 üzenetére
Ha nem működne a Package Disabler ez a probléma sem merült volna fel. Ez gondolom tiszta sor.
Tegnap rádogtam a pc-re a telefont, mert képeket akartam felmásolni, ám a pc nem érzékelte. Hirtelen pánikba estem, majd eszembe jutott, hogy korábban a Beállítások leállásáért is ez a progi volt a felelős. Engedélyeztem az összeset, mert nem akartam keresgélni, csatlakoztattam és a pc rögtön felismerte a telefont. Ezután már csak az általam ismert appokat és folyamatokat tiltottam le egyesével.
Szóval itt már 2:0 arra, hogy működnie kell, mert akkor ezek a hibák nem jöttek volna.Benéztem a futó alkalmazásokba, kinéztem 2 folyamatot. Majd letiltottam mindkettő a PD.-el és mindkettő eltünt a futó folyamatok közül, de azonnal átvette a helyüket másik 2 valami.
Szóval működik az.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
dse
tag
válasz Dzsimmy #59471 üzenetére
nem tartom valószínűnek, hogy valaki vodás el akarja cserélni veled a bejáratott, ismert, független telóját egy ismeretlen állapotú függőre, (eladáskor is számít) de hátha
remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz Viktor0610 #59474 üzenetére
Gondolom ezt csak az előző tulaj tehetné meg...de nem is akarok itt erről beszélni, ezért is írtam, hogy privátban várnám a segítséget!
-
Elims
veterán
Ha màr ennyire szűkszavùak vagytok velem akkor legalàbb csak annyit írjatok meg,hogy kompatibilis-e a 9505 kijelzőjével a 9500/9506 kijelzője?
-
chubby2o6
senior tag
-
Elims
veterán
Köszönöm!
Chubby: Ez lesz.
Tudom...éppen tegnap szàmolgattam.Jobb lett volna egy karcmentes,dobozos 40e-ért (màr két helyen is làttam),mint ez a csak a telefon 5e-ért.
(Nem lopott,gyàrilag független,papíros,dobozos,csalàdbelié volt,de csak a telefon került hozzàm.) -
becikem
tag
Hali! Ha Bluetooth hangszórón zenét hallgatok, akkor közben a Bluetooth headseten tudok telefonálni? Tehát két eszközhöz csatlakozik? Ha van valakinek próbálja már ki léccci.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz kirusz1 #59492 üzenetére
Tegnap talàltam kettőt.Az egyik a jòfogàson (màr nincs fent,most is kerestem) a màsik meg talàn itt a harderapròn.Google dobta ki.
Még egyetlen kérdés..
Telepítettem a kies programot,de rengeteg helyet foglal+lassù is (vagy a gépem..).Nincs véletlenül ennek a kies-nek màsik megoldàsa?
Mint iphone-nàl az itools.Jòval kisebb és fixebb is. -
sayCet
aktív tag
i9506-ról vissza lehet menni 4.3, 4.4.2-re? Persze knox ugrás nélkül.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Alister71
nagyúr
Pont az ilyen kérdések miatt kellene megírni már frissre az első hsz-t. Mivel a keresőt senki nem ismeri, naponta 3x ismétlődő kérdésekkel van tele a topik meg a hócipő.
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest