Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • woros

    őstag

    Sziasztok !

    Leírom én is a tapasztalataimat (I9506 típusú készülék) és a menetét az 5.0.1-re váltásnak és aztán vissza T-s 4.4.2-re hátha segítség lesz valakinek. (Knox 0x0 mindkét esetben)

    Tehát kíváncsi voltam én is erre a lollipop-ra és zolar fórumtárs írása alapján meg is csináltam (minden rom ugrás után factory reset volt):

    "Ahogy a kolléga is írta felraktam (Odin 3.0.9-el) a T-s 4.4.2-re a Nordic (NEE) CNJ1 4.4.2-es romot, majd onnan OTA-n jött az első lollipop, aztán arra KIES3-al a legutolsót (DOD3) tettem rá. 1-2 napig használtam, nem volt vészes, de érződött, hogy nem olyan gyors a rendszer és bizony gondolkodóba esett egy-egy alkalmazás (pl. kamera, tárcsázó) megnyitásánál. Valaki panaszkodott a képek minőségére is, de nekem azzal nem volt baj még videóztam is. Ezek után írtak itt sokan sokfélét, de végül a visszatérés mellett döntöttem és ugyan ezeket a lépéseket csináltam meg csak visszafele, tehát erre a legutolsó 5.0.1-es romra ment vissza a CNJ1 4.4.2-es NEE rom (itt bootloopba került a telefon, mert bent hagytam az auto resetet) aztán erre raktam vissza a T-s 4.4.2-őt és a factory reset után még a CSC is visszaállt TMH-ra. "

    Érződik sajnos a különbség, nem éri meg feltenni a lollipop-ot persze kíváncsiságból lehet, de nem hiszem, hogy sokan így akarják majd használni, mert nem olyan jó, mint a 4.4.2. Remélem, ha megkapjuk az 5.1.1-et az talán hozza ezt a sebességet, de félek ez csak hiú ábránd ismerve a samsungot és az üzlet politikát (direkt lassítják be/írják meg rosszul a romot a telefonokra, hogy vegyél újat).

Új hozzászólás Aktív témák