Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joy01dani

    csendes tag

    Üdv!

    Új vagyok itt, néhány perce regisztráltam. A mai napon én is egy SG3 boldog tulajdonosa lettem. Nem ez az első androidos telefonom, azonban van két dolog, ami rögvest kifogott rajtam.

    Az első a videólejátszás: bármilyen kódolású videót (mp4, 3gp, "normális" felbontású divx, lebutított divx) csak úgy játszik le, hogy a hang nagyjából fél-1 másodpercet késik a képhez képest. Ez nagyon szokatlan, mert általában fordítva szokott lenni (a kép késik a hanghoz képest) mondjuk régebbi PC-ken.
    Szokatlan, mert azzal a videóval is baj van (ugyanígy csúszik a hang), amit én magam vettem fel a telefon kamerájával próbaképp.
    Mi lehet a megoldás? Másik lejátszóval kéne próbálkoznom? Melyikkel? Azért fura, mert eddig ahány androidos mobillal volt dolgom, mindenhol az alap videólejátszóval mentem a legtöbbre, mind teljesítmény, mind pedig kezelhetőség terén.

    A második a naptárral kapcsolatos. Én barom megengedtem neki, hogy a facebook fiókommal is szinkronizáljon, erre ő fogta és berámolta a naptárba az összes idióta facebook eventet, valamint az összes ismerősöm születésnapját. Fura, mert csak a telefonon látszik, azonban a Google Calendarban a weben nem, szinkronizálás után sem. Szóval arra gondolok, hogy ez valamiféle külön telefonos naptár lehet, amit nem szinkronizál fel a felhőbe. A kérdésem a következő: van arra mód, hogy ha ezt a sok bejegyzést nem is lehet valamilyen kötegelt eljárással kiöldösni, de azt legalább be lehet valahol állítani, hogy ne mutassa ezeket, csak amik az online naptárban vannak?

    előre is kösz a válaszokat!

    Alcatel 302> Nokia 3310> Sony J6> Nokia 5510> Nokia 3100> SE K310i> SE P800> SE v630i> SE K770i> SE P990i> SE K770i> SE P1i> Vodafone 845> Samsung Galaxy 3> SE Xperia X10 Mini Pro> Huawei G300> Prestigio 4505> Samsung Note 3>S7 Edge> Samsung A71

Új hozzászólás Aktív témák