na ez az. megérkezett végre. köszönjük 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

na ez az. megérkezett végre. köszönjük 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
De brutálisan néz ki ez :[link]
Üdv: Csabee.

Hehe. Azért látszik, hogy fiziksz nélkül a batmanban sincs esélye az nv-nek 
Kíváncsian vártam a tesztet, köszi. 
Milyennapvan?

Naon jó teszt

Gartula!
Várjuk az HD5850 teszteket is!
[ Szerkesztve ]
"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Azt hiszem nem bántam meg a döntésem (idáig), mikor beruháztam az 5870-be!
Viszont a Resident Evil 5 az nem NV-s játék? Elég szépen tolják a Radeonok!
[ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

Jo kis teszt ez az ujj Radenak,Látszik is hogy csak egy games verte meg egy kártya a GTX 295 és a Cryisba.csak.Látszik Nvida párti a Crysis.Többi Ati párti azt sehol nincs a GTX széria
Amugy meg szép kis számadatokal bir a Nagyágyu 
Yamaha WR426F-----"Hogy mi a motorsport? Játék a veszéllyel, küzdelem az idővel, rutin és improvizáció, ember és gép próbája, lemondás és szenvedés, megújulás és tragédia, és..pénz...pénz...pénz”

Jó lett a teszt, köszönjük! 
Nagyjából erre az eredményre számítottam, nagyon jó lett fogyasztás tekintetében és technológiák szempontjából és még a hangja is tűrhetőbb mint az előző szériáknak.
Ellenben hosszabb (ház miatt lehet probléma) és egyelőre drága (igaz melyik csúcskártya volt olcsó újonnan
).
Hajattépve várom a HD 5850-es tesztet, az a kártya jobban megmozgatja a fantáziámat és kevésbé a pénztárcám tartalmát...

Ui: és ezek az eredmények még nem is "rendes" driverrel készültek 
| Trance 4ever |

Szép írás , a kártya meg hozta az elvárható teljesítményt , jó lett . 
egyébként pedig a tesztlaborba várjuk az 5850-et, az ugyanis ár/teljesítmény arányban bizonyosan még jobban szerepel majd...
ott az igazság
köszi a tesztet 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Kíváncsi lennék rá, mit produkál egy E8500 procival? vagy az az már nagyon halovány egy ilyen kártyához?
Ez zsír lesz... MNegvárom,mig lemegy az ára, addig elvagyok a 4870-el
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

"akkor a CypressHill 1600-as értéke is igazán komolynak tekinthető"
Az a hip hop banda, ennek a neve Cypress, nem? 

akkor ezért nem jelentkeztek már jó ideje új albummal, mert az ATI-nak dolgoznak? 

Mért lenne halovány? Sztem gyengébb proci is elég neki 
http://budafok-thaimasszazs.shp.hu/hpc/web.php?a=budafok-thaimasszazs

Na végre itt van

Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

CPU limitre gondolok.. Bár az E8500 elég combos.
jó tesz,jó kari...talán pénteken már a gépembe fog müködni egy hasonló
attól nemfélek,h.q9450 3-3,2Ghz nem hajtja ki 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Physucks CPUn 1 szálom számol. Gigalol. Havok is képes több szálon futni, valamint alkalmas GPUn CPUn futni egyaránt, az egyébb nyílt forráskódú fizikai motorokról nem is beszélve.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Szokásos jó teszt és a várt eredmény eme kiváló kártyától. 5850es tesztet már sokan várjuk szerintem. CypressHill?
Happy challenge based learning to me!

FAILED

| Trance 4ever |
az nv a saját koporsóját szögeli össze a pfiziksz erőltetésével...havok rulez 
(#14) cowboy_bebop

[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

áhh, beteg egy cucc, brutál mérettel és étvággyal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
inkább 5850, nekem.... vagy egyel kisebb modell, csak jönne már.

Ennek elég prózai okai vannak.
Leginkább az hogy 8 szálas Core i7-n már vinné elfogadtható sebeséggel a Physics-es játékokat. Na nehogy már procira költse a pénzét az ember....
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
Eleg gyatra lett ez az 5870. Vagy a 295 veri tonkre, vagy a 4870X2.
A batman egyetlen grafikonjat leszamitva sehol nincs.
[ Szerkesztve ]
Érdekes teszteredmények. A 4870X2 elég gyakran megveri a 295-öt. Nem is tudtam, hogy ilyen jó kártyám van 
Hardverlesen
Csak hogy ez a topik se maradjon flame meg hülyeség nélkül...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
na, ez tetszik... kiforrott driverekkel dx11 alatt is megnézném, mit működik... az meg külön biztató, hogy elég lehet egy ilyen kártya mellé a 350-es chieftec táp is 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Hát azért én elleszek még egy ideig a HD 4890-el, bár azért azt érdekes volt látnom, hogy a nemrég vásárolt csúcskártyám - számomra az - majdnem mindig a tesztelt mezőny végén kullogott, pedig nem sok idő telt el. Eszméletlenül gyorsan jönnek ki az új VGA-k, bár azért ahhoz nem akármilyen gazdagnak kell lenni, ha mindegyiket meg akarjuk venni. Jelenleg kihagyom ezt a generációt, és majd inkább megvárom a következőt. Igazán jó lenne, ha lenne végre az nVidia-nak is megfelelő VGA-ja, és összevethetnénk, hogy melyiket érdemes venni, mert így tényleg nincs sok választásunk. Ha már jó kártyánk van, várnunk kell pár generációt, de ha a VGA-kártyánk már egy régebbi darab, akkor érdemes beruháznunk egy HD 5870-be, amint kicsit lejjebb megy az ára. Pl. 80K-ért már érdemes megvenni.
Vagy megvárni a HD 5850-et, hátha az jobb vétel lesz majd.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

A hozzád hasonlók majd kapnak HD5870 X2-t, azzal te is boldog leszel, karácsonykor a fa alá teheted majd. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
5870 - 1 GPU
295/4870X2 -> 2-2 db GPU 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Szerintem ezekhez a kártyákhoz inkább majd az 5870X2-t hasonlítsuk!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
letve ide sorolhatjuk még a 8 csatornás LPMI-t
LPMI az mi? jp lsz az szerintem LPCM-nek is
gyúrunk vazze

Oliverda: Te nem ezt latod vagy mivan? 
Tudom, hogy az 1 gpu, de azt is nezzetek, hogy mennyi tranyo van benne. Meg eltelt majd egy ev. 
[ Szerkesztve ]

En egy kicsit tobbre szamitottam a 5870-tol...
Klassz teszt 
World of Tanks - Forza 4
nvidianak kijelentése szerint nincs szükség dx11-re, ennek olyasmi szaga van mint anno a 3dfx mikor kijelentette, még nincs szükség a Transforming&Lightning-ra :-))
Digimax 2850 mah ipari AA tölthető akku (120g) * CISS-es nyomtatók * Minőségi tinták * Canon nyomtatófejek * Patronok, akár régi kellékanyag beszámítással * >>>>>>>> www.nyomtassotthon.hu <<<<<<<<
jah... hogy lehetne átültetni informatikába a mondást: "félmaggal lenyomja a 4870x2-t és a hasonló 2magos kártyákat"
szerintem nem rossz ez 1gpu-s kártyától... főleg, hogy a fogyasztási adatai is elég szépek meg mellékesen ez már dx11-es kártya, friss driverrel és az igazi erejéből még nem sokat láthattunk...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Jó cucc ez a kártya csak hát az ára, már csak azért is sok mert a 4890 kb fele annyiba kerül és közel sem fele annyival tud kevesebbet, de itt szerintem mindenki a 5850-re lesz kíváncsi annak most így több értelmét látom, ez a kártya meg azoknak való akik mindig az újat akarják, mert új. Igaz ott a DX11 az 5000-esek mellett, de hát szerintem még korai, pláne megvenni, ennek úgy 1-2 éven belül lesz értelme, mivel addigra lesz jó pár DX11-es játék, vagy lehet az lesz mint a 10.1-el azt lesz belőle 4 kb 
A Physx meg tényleg vicc kategória, azthittem az én kártyámon azért működőképes lesz, de a gőz totál szétlassítja max 20 fps-em lesz, de úgy alapból 20 fps-el csökken a sebesség miatta, a Mirrors Edge-ben nem volt vele probléma.
[ Szerkesztve ]
POnt ezt akartam kérdezni, hogy ugyanmá' menyi értelme van egy PhysX-nek? "A PhysX jelenléte egyébiránt a játék azon a részén, ahol mi teszteltünk abban nyilvánul meg, hogy a földön fekvő újságpapírok a verekedés hevében a kis szellők miatt felkeverednek a levegőbe, és talán Batman köpenye is jobban lengedezik PhysX mellett, de erre már nem esküdnénk meg." Szóval kiderült, hogy semmi. Aki erre izgul, az nem a játékélmény miatt játszik. Inkább az számítson, hogy hányféleképpen tudom elagyabugyálni a gonosz bácsikat, minthogy, felkavarom-e a környezeti levegőt. Ez esetben nem tűnik, olyan iszonyat nagy durranásnak a Batmant-t. Lehetne több lehetőség is a bunyóban. Sok-sok kombó lehetőséggel. Az adja meg az adneralint...
Mindent összevetve, király a kártya. Tök jó lenne, ha fele ennyibe kerülne. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

A szomorú csak az hogy a Havok jóval kisebb erőforrásigényel tudja azt mint a physucks.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

Olvasni tudsz-e? 
[ Szerkesztve ]

Grat. Jó teszt. Bár én egy kicsit többet vártam az atitól, bár ezek még nem kiforrott driverek.
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

Bevallom őszintén én is többet vártam. Amekkora felhajtás volt a kártya körül, meg ami a fórumokban lezajlott kicsit megmosolyogtat. Félreértés ne essék jó kártya, sőt király, de a cirkusz nagyobb volt 
volt cirkusz?
lemaradtam róla 
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

Az 5870
Jött Látott Győzött
Kíváncsi leszek majd a 2 kártyás CF tesztre is
(mert merem remélni hogy lesz) 
Ahogy néztem, ahol nincs lezsírozva a fejlesztőcsapat, az Nvidiás termék a kanyarban sincs az új Radeonhoz képest 
Már csak egy überfrankó driver kéne a vashoz, mert a mostaniak pocsékok 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

"a GPU egyes esetekben majd sávszélességhiánnyal lesz kénytelen szembenézni."
Vajon meglepődnénk e, ha kijönne egy 384 vagy 512 bites verzió a kártyából mondju HD5890GTX+++ néven? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!

Sose szokott az új kártya 1.5x-nél nagyobb gyorsulást hozni előző generáció csúcskártyájához képest. Különben nehéz lenne eladni az azt követő gyorsított (pl. HD5890) kártyákat meg az utána következő generációt. Mondjuk a HD4850 az egy üdítő kivétel volt ...
Close the World ..... Open the Next!

Gondolok itt arra, hogy ezzel a kártyával majd beintenek az nv-nek. Ez a világmegrengető csoda viszont szvsz elmaradt.

A cirkusz miatt lesz nagy az érdeklődés. Az érdeklődés meg a vásárláshoz vezet....
A kártya tényleg jól sikerült. Érdeklődésemet is elérték a cirkusszal, de nem fogok vásárolni. Ajelenlegi bőven kiszolgál még egy darabig.
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.