Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hankpoke

hankpoke
(tag)

Kistesóját nyúzom I3-as procival, fél éve élünk együtt :)

Amire kíváncsi lennék:
Ha bal oldali bővítő kártyahely környékén emelem meg, akkor az én X220-am nyekereg, nagytesó szintén?
Akku lötyög a gépben?
TN, vagy IPS paneles a monitor?
Mennyire hangos a ventije?
Izom procival mennyi az akkuidő(I3-al kényelmes 8 óra)?
Köszönöm, ha ezeket is megnézed a gépen.

(#2) pheke válasza hankpoke (#1) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Az akkuidőt kivéve ránézek a többire, mivel délután érkezett meg ezért akkuidőmérés sajna nem lesz.

pheke

[ Szerkesztve ]

ThinkPad E420s, i5, SSD+HDD, 8GB RAM ELADÓ!!! -> goo.gl/5kLtn

(#3) buvartacsko

buvartacsko
(fanatikus tag)

előre félek...

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

(#4) Oliverda válasza buvartacsko (#3) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nyugi, a trollok el lesznek intézve. ;]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) Youri

Youri
(PH! addikt)

khm... akarom :D

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#6) buvartacsko válasza Oliverda (#4) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

a review-ben elmondott sok baromságra gondolok. :)

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

(#7) Oliverda válasza buvartacsko (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hmm?

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#8) !Overdose!

!Overdose!
(senior tag)

Kíváncsian várom! :K

Eat Sleep JDM

(#9) buvartacsko válasza Oliverda (#7) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

thinkpad x1 ph!tv

(#10) Oliverda válasza buvartacsko (#9) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennek mi köze a mostani cikkhez illetve adáshoz? Vagy csak unatkozol és simán kötözködni szeretnél? Az adatlapodat elnézve ez nem túl okos ötlet.

(#11) pheke válasza Oliverda (#10) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Oli hagyd! Nem kedvel engem túlzottan, de legalább nézi az adást :D

(#12) buvartacsko válasza Oliverda (#10) üzenetére

buvartacsko
(fanatikus tag)

Nem kötözködni akarok, minden eddigi lenovo-val kapcsolatos ilyen videó, tele van ilyen dolgokkal. Lehetne idézni mindent, nagyon sokan nézik meg ezeket a videókat, és akkor ilyenek hangzanak el benne, amiknek semmi köze a valósághoz. Egyszóval : olyan dolgot terjesztenek ezek a videó tesztek sokszor, aminek köze nincsen a valósághoz. Nekem ez nem tetszik.

Szerintem ha jobban bele gondolsz, ez tényleg nincsen rendben.

Nekem semmi bajom a videó készítőjével, szimpatikus arc, szó sincs róla hogy nem kedvelek valakit vagy ilyenek. Sőt, jó dolognak tartom ezeket a videókat is, de ilyen dolgokra ha oda figyelnétek, szerintem mindenki örülne. :) Szóval hajrá, kíváncsian várom, a tesztet, mindent bele, csak ilyen ne legyen benne, hogy az Edgetől örökölt xy-t dolgot. :D

[ Szerkesztve ]

(#13) pheke válasza buvartacsko (#12) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

Akkor viszont minden rendben :D Mármint a szimpatizálással kapcsolatban... :D písz!!!

(#14) .mf

.mf
(PH! addikt)

Remélem mihamarabb lesz belőle rendes, részletes teszt is. Ne értsétek félre, nem sértésből mondom, de nekem csak avval kerek, abban több részlet van, alaposabb összehasonlítás más modellekkel.

(#15) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A szokásos tekergetős, nyomorgatós teszteket ha lehetne kérni, plusz még vizet a billentyűbe, meg mondjuk rá is állhatna a kedves műsorvezető a gépre meg hasonló dolgok! Előre is köszi!

(#16) fordfairlane válasza buvartacsko (#9) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Én sem vagyok oda ezekért a "tévés" review-okért, de az x1 bemutatója szerintem egész jó lett.

my hovercraft is full of eels

(#17) maláj

maláj
(őstag)

meglessük mit tud a technika ;]

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#18) fordfairlane

fordfairlane
(PH! addikt)

Ha már ott járt az x1, kíváncsi vagyok, a szerzőnek melyik tetszik jobban, és miért.

Szerk: Persze x1 vs x220-ra gondolok, "nembizniszmen" szemszögből...

[ Szerkesztve ]

(#19) csilisz

csilisz
(kvázi-tag)

Aztán ne kíméld. ;]

[ Szerkesztve ]

(#20) csabi94

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hang, kép ok :D

(#21) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Hang, kép OK! :D

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#22) csilisz

csilisz
(kvázi-tag)

Minden ok !

[ Szerkesztve ]

(#23) csabi94

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak nálam szakadt meg? :(

(#24) csilisz válasza csabi94 (#23) üzenetére

csilisz
(kvázi-tag)

nálam is megállt :(

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#25) Flashget

Flashget
(PH! kedvence)

nálam is megállt..
már megint a DVB-T cucc zavar be? :p

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#26) bedo13 válasza csilisz (#24) üzenetére

bedo13
(lelkes újonc)

Itt is megszakadt :W

ALAPLAP:Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Proci:AMD Phenom II 955@3,8GHz, RAM:2X2GB 1066MHz CPU cooler:Noctua NH-U12P SE2, Videókari Ati Radeon 3870X2 Ház:Aerocool PGS Vx-9 Pro Táp: CM Real Power 700W

(#27) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Legközelebb kérek egy telefonszámot, hogy csöröghessek neki... nincs chat, nem lehet jelenteni ha gáz van.

(#28) Egorov

Egorov
(fanatikus tag)

Na csinálok is egy kis kaját, amíg technikai szünet van.

_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

(#29) Aslan válasza DJ. Ru$y (#27) üzenetére

Aslan
(tag)

Monitoron ő is nézi az adást, látja ha megállt a kép. (elvileg)

[ Szerkesztve ]

Minden, aminek kezdete van... véget is ér.

(#30) csabi94

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Már jó :C

(#31) csilisz

csilisz
(kvázi-tag)

megy!

[ Szerkesztve ]

(#32) DJ. Ru$y válasza Aslan (#29) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Neki nem biztos, hogy megáll! :) Ő a kimenőjelet nézi ha jól tudom.

(#33) Flashget

Flashget
(PH! kedvence)

már jó

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#34) DJ. Ru$y

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

SSD van benne azért nem nyomta a hőmérsékletét nem?

(#35) csabi94 válasza DJ. Ru$y (#34) üzenetére

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én is erre gondoltam.

(#36) Flashget

Flashget
(PH! kedvence)

Aida szerint milyen memok vannak benne?

mert bár csak ideát vettem pár hete de abban 2x2GB van de eltérő memokkal.

[ Szerkesztve ]

(#37) csilisz

csilisz
(kvázi-tag)

Pheke te is beteg vagy?
szerk: jobbulást ;)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#38) adrienn26

adrienn26
(újonc)

Sziasztok,lehet nem itt kellene kérdeznem,de uj vagyok és fogalmam sincs itt a rendről,előre is bocsi.Egy kérdésem lenne az all-in-one pc-kről: ezekben is cserélhető a winchester? Ha elromlott attól még külső win-ről műxik???Előre is köszönöm a válaszokat!

(#39) csabi94

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

fúú de várom már most a holnapi adást! :DDD :R
jobbulást pheke! :))

[ Szerkesztve ]

(#40) sutszi

sutszi
(senior tag)

Áh...nemrég értem haza...pheke mikor teszed fel az adást?

(#41) pheke válasza sutszi (#40) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

már fent...

(#42) csabi94 válasza pheke (#41) üzenetére

csabi94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

akartam is mondani, hogy pheke nem pö*** :DDD :R

(#43) buvartacsko

buvartacsko
(fanatikus tag)

nálam 11 perctől halott a dolog

(#44) Boxi88 válasza buvartacsko (#43) üzenetére

Boxi88
(őstag)

nálam is...

(#45) pheke válasza buvartacsko (#43) üzenetére

pheke
(HÁZIGAZDA)

türelem. várni kell (sokat...) és továbmegyen... Azért holnap írok a MyShowroom-os srácoknak, hogy nézzék meg...

(#46) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

"Amit elhagytak, s azt hiszem nem is ennél a szériánál hagyták el, de majd kijavítotok, nincs már a régi reteszes kinyitása a ThinkPadeknek, ő már simán úgy nyílik, mint bármelyik mostani notebook."

Attól függ, itt mit értesz "széria" alatt. Ha az X220-at az X200 és X201 utódjának tartjuk, akkor azokon még megvolt a retesz, tehát az X2xx széria korábbi tagjaira ez még jellemző volt.
Ahol eltűnt a retesz: x100e, x120e, az Edge széria, az X1, most már az X220.
Viszont a T420/520-on még ott van ez a fícsőr. Majd meglátjuk, a jövő évi modelleken lesz-e még.

Az X220 legnagyobb erényének tartom, hogy végre a T60(p) után ismét van IPS kijelzős ThinkPad! :R

www.eladomakonyvem.hu

(#47) sutszi válasza pheke (#41) üzenetére

sutszi
(senior tag)

:R Köszönöm.

(#48) fordfairlane válasza Shadowfax (#46) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Az X220 legnagyobb erényének tartom, hogy végre a T60(p) után ismét van IPS kijelzős ThinkPad!

Jó, hogy említed, akartam kérdezni: Mi jelöli az IPS képernyőt? Tudtommal nem mindegyik az.

(#49) audi100td válasza pheke (#11) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Én személy szerint pozitívan csalódtam a mai adásban, sokat fejlődött a műsor, folyamatosabb, lényegre törőbb lett. Igaz most is akadt néhány pontatlanság, főleg a régebbi szériákkal való összehasonlítgatásnál, látszik, hogy nem igen ismered a korábbi típusokat, de összességében korrekt bemutató volt. :)

IPS panelnél nem ártott volna prezentálni a betekintési szögeket, a billentyűzetet meg több ponton is megnyomkodhattad volna, pl. X200(s)-nál a billentyűzet jobb széle és a bal felső sarok volt hajlamos süppedésre.

A konklúzióval egyetértek, még így látatlanban is, az X1 szebb, ez viszont masszívabb, használhatóbb, bár én valószínűleg inkább a T420s-nél kötnék ki.

[ Szerkesztve ]

(#50) Shadowfax válasza fordfairlane (#48) üzenetére

Shadowfax
(PH! addikt)

Ha magyarországi boltból veszed, akkor HD Premium megjelöléssel fut (néha odírják azt is, hogy IPS), míg a TN paneles csak HD.
Az USA-ból vett modelleknél a [tabook] segít, itt HD Prem megnevezés van.

Ha pedig használtan szeretnél venni, akkor az eladótól el kell kérni a típus- és szériaszámot, a Lenovo parts lookup oldalán megsasolni, mivel szerelték a készüléket.

www.eladomakonyvem.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.