A szokásos nyomorgatós teszteket elvégeznéd?
Köszi.

A szokásos nyomorgatós teszteket elvégeznéd?
Köszi.

Sose fogom megérteni, hogy miért spórolják ki azt a plusz 1 gigát 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
(#3) freestailo

...hát ez a konfig nagyon harmatos... árára kíváncsi vagyok, ha netbook ára lesz, akkor jobb mint egy netbook.
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

Árgépen 110k környékén írják.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

igen igen, szépnek szép, és még win7 is van rajta, bár ezzel a procival és ennyi memóriával ne kérjetek élményindexet! 

Már megörültem hogy Llano, de még mindig ezeket a gyenge Brazosos gépeket nyomják orrvérzésig 
Annyi van már mint égen a csillag.

Nem baj ha sok van belőle, könnyebb a választás 
Egyébként még 1 gb ram elférne benne, és ha jó áron van, akkor még érdekes is lehet.
Bár a nagytesót is megnézném már laptopban, ha már itt tartunk 
Szerintem idővel teljesül a kívánságunk 

Bár inkább nyomják a Brazost, mint az Atomot 
Ezzel a géppel még nincs is bajom, ilyen méretben tökéletes a Brazos. Csak az nem tetszik mikor 15"-os asztali laptopba is Brazost tesznek, abba már tényleg Llano illene inkább.

Majd jön nagybetűs Martinka és kéri... annak mind1 milyen gép van, csak élményindex legyen.
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

nemrég erre újítottam az atom n270 netbookomat. Azon linuxot használtam, ezen win7 van, és bizony amíg ki nem pucoltam a dolgokat (Lenovo BootLassító (C) és HáttérbenProcitZabáló (TM) alkalmazáshegyek), sokkal lassabb volt. Linuxot meg macera rá hekkelni, sima GRUB nem indul, trükközni kell, még nem vagyok túl rajta.
Viszont a megpucolt windows mellett elég jó, mióta tettem bele egy 4 gigás modult.

Biosban lehet memó időzítést állítani? Meg egyéb finomságokat? Légyszi, erről is nyilatkozzatok a tesztben! Vagy te kedves kolléga, ha kérhetem 
Mert ezeknél a brazos cuccoknál bizony minden kinyerhető csepp számít.
[ Szerkesztve ]

Linuxra király ez a gép, elég nagy fail, hogy nem megy fel rá simán...

Kapcsolódó részletes cikk:
http://logout.hu/cikk/lenovo_ideapad_s205_bemutatoja/bevezeto.html

pont ezt néztem ki magamnak 4GB rammal 
Xbox360 Gamertag: Sz7CSA3A

biosban (UEFI egyébként) semmi sincs. Jelszó, esetleg. Én is szívesen babráltam volna vele.
Arról meg letettem, hogy a saját gépemen tesztelgessek EFI cuccokat, majd a PH! srácok 

két helyen is találtam 4GB memóriával 100k alatt, szerintem jó vétel !

Akkor, a "Milyen netbookot vegyek" témában nézz körül, hogy mit találsz a két boltról, garancianyújtás témában. És dönts belátásod szerint. Külföldről behozott, átszitázott billentyűzetű példányok, korlátozott garanciával - vélhetően. Persze ettől még lehet jó vétel.
[ Szerkesztve ]
Kíváncsi vagyok melyik a jobb. Ez vagy a Samsung N145. Én erre tenném a pénzem ha fogadni kéne....
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

ha valaki szerencsés.. Én rendes bóti 110-es áron vettem, mert szeretem tudni, hogy két évig tényleg visszavihetem. És nem svéd a billentyűzet, mert csak olyat sikerült szerezni 

ezt nem tudtam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem 
A trollokat kérném bezárni a barlangba! kösz....
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

100as lan, fényeskijelző, billentyűzet - bukó 
[ Szerkesztve ]

en kb egy honapja vettem csajomnak egy ilyet, csak mas felszereltseggel (nemet import - 500GB HDD, 4GB RAM) es azt kell mondjam igy nagyon is kielegito cucc, pereg rajta minden, HalfLife2 elvezheto, Adobe es Office cuccok hasznalhatoan futnak, HD videokkal is boldogul akadas nelkul... sztem jo vetel volt.. 
Kinek a foga fáj, tartsa nyelvét rajta.

mi a gond a billentyűzettel? Az NB100 után irtó kényelmes 

szerintem ennyiért jó kis noti 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
Nagyon király az új bevezető videó. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Lesz ebből nem Silverlight-os verzió is valamikor? A korábbi verziók fenn voltak FLV-ben is...

A vidiben az volt h nem erzekelte jelet multi tuchnak,de lattam egy lenovo "poster felet",ahol a specifikacioban ott volt h multi touch pad,es irtak meg valmi 3G Conectivity es DirectShare .
http://imageshack.us/g/62/93869701.jpg/
Multi touch padban valki megerositest, vagy esetleg valmi tapasztalat a 3g es directshare rol
[ Szerkesztve ]
[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]