Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A szokásos nyomorgatós teszteket elvégeznéd?

Köszi.

(#2) Youri

Youri
(PH! addikt)

Sose fogom megérteni, hogy miért spórolják ki azt a plusz 1 gigát :(

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#3) freestailo

freestailo
(senior tag)

...hát ez a konfig nagyon harmatos... árára kíváncsi vagyok, ha netbook ára lesz, akkor jobb mint egy netbook.

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#4) Z86 válasza freestailo (#3) üzenetére

Z86
(őstag)

Árgépen 110k környékén írják.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#5) freestailo válasza Z86 (#4) üzenetére

freestailo
(senior tag)

igen igen, szépnek szép, és még win7 is van rajta, bár ezzel a procival és ennyi memóriával ne kérjetek élményindexet! :)

(#6) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Már megörültem hogy Llano, de még mindig ezeket a gyenge Brazosos gépeket nyomják orrvérzésig :U
Annyi van már mint égen a csillag.

(#7) Lars válasza T_Stark (#6) üzenetére

Lars
(senior tag)

Nem baj ha sok van belőle, könnyebb a választás :D
Egyébként még 1 gb ram elférne benne, és ha jó áron van, akkor még érdekes is lehet.
Bár a nagytesót is megnézném már laptopban, ha már itt tartunk :)
Szerintem idővel teljesül a kívánságunk :D

(#8) T_Stark válasza Lars (#7) üzenetére

T_Stark
(senior tag)

Bár inkább nyomják a Brazost, mint az Atomot :D
Ezzel a géppel még nincs is bajom, ilyen méretben tökéletes a Brazos. Csak az nem tetszik mikor 15"-os asztali laptopba is Brazost tesznek, abba már tényleg Llano illene inkább.

(#9) DJ. Ru$y válasza freestailo (#5) üzenetére

DJ. Ru$y
(fanatikus tag)

Majd jön nagybetűs Martinka és kéri... annak mind1 milyen gép van, csak élményindex legyen.

Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

(#10) flugi

flugi
(tag)

nemrég erre újítottam az atom n270 netbookomat. Azon linuxot használtam, ezen win7 van, és bizony amíg ki nem pucoltam a dolgokat (Lenovo BootLassító (C) és HáttérbenProcitZabáló (TM) alkalmazáshegyek), sokkal lassabb volt. Linuxot meg macera rá hekkelni, sima GRUB nem indul, trükközni kell, még nem vagyok túl rajta.

Viszont a megpucolt windows mellett elég jó, mióta tettem bele egy 4 gigás modult.

(#11) apatyas válasza flugi (#10) üzenetére

apatyas
(kvázi-tag)

Biosban lehet memó időzítést állítani? Meg egyéb finomságokat? Légyszi, erről is nyilatkozzatok a tesztben! Vagy te kedves kolléga, ha kérhetem :)
Mert ezeknél a brazos cuccoknál bizony minden kinyerhető csepp számít.

[ Szerkesztve ]

(#12) freestailo válasza flugi (#10) üzenetére

freestailo
(senior tag)

Linuxra király ez a gép, elég nagy fail, hogy nem megy fel rá simán...

(#13) pandor

pandor
(kvázi-tag)

Kapcsolódó részletes cikk:

http://logout.hu/cikk/lenovo_ideapad_s205_bemutatoja/bevezeto.html

(#14) Sz7Cs

Sz7Cs
(kvázi-tag)

pont ezt néztem ki magamnak 4GB rammal ;)

Xbox360 Gamertag: Sz7CSA3A

(#15) flugi válasza apatyas (#11) üzenetére

flugi
(tag)

biosban (UEFI egyébként) semmi sincs. Jelszó, esetleg. Én is szívesen babráltam volna vele.

Arról meg letettem, hogy a saját gépemen tesztelgessek EFI cuccokat, majd a PH! srácok :D

(#16) Sz7Cs válasza Z86 (#4) üzenetére

Sz7Cs
(kvázi-tag)

két helyen is találtam 4GB memóriával 100k alatt, szerintem jó vétel !

(#17) apatyas válasza Sz7Cs (#16) üzenetére

apatyas
(kvázi-tag)

Akkor, a "Milyen netbookot vegyek" témában nézz körül, hogy mit találsz a két boltról, garancianyújtás témában. És dönts belátásod szerint. Külföldről behozott, átszitázott billentyűzetű példányok, korlátozott garanciával - vélhetően. Persze ettől még lehet jó vétel.

[ Szerkesztve ]

(#18) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok melyik a jobb. Ez vagy a Samsung N145. Én erre tenném a pénzem ha fogadni kéne....

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#19) flugi válasza apatyas (#17) üzenetére

flugi
(tag)

ha valaki szerencsés.. Én rendes bóti 110-es áron vettem, mert szeretem tudni, hogy két évig tényleg visszavihetem. És nem svéd a billentyűzet, mert csak olyat sikerült szerezni :D

(#20) Sz7Cs válasza apatyas (#17) üzenetére

Sz7Cs
(kvázi-tag)

ezt nem tudtam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem :R

(#21) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

A trollokat kérném bezárni a barlangba! kösz....

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#22) arty

arty
(senior tag)

100as lan, fényeskijelző, billentyűzet - bukó :(

[ Szerkesztve ]

(#23) p0pc0rnp!4y4

p0pc0rnp!4y4
(lelkes újonc)

en kb egy honapja vettem csajomnak egy ilyet, csak mas felszereltseggel (nemet import - 500GB HDD, 4GB RAM) es azt kell mondjam igy nagyon is kielegito cucc, pereg rajta minden, HalfLife2 elvezheto, Adobe es Office cuccok hasznalhatoan futnak, HD videokkal is boldogul akadas nelkul... sztem jo vetel volt.. :K

Kinek a foga fáj, tartsa nyelvét rajta.

(#24) flugi válasza arty (#22) üzenetére

flugi
(tag)

mi a gond a billentyűzettel? Az NB100 után irtó kényelmes :D

(#25) kerelo

kerelo
(senior tag)

szerintem ennyiért jó kis noti :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#26) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon király az új bevezető videó. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#27) pandor

pandor
(kvázi-tag)

Lesz ebből nem Silverlight-os verzió is valamikor? A korábbi verziók fenn voltak FLV-ben is...

(#28) artiny

artiny
(senior tag)

A vidiben az volt h nem erzekelte jelet multi tuchnak,de lattam egy lenovo "poster felet",ahol a specifikacioban ott volt h multi touch pad,es irtak meg valmi 3G Conectivity es DirectShare .
http://imageshack.us/g/62/93869701.jpg/

Multi touch padban valki megerositest, vagy esetleg valmi tapasztalat a 3g es directshare rol

[ Szerkesztve ]

[OFF]..ha a kérdésemhez kellene az info,akkor a cuccok az adatlapomban kitöltve...[/OFF]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.