Diszkrét VGA-val van szerelve a bemutatandó modell?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Diszkrét VGA-val van szerelve a bemutatandó modell?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Az Intel HD-vel, legalábbis több Dell(a) nem volt dedikáltra
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

a v131 kifejezetten hordozható, félüzleti gép, nem rendelhető diszkrét VGA-val.
arra ott a Vostro V3350
más: a PHTV-ben tesztelt cuccokat mindig megcsináljátok utána írásban is? 5 éve nem nézek tv-t, és nincs meghatározott időben X időm egyhuzamban megnézni bármit is, olvasni sokkal jobban szeretek, és ez az egyik kedvenc notebookom, olvasnék róla szívesen, de a mozgókép nem érdekel... (bocs)
Nincs időm kedvesnek lenni...
Szia, az adások később is megnézhetők, ha épp nem haldoklik a streaming server (én tegnap feladtam a X220-nál, mert 20 másodpercenként nekiállt pufferelni). Erre a gépre én is kíváncsi vagyok, mert nagyon bejövős.
[ Szerkesztve ]
Laci

ok, de az irodában nem szeretek videókat nézni (a főnök se szereti
, laptopon nem túl jó a hang, pufferelés, megállítás, figyelni kell stb ), olvasni viszont tudnék bármennyit..
no offense de ezeket a bemutatóvideókat én spec nem szeretem amúgy sem, ahogy a konferenciabeszélgetések meg videóchatek helyett is a telefont vagy az e-mailt / fórumot preferálom 
Én úgy vagyok vele, hogy ami igazán érdekel azt elolvasom, viszont pl egy Samsung Galaxy xyz tesztjét max megnézem
.
Laci

Már azt hittem egyedül vagyok bolond 
Nagyon nem szeretek netes videókat nézni hanggal. Igen nyomós indok kell arra, hogy bekapcsoljam a hangot.
1,8" microSATA HDD jó áron: bit.ly/KOZi2G
Nem midnig mindenről készül cikk, de erről a gépről fog. A mérésekkel már készen vagyok, nagyon kósernek találtam a gépet de mint mindennek, ennek is vannak hibái. Érdemes lehet megvárni az U300/U400, utóbbi éppen itt pörög mellettem, külön VGA-ja is van, egészen kellemes. Egyébként kb, ez is lesz majd tévében a jövő héten (és szintén nem hibátlan gép).
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
e-sata van a tesztalanyon? a dell szerint van, a notebookreview szerint nincs, igy dontetlen allasnal benned bizok 
a gep nagyon jol nez ki, orulnek egy olcsobb c2d verzionak intel gm45 chipszettel es 64gb-os ssd-vel. a nem cpu/gpu igenyes feladatokra boven eleg lenne meg evekig...
4 sale http://tiny.cc/aprok

akkor neked v13 kell használtan, az c2duo volt asszem 
Pont ilyen üzleti dell-t néztem ki anyának karácsonyra, csak a Vostro 3550-et (persze nem én venném neki, hanem a család), úgyhogy különösen érdekel az adás.

No, hát induljunk már 
[ Szerkesztve ]

Azt hittem elkések, de még sem 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

biztos eldobta magát a technika 
de azért várunk türelemmel 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

hahó...? 
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

Csak nálam nem megy? 
[ Szerkesztve ]

na van minden
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik
Tapipad multitouchos? Illetve a gombok nyomáspontja milyen?
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

A szigetes elrendezés miatt, tiszta (vagy koszos
) ujjlenyomat lesz?
[ Szerkesztve ]

Volt 1hónapig egy V130-asom...
Különleges egy gép! Nagyon vékony és szép...
Kb ezek voltak a jó tulajdonságai :-( Hiába volt 4Giga RAm és 7200rpm-es winyó, egyszerűen lassú volt. A kijelző mínősége és látószöge is gyenge. Hangszoró gyenge...
Akksiidőről ne is beszéljünk:-( Szóval egy Macbook Air megeszi reggelire...
Sokkal többet ettől sem várok...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
Én úgy néztem, hogy az i5-ösben van billentyűzet háttérvilágítás. 
ITT most 231 000 Ft, de 2 hete nagyon alacsonyan volt ugyanez a gép, 166 000-ért dobálták, csodálkoztunk is a fórumon
ja amúgy a Vostro 3550-re gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Jó kis gép, de kicsit kevésnek találom a 2gb ramot.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Olyan 136 ÉV(!!!) 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

Nekem is valami hasonló eredmény jött ki, elég sok 
AMD+SiS-->AMD+ATi-->intel+ATi-->intel+nVIDIA

De az Vostro 3550...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
Az is üzletembereknek készült nem? 

Azért lett ilyen az idő, mert ma este 10 után lett elindítva (legalábbis Aida szerint)! 
Vagyis valószínűleg rossz volt az időbeállítás, amikor a teszt kezdődött. 

fagyunk
Nekem is :S
[ Szerkesztve ]

"Összegzésként azt mondanám, hogy az egyetlenegy dolog az a billentyűzet, ami zavaró..." na innen kéne folytatni
Ilyenje van a főnöknek...külsőre nem jön be semmiképp se 

Sztem csak árban nem éri meg, kapni olcsóbban jobb konfigot is (és itt nem az acer-re gondolok).

micsoda? vége van?

Most elkezdet bejönni az elővideó, de az is befagyott. Vagy ez csak nálam volt?
[ Szerkesztve ]
Egész cégbe csak Dell gépek jöhetnek..azaz mind1...
Én is feleseleges erőművet kaptam ami vicecs egy i5-s notebook 2GB rammal 
Bocs pheke, hülyeséget írtam, az nem ez a széria, mert az a 3550 aminek az árát írtam. 
Ennek 246 900 Ft az i5-ös veriója.

Ugy jartunk mint az IBm falazoblokkal...
Kőműves Kelemen: -Bevállalja? Igen vagy nem!
Én se értem, hogy miért csak 2gb rammal van szerelve. Szerintem az nagyon kevés...
fel van már töltve az adás? 
ezek szerint vége 
[ Szerkesztve ]
végre dell is szerepelni fog a TVben
hamarosan meg is nézem 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

a v130 ULV processzoros volt, nemde?
a v131 már normális... nem a notebook volt lassú hanem a konfiguráció!

Én nagyon-nagyon sajnálom, hogy miután a V13-asomat megvettem, 1 hónappal megjelent a V130. Ez a V131 meg majdnem ugyanaz. Laptopból csak ez, vagy alma, vagy Beats-es Hp. A többi nem elég különleges nekem.
De a V13-ast is imádom, csak hát a C2D a mai világban... Persze arra a célra, amire használom (tévé előtt netezni) tökéletes. De a világító billentyűk nagyon hiányoznak...
Üdv. Elkéstem?
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.
Hasonló cipőben. Tanács?
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.