Várom a tesztet.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
Várom a tesztet.
Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1
12 egy tucat noti...
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

1.5 kg? ez akkor már majdnem ultrabook?
Vagy az? 
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Szokásos nyomorgatós csavargatós tesztet természetesen kérjük, továbbá a link, ami a hírben szerepel, ott a winyó mellett egy ssd-s is van, mindkettő van benne esetleg ?
Ha van, akkor érthető, hogy miért nincs benne optikai meghajtó. Mondjuk ezzel együtt lehet élni 
Ja, még annyi, hogy van esetleg nagyobb felbontású kijelzővel is ? Ha már TravelMate, ami üzleti szeretne lenni. ( Azért egy 1600x900 körüli panellel jobban mutatna. Ha már 14-colos )

a 3-asd olcsobbat légyszi!
Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"

Amondó vagyok legyen a 9-es!
Pheke! Reghez kötött CHAT mikor?? 
Nokia N95 8GB - Nokia N97 - Canon EOS600D

jöhet a 3 bemutatása s a külsőnél meg lehetne mutatni miben tér el a 9 es

Mégegy a 3-as szériának, 9-esről már van teszt ph-n is.

Samsung 9-es széria
Telefonjaim amik nekem eddig voltak: Nokia 3210 - Samsung X660 - Nokia 6101 - Nokia 6260 - Nokia 6288 - Nokia E51 - Nokia 5230 - Nokia 5800XM - Samsung Galaxy S II

3-as széria, aztán jövőhéten a 9-es. 
.:|Google Nexus S|:.
9est a népnek!
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Szerintem is 3-as legyen csütörtökön, azt megértem h sokan kiváncsiak a 9-re, de arról már kb. 6-féle különböző magyar teszt is kikerült, míg a 3-asból tnap este konkrétan egyet sem találtam, pedig Google-lel elég szoros a barátságunk...
Különben is, aki notebookot szeretne, az előbb gondolkozik el ezen, mint a laza duplaannyiba kerülő 9-esen.
Egyszóval 11. 10. 06. este 6, 3! 
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!

én is osztom petrusxx véleményét legyen a 3-as a 9-esről meg csak egy külsőt, hogy miben tér el, szerintem úgy is jobban a 3-ast fogják venni ezért is inkább ezt kellene bemutatni.

Legyen a 9-es! Esetleg a közeljövőben MSI GT780? 
Ha csinálod, és nem élvezed, az már munka...